![]() |
Re: Operaciju Trijumf
a to da je Milica bila van svake konkurencije mogu samo da kazem da ne postoji tako nesto kao sto je van svake konkurencije.. Uz duzni respect za MIlicu, ali na Trijumfu ima jaaako doobrih pevaca.. Npr. Mika
http://www.youtube.com/watch?v=t63R0...eature=related |
Quote:
|
Opet su doktori napravili gresku,ovog puta pri odabiru interpretatora jojjjj cega sve ima:banghead::banghead::banghead:
http://www.youtube.com/watch?v=Ioulf...eature=related |
joj slazem se Mastere sa tobom zaista za ovaj prethodni klip.. Ima stvarno raznih..
Znas sta je jedino zeznuto na tim promotivnim koncertima (ne vezano za prethodni klip).. zeznuto je to sto nam oni zadaju pesme koje nam uopste ne odgovaraju.. pa se onda mi rukovodimo parolom-ko se prvi snadje.. npr ja sam pevala Johnny budi dobar od Azre.. extremno duboko i extremno tezak text za izgovor i extremno bez melodije.. tesko mi je da je otpevam jer stalno djuskam kao nenormalna i zadisem se.. :) http://www.facebook.com/video/video.php?v=23147787964 |
Quote:
|
Ma bice ovo dobro, videcete... Ne znam kako ce na kraju sve ispasti, ali pevaci koji su bili konstantni na promocijama (a takvi sigurno nisu losi), su u najmanju ruku interesantni, tako da verujem da ce Trijumf biti mnogo zanimljiviji za gledanje od Velikog bRatara. I jos nesto... Mika je jako dobra pevacica... A uslovi na sceni su cesto jako losi... Ekipa se jos uhodava. Govori vam covek kome mikrofon nije radio u live prenosu. :) Uz sve nedostatke, mislim da Trijumf moze da osvezi nasu muzicku scenu...
|
ako ce ovo biti dobro,sta je lose??????
http://www.new.facebook.com/video/vi...?v=23144802964 http://www.new.facebook.com/video/vi...?v=23141992964 http://www.new.facebook.com/video/vi...?v=23141252964 http://www.new.facebook.com/video/vi...?v=23034487964 http://www.new.facebook.com/video/vi...?v=23044452964 KATASTROFAAAAAAAAA i sa kim da se mereeeee,sa svetskim facama,milion eura.ne kapiram,jedino ako ce na nekom dobrotvornom balu da budu sankeri i konobarice.GDE JE OVDE SVETSKO LICEEEEEEE????????? |
Jos jednom da vas potsetim kakva vam je konkurencija:wink::wink::wink:
Pevano iz prvog,live kako god hocete....................... http://www.zshare.net/audio/150742904baa743f/ Pozz i cuvajte se:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink: Ipak je ovo stvarno van konkurencije za gornje linkove.pozz |
Quote:
|
Stvarno mi nije jasno zasto si pun gorcine... Prvo, Milica je pevala u studiju, a ne na sceni pred hiljadu ljudi... Na osnovu njenog pevanja nije se odlucivalo da li ce joj se san ostvariti... Znaci, faktor treme kod nje ne postoji... Drugo, garantujem da joj je monitoring bio bolji nego nama. Boze moj, ja bih voleo da sto kvalitetniji ljudi udju... Osim toga, kazem, Milica mi je drugarica... Kamo srece da iz generalne probe ona bude ta koja ce uci u kucu. Ali veruj mi, ako udje, preznojice se ako bude zelela da natpeva ovu istu Sonju koju si postovao malopre, sto je pevala Colu... :) Znam ih obe i iskreno ti kazem. Ljudi u Emotion-u mogu da biraju koga hoce jer svoj novac ulazu u te ljude. Isto to rade menadzeri, sponzori i slicno... A Milica je od "dobrotvora" dobila pesmu za izvesnu sumu. :) Zasto joj ta osoba, na osnovu njenog talenta nije dala dzabe? :)
Mislim da se razumemo... |
Quote:
|
Hmmm... Vidim da se strasti zahuktavaju... Muzicare i pratece sam ja mogao da joj obezbedim dzabe, a verovatno i ti... Ja bih voleo da Milica udje, jer mislim da time moze mnogo vise da dobije nego jednom pesmom... Pokusao sam da stavim do znanja da ste pogresili u proceni ranije i da ljudima odgovorim na nesto sto ih mozda interesuje, kao neko ko je UPUCEN... Ali vidim da neko ima problem sa sukobom misljenja, a to se, cini mi se, zove sujeta... Kroz svoje malo iskustvo, naucio sam da je u zivotu lakse bez toga. Nisam ja kriv sto ucim brze od drugih. Ne ljuti se, nisam imao nameru da vredjam, vec sam ti stavljao do znanja da svako po svojim kriterijumima bira, i za svoje pare dobija ono sto zeli. Ja sam jednom prilikom dobio singl za dzabe... :) Mislim da nema potreba da kazem na sta je to licilo... Zato, ako joj mislis dobro, brani je njenim kvalitetom, a ne manama drugih... To je profesionalnije. Jer ona treba da bude nova generacija pevaca... A ne ovaj Grand ogovaracki sljam. Nadam se da shvatas da je iza mojih reci dobra namera. Ako ne... Onda jos jace zelim da Milica udje u kucu, da ne bi saradjivala sa likovima koji ne vide dalje od sebe.
|
Koje pratece si mogao da obezbedis???Maru iz donjih popovica????Daj sine ne pricamo o istoj kategoriji,ti koji njoj pevaju ce ti biti u ziriju pa ih obezbedi sebi dzabe za prolaz.Taj tvoj singl nikada nisam ni cuo...bogami do malopre ni za tebe,dok nisam video kako si sjajno interpretirao pokojnog toseta:confused:Nema ovde kompleksa niti bilo kakve sujete ja sam izneo svoje misljenje i svoj stav....nisam zeleo nikoga da povredim samo sam rekao da je to mnogo losije od ocekivanog,ja sam mislio da ce te ujedati a vi svi zajedno cveti majtanovic niste do kolena...kako ona nije imala problem o kome ti pricas????Ista vam je produkcija isti ziri pa ti razmisli cije ce te vi topovsko meso biti????Ali ne vidim vam neki dugi opstanak u toj operacionoj sali izuzev ako niste neki sasa curcic pa vas narado zavoli na neku drugu foru i pricu...izvini nicm ne zelim da te povredim ali takvih kao u operaciji trijumf ima na svakom cusku u ovoj zemlji.....nema tu niceg da te izuje iz cipela ako me kapiras..prosek i ispod proseka....zato vi igrajte,skacite i zelim vam sve najbolje
|
Prvo, hvala na komplimentu... A sto se tice Cvete, Mirko Vukomanovic, cija je ona miljenica je rekao da smo tri puta jaca ekipa nego Idol... Verujem da zna o cemu prica. Isto tako, vec sam rekao da ne znam kako ce to na kraju ispasti, i ko ce uopste u kucu uci. Samo sam rekao da vecina potencijalnih ukucana nema nikakvu podrsku. Sto se tice pratecih, da li ime znaci klasu? Veruj mi... Doveo bih ti devojke koje ujedaju kako pevaju... :) Mene ziri ne brine... Ja se trudim da budem sto bolji, i nadam se da ce me TO nekuda u zivotu odvesti. A singl... Naravno da nisi cuo za njega... Snimiti ga, ne znaci uraditi nesto. To je najlakse. A sta posle? A nisi mogao da cujes ni za mene, jer sam oduvek pevao po kaficima za mali broj ljudi, jer nisam pristajao na kompromise u zivotu, i nisam hteo da pevam svasta... Topovsko meso ili ne... Reklamu nekako moras da platis. Para nemam. Znaci, ako moram da budem zatvoren i sniman ceo dan i noc... So be it... Nadajmo se da ce ovo biti bolje od Idola. Nasoj sceni je to neophodno.
|
Quote:
Quote:
|
I brate POJMA NEMATE to je moj stav,bar jedno 50toro iz mog okruzenja znam sto mogu da vas pojedu za dorucak....necu da se vise smaram rekla,kazala...POJMA NEMATE to je moje misljenje.....nisam ja Milicu postavio vas da degradiram,samo sam stavio kako devojka peva a vi sto ste se nasli isprozivanim jer ste svesni da joj niste do kolena to je samo vas problem.....jos jednom ti kazem....zelim vam svu srecu jer u ovoj zemlji najbolji nikada nisu ni bili najpopularniji tako da imate svu moju podrsku...pozz
|
Quote:
Kolika mu je miljenica ni Cd koji joj je obecan joj nije uradio,pa sada radi kao voditeljka neke lokalne televizije......Velika mu je ljubimica vidi se za ovih par godina koliko je uradio za njeno bolje,,,pozz |
Vidim ja da ti ne razumes... Toga sto ja nisam hteo da pevam, ovde nema... Sta god da mi daju, otpevacu. Jer ja sam pevac, i to mi je posao. Pa cak i ako mi daju narodnjake, otpevacu. Onoliko dobro, koliko mogu... Ali ne zato sto mi neko gura lovu u gace, vec zato sto tamo idem da pokazem ko sam i od cega sam napravljen. To sto mi oni zadaju nije muzicka zelja nekog krimosa, vec zadatak koji su ti postavili, da bi ocenili kolike su ti mogucnosti. Ti imas veliki problem... Sve gledas kroz prvi utisak koji si stvorio jos pre nekog vremena, i mislis da mene mozes da dovedes u pitanje izvlacenjem iz konteksta mojih izjava... Prijatelju, ili da te zovem cale, posto me oslovljavas sa sine... Ja govorim razumno a ne iz revolta kao ti... Poslusaj me. Sagledaj situaciju ponovo. Kao i svog sagovornika. Ako to ne uradis, moze se desiti da se diskreditujes. Ja nisam pevac koji je bezao iz skole da bi pevao u kafani. Ja sam intelektualac, koji se posvetio muzici kada je za to stekao uslove. I sve sto sam zaradjivao tom beskompromisnom svirkom, davao sam na casove, opremu i ulagao. Ovo je prilika da to pokazem, i nadam se da ce mi se konacno bar deo toga vratiti.
|
Quote:
|
Quote:
Evo ja sam totalno ne skolovan,bezao sam sa casova...pevao kriminalcima i od njih kupio studio,stan i zaradio milione.Zbog toga sada siljim ku..c..jebiga.Sorry skolovani covece,nisu te nesto iskolovali..nazalost:banghead::banghead::banghead: |
Quote:
Ovo je razlog zasto smo se osetili isprozivanim. Veruj mi, da hocu da se svadjam sa tobom, do sada bih te sazvakao komentarima. Kao sto vidis, daleko sam od glupog i naivnog. Stao sam u odbranu ljudi koji ne zasluzuju da se tako o njima prica. Opet stvaras tenziju. Zasto tih 50 nisi doveo Milici, da joj otpevaju pratece za dzabe? |
Quote:
|
Pa onda si pogresio adresu. Trebao si da se prijavis na Grandovu audiciju, od ove zajebancije se nes' 'leba najesti.
|
Quote:
Hhahahaha... Pravio sam razliku izmedju sebe i ostalog estradnog sljama, a ne izmedju mene i tebe... :) Nemoj da se kacimo, veruj mi... Nema potrebe. To sta si ti radio mene ne interesuje, jer ja tvoj kvalitet nisam doveo u pitanje. Vidim ja da ti sve shvatas licno. Iskolovan sam koliko mi je potrebno. Ako sumnjas u moj kvalitet, evo obecavam ti da te nikada u zivotu necu zamoliti za pomoc... A koliko znam... I tvoji matorci su u muzickom biznisu. Zar ne? Mora da je tesko bilo kao muzicaru da odrastas u takvom okruzenju. |
Quote:
|
Quote:
Reklama... Napisao sam. Ali od besa propustas poentu. |
Stvarno, kakav nedostatak harizme kod svih ovih ljudi. Stvarno, niko, ali niko ne izgleda kao buduca "zvezda", strasno... Pa ja lichno znad desetinu ljudi koji i bolje pevaju i bolje izgledaju, bez preterivanja... Cela ova pricha mi je tako jeftina da boli. Da se ne uvrede ljudi koji su "upali" ili nisu a chitaju ovo, sve najbolje vam zelim... E da, i stajling tj. odeca uchesnika mi je skroz Kineski buvljak
|
Quote:
Jebi ga... Veciti optimista. Sta da ti kazem. A nisam ja za Grand, druze. |
Quote:
Nemoj se ljutis, nisam mogao da odolim. Vec vidim kompilaciju-Autechre, Edward d. James, Wookee |
Quote:
Pa mozda nemamo para za bolje... Niko jos nije upao, i zato je smesno ovoliko se raspravljati. Meni je namera bila da odgovorim ljudima na nesto sto ih mozda interesuje, ali vidim koliko je nas narod ogorcen. Bili dobro ili losi, volimo to sto radimo, i niko nas u tome ne gura. Zato mislim da zasluzujemo podrsku. Nisu mi krivi sto smo izabrani, a neko bolji nije. |
Quote:
|
Stari Grci rekose "Hleba I Igara"! Nije sve ni u hlebu, nekada je vise do igara! Pa srcno ti bilo.
|
Quote:
|
Quote:
Bring it on... :) |
Quote:
|
Quote: