![]() |
Re: Evrovizija
Evrovizija super izgleda, ali to neznaci da mi nemozemo da se rugamo, nekim stvarima koje mozda manje ili vise stoje. I to je deo tradicije,i ne samo kod nas.
|
Laka favorit :)
|
Quote:
|
Quote:
:rotfl::rotfl: |
da :)
|
Laka mi je favorit od kako sam ga prvi put cuo. Pesma je drugacija (i meni lici na nesto ali to mi se cesto desava kada cujem hiticnu melodiju), a sto se lucidnosti tice, kontam da je to pun pogodak. Nastup "vetar u kosi" i sl. je vec malo dosadio ljudima. Mozda. :)
|
Quote:
|
Quote:
edit: da ne bude da sam popiJo svu pamet sveta, i ja sam ovo saznao pre nekih godinu dana.. |
Quote:
U kontekstu licnosti .... vise " normalan " i pri zdravoj pameti , nego jasan , ali u sustini si u pravu Pozdrav |
Quote:
eto naucih nesto novo...:wink: |
Evo slusam pesme... braca Bvlgari su ga otkinuli...
|
|
Quote:
kaze: Lucidnost predstavlja bistrinu duha, jasnost misli,domisljatost resenja. Svesnost i povracaj uvidjanja posle tezih psihickih poremecaja. |
Da rezimiram, znaci, Laka je lucidan... :rolleyes:
|
znaci Lakijeva pesma je vrh, ponosan sam sto je ovako dobra numera ponovo na srpskom, bosanskom ili kako god
|
Laka mi je najjaci...A ovaj Spanac ono sprda se na reggaeton, mada me melodija neodoljivo podseca na stvar Noztra - La Disco Explota
http://www.youtube.com/watch?v=IEugdeLf9Kg Mada ono, sve te reggaeton stvari lice jedna na drugu.... |
ne dirajte Laku :)
|
Savrseni ritmicki su bili Belgijanci, kakva kontra ritam gitara davno nisam cuo tako nesto :D
Uopsteno, i ja bih pohvalio RTS jer mi je organizacija dobra:) i ima nekih zanimljivih pesama a moj favorit je pesma Jermenke:wink: Nemam nista ni protiv da pobedi Laka, ili ona curka ( ne znam jel proslo to posto nisam gledao posle )... Iskreno nisam ni slusao voditelje sta pricaju tako da to ne mogu da komentarisem. P.S. Bilo bi super da pobedi nasa Jelena, mislim da je i to moguce:) Pozzz |
Nisam bas sve preslusao ali Laka ima jako "upamtljivu" pjesmu! Sve je moguce!
|
Quote:
:D:D Pa Bobana Markovica ma bice ekstra verujte mi.ZNAM |
Turci su zaista dobri .... i tako vec zadnjih par godina .....
Pozdrav |
Quote:
Gledao sam i predstavnika Bih. Strasno. :ups: Rumuni su bili ok. Ostalog se ne secam. |
[ovo drugo "poluvreme" bez veze....lici na pravu Evroviziju.....:(
videcemo u Subotu.. |
Bar vi u Srbiji bi trebali kužiti Laku jer je to tipični rock koji su davno gurali od Discipline kičme, Obojenog programa preko partibrejkersa do EKV-a. Poslušajte album i shvatit će te da će ovaj lik harati slijedećih par godina.:rotfl:
|
Denmark ... Maroon 5 ... he he he , nije lose :)
Turci su meni jako dobri , ali mozda nije za evroviziju ..... Pozdrav |
Quote:
pesma - super, to stoji ! |
sad cuo malo..Francuz - retro elektro pop ! super..!!
|
francuz, ako mislimo na iste one shto imaju neki break beat ritam sa synthovima i ribom shto falshira, jako su dobri.. samo da nije te ribe..
no, ne mogu da verujem da makedonci nisu upali a d aje onaj divlji vepar od portugalske predstavnice ushao u finale.. uhhh |
jel primetio neko koliko je ton na HRT2 bolji nego na RTSu .. u cemu je fora?zasto je toliko losiji ton na rts?
|
mono?
|
Možda imaju neke druge standarde a znam da su se obnovili s tehnikom koju imaju samo 4 tv u EU. Tako se bar hvale.
|
100 kanala miksera a samo 6 radi... greota... :D :D :D
|
Predajnici RTS-a su .... da ne lajem mnogo, tako da dzaba im najbolje emisione tehnike i krda profesionalaca kada najbitnije ne valja.
|
Quote:
Znak kad dodjem tu uvek da se gnusam zvuka sa televizije..nigde visokih i srednjih (koji pomazu da se razume sta se prica)..sve nekako basovito, mutno, mumla....?? A onda cujes neku pesmu i ono isto..nema viskoh i srednjih na glasu, sve tupo, "toplo" sto bi rekao pevac...izgleda da je to neka pojava ili (pogresno shvatanje) kako bi trebao da zvuci glas na TV i radiju a i u muzici...?? |
ljudi, to je taj vintage zvuk :D
|
Zvuk nije Vintage, RTS je Vintage!
|
Quote:
|
Pa tezite Vintage-u, kupujete cevne mikrofone i preampe!
E kad vam RTS plasira Vintage zvuk, onda se bunite. Sta ocete Vintage zvuk bez pretplate, malo morgen. Sto se niste pobunili, odbili da placate pretplatu, sada bi smo imali moderan zvuk, i kukali sto nismo pristali na pretplatu i imali Vintage. Nacija i zemlja u raskoraku: Jednom nogom u Punck-u a drugom u opanku! |
Quote:
:rotfl::rotfl::rotfl: |
Ma i meni je majka sto sta govorila, ali ja je nikada nisam slusao.
I vidi gde sam dospeo! Ali na svu srecu, bar nisam proteran kao BK (sa bedne 3 milijarde $), i nemoram da kupujem polovne Mac.-ove od Baneta Picke! |
All times are GMT +1. The time now is 02:40 PM. |