![]() |
Re: Master compressor?
[QUOTE=Bitch;196033]alan smart je meni najbolji allarounder! od svega sto imam (distressors, fatso, 2/1176, VariMu Mastering, dbx162...)
E lepo si rekao -od svega sto imam,e pa fali ti jedan malisa - API 2500,mislim da bi promenio misljenje,bacio bi i Alana i Smarta odma u SSL....mislio sam u djubre,izvini. e pa onda mozes posle njega da stavis VariMu,pa praznina...pa svi ostali. Sto se tice master kompresora. Veruj mi na rec,Bitche prijatelju stari,danas sam ga opet slusao,na master busu Visiona ,vise puta, a i sutra cu .:),ajde skokni do mene na besplatnu demonstraciju. |
Quote:
nego, stavis ratio na beskonacno : 1 i tek onda je limiter... vidim ja treba pomalo i starijoj ekipi malo dodatnih casova :P |
Quote:
Artist (music exports) |
[QUOTE=RAJKO;196123]
Quote:
pozzz |
Polemika se rasplamsava. Nisam znao da ce moj thread o master kompresorima izazvati veliko interesovanje.
Hvala svima koji su se ukljucili i korisnim savetima pomogli, posebno kada se ima u vidu da pomenute sprave vecina forumasa nije imala prilike ni da vidi, a kamoli da koristi. Jos jednom hvala. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Znas li: Znam. Sta znas: Kako da ti opisem, gotovo sve! |
Da vam kazem jednu stvar! Kada bi ste pobacali svoje Pcijevace i uzeli Jabucara sa kompresijom nebi ni imali problema.
|
LACKY za predsednika !!!
|
Ziveo ja!:da:
|
Cilj mi je bio da cujem misljenje onih koji su nesto od master kompresora probali,a ne da cujem preporuke onih koji su samo culi da je nesto dobro.
Ne znam da li izjavu, da pobacamo PC-jevce i nabavimo Jabucare i tako resimo problem sa kompresijom, da shvatim kao ironiju ili kao zbilju. Ispada da oni koji rade na Jabucaru ne koriste master kompresore. Nisam bas siguran u to. Bilo kako bilo, Lacky za predsednika! |
Quote:
... Lacky za predsednika :D |
imas onaj test hardwer kompresora(koji nisam siguran dali pomaze)koji sam pravio, kao sto sam napisao, sve ono o cemu smo pisali i pominjali ovde sam imao i radio sa njima....jedini koji me je ubedio je TC Phoenix. vrsta muzika je ambient.
nadam se da je imalo pomoglo pozdrav Quote:
|
ah da, probaj da razmisljas u pravcu API 500 formata, 525, purple action, shadow hills....kompaktno i jednostavno da se zameni ako ti vise ne treba
|
Kako radi Phoenix na jodlovanje, mislim da je to slicno nasim narodnjacima?
|
Quote:
|
Hvala Manley, dobara savet para vredi.
|
Quote:
|
ja mislim da api nije za jodlovanje
malko previsa pumpa, a za jodlovanje treba vise transparencije prilikom maximalnog RMS-a |
jodlovanje?!
jel to jos jedan guru izraz? ili mozda moras da imas preko 1000 postova da bi ga razumeo? :) |
Pa Menly zivi u Svajcarskoj, a u svajcarci su 60% Svabe. E Svabe jodluju.
|
Quote:
|
Ma sta nejodluju Svabe, jodluju i Austrijanci pa i Slovenci. Alpska tradicija.
Sve ti je bre to isto, neka se oni ljute koliko hoce. Navuces spilhozne, dokolenice i udri po Ojlilojlilioooooj. |
Quote:
|
Jodluju i Srbi, nego se to drugacije zove... :)
|
I to si upravu. Samo sto Srbin jodluje kad vidi dobru ribu ili dobije samar.
|
gde odosmo od master kompresora!!!!
Prvo se LACKY kandidovao za predsednika, pa su se ubacili Jodladzije, pa je nastala multinacionalno - internacionalna frka oko jodla... pa se stiglo do dobrih riba ...i samaranja !!! Zakljucak? ..evo gledam vec 5 minuta, nemogu nista pametno (a ni glupo) da smislim!!:banghead: |
Ti si brate zreo za banju. Ajde sto nemozes nista pametno da smisls (vidis da nemozem ni mi), ali zato imamo gtluposti na izvoz.
I onda to sve stegnes sa 3:1 malo brzi treshold i brzi reles i eto kompresije. |
hahahahahahahah... laki za predsednika sveta.. hahah.. aj u pich.. majke mi, evo imash potpise od celog rumskog za kampanju..
|
evo ima rogina neke EMT kompresore pa ako ocete vi vicite... za jodlovanje
|
All times are GMT +1. The time now is 01:43 AM. |