![]() |
Re: Spectrasonics - Omnisphere
Ma sve kool:)
Ja se samo radujem unaprijed da procackam omnisfera... |
Quote:
|
Ja isto jedva cekam, nakon takve najave...
Ja se nebi slozio da je npr trilogy cisti rompler. Kad se udje malo u kombiniranje layera, lfoa, filtera itd. moze se doci do kvalitetnih saundova koji nisu prepoznatljivi kao trilogy presetovi a saund ostaje super. |
Sto se tice piana morali su ponuditi nest i u tom smjeru a ne moze im bas svaki proizvod biti super.
Ja osobno nisam ljubitelj guitar riga ali kad je izasao bio je veliki pomak prema boljem modelingu. To sto sad nije nest je zato sto je u medjuvremenu izaslo brdo takvih pluginova pa je logicno da su neki i bolji. |
Quote:
piano nemoj ni da probash.. smoricesh se.. pozdrav edit: evo da povuchem paralelu, waves kao jedan od najboljih priozvodjacha vst-ova, izbaci gtr pack.. il kako se vec zove.. i svaki efekat njegov zvuchi presmeshno, a simulacija combo-a josh smeshnije.. poz |
http://www.kvraudio.com/get/3101.html
Ako neko isproba Omnisphere neka javi utiske. Meni izgleda zanimljivo, ima tu dosta stvarcica s kojim bi se moglo igrati... |
guitar rig promasaj...lolnuo sam jako.
elem, super mi deluje omnisphere, a i nije toliko skup. evo malo: http://www.youtube.com/watch?v=KTb5vvwKIJY ima i part 2, pa overite, zvuci bogato (koliko se moze cuti na youtube klipu). |
^meni (i ne samo meni) i revalver zvuchi mnogo bolje od guitar riga.. iako je i on tanak i nikakav
|
|
za 2-3 dana cu ga probati pa javljam utiske
|
Quote:
|
kupuje se i dalje 6-ti dvd... btw. program je tezak 6 duallayer diskova od po 8gb :D
|
Ja sam kupio ali ga jos nisam instalirao....Mnogo bre 6 dvd duallayer diskova ....
|
Gdje ste kupili? Prvo cekam vase izvjestaje pa mozda i ja kupim...:)
|
možda ti ovo pomogne umjesto "kupovine" ;)
******************** meni je . . .za sad se skida . . . 8-) |
dali68, procitaj pravilnik foruma da ne bude bespotrebnog banovanja i dobrodosao na forum:wink:
|
Quote:
pozdrav |
evo upravo sam probao. nemam pojma, sve je to jako lepo, ali je mnogo tezak (neki patchevi su teski i po pola giga), tako da cemo videti koja mu je upotrebna vrednost. naravno, zvuk je sjajan.
|
Pa ja cesto i ove starije od spectrasonicsa freezam jer nisu bas "light":D mogu mislit kak je s ovim :banghead:
|
Quote:
|
Ne radi se o tome da su ovdje svi "legalisti", nego je javno postanje linkova ka piratskim stranicama zabranjeno iz jednostavnog razloga - te firme mogu tužiti Rumski za širenje piraterije.
|
Quote:
|
Ma jasno, nego eto - nalet emocija :) Svaki put kad treba da dam pare za nesto, skroz se istraumiram... Samo gledam gde sam se sad za*ebao. Zato je dobro da postoje ovakvi forumi (slihtajuci smajli), o softveru i ne diskutujem previse...
|
Quote:
|
Quote:
svi ste ovde jer ste pri registraciji prihvatili uslove foruma. ukoliko se nekom ne svidja kako radimo, niko ga ne tera da se registruje. moderatori su tu da pomazu ali i sprovode red i upotrebljavaju disciplinske mere ako je to potrebno, ne vidim gde je tu cinizam. pozdrav |
piraterija je dosadna
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da se vratimo malo na temu...
Da li je neko od vas isprobao malo detaljnije Omnisphere, kako se ponasa u mix-u, da li ima nekih vecih teskoca u radu racunara, da li je sve stabilno itd... Ima li malo detaljnijih utisaka? |
sve ok, stabilan samo tako. samo sam skapirao da bas i ne treba onome ko vec ima atmosphere, sta znam.
|
... i mnooogo je nesto kilav, tj, sporo trazi presete, ima jako koristan search u odnosu na atmosferu, super je upotrebljiv, ali ako srcujete na primer 'strings', shvaticete o cemu govorim. U radu se lepo ponasa, kad ucita preset, sve lepo radi i brzo ucitava presete, nego je kilav dok ih izlista jer ih ima bezbroj hiljada miliona.
|
Kakvi su vam efekti? I moze li mi neko uporediti te efekte sa nekim boljim vst efektima. Meni se cini (na stylus-u RMX) da su efekti veoma dobri, ali imam los prostor i monitore (i neiskustvo) pa ne mogu bas biti siguran.
Pretpostavljam da su to uradili jos bolje sa Omnisphere? |
jako lepo zvuci ovaj synth!
ne mogu komentarisati efekte, tj. uporedjivati sa rmx-om, jer jedino njega nemam od spectrasonicx vst-a, ne treba mi :) |
ja moram jos jednom da kazem : neverovatno je dobar synth, i lak za koriscenje i super zvuci i milion kombinacija i tako... bash mi prija!
|
Quote:
|
imam preko 100gb semplova i to mislim da mi je sasvim dovoljno + jos imam sve rmx semplove i zato mi i ne treba stylus rmx :)
|
semplove koje layer-ujes i ubacujes u sempler ili u sample based drum machine? jel su ti semplovi multi layer ili obicni? jel ih imas po sound bankama (sf2,nki...)? s obzirom da mi je ritam sekcija uvijek bila u prioritetima za sada rmx u komb sa jos necim-svacim to zadovoljava. zanima me kako pravis ritam sekciju ako ti je bed ovdje moze i na pm da mi napises
|
All times are GMT +1. The time now is 01:47 AM. |