![]() |
Re: Waldorf Blofeld
rekox u zagradi u sta ne verujem !!!!!!!!!!!
|
Quote:
Jedino bih voleo da naprave jos verziju sa analognim filterom, i da bude recimo 100, 120 evra skuplja, da malo omeksa i ugreje wavetable:wink: Postavlja se samo pitanje da li ce Waldorf nastaviti da apdejtuje operativni sistem, da razvija nove wavetableove itd. Jesu se vratili iz mrtvih sa Blofeldom od koga ce ziveti dok ce Stromberg da bude samo za "ozbiljne igrace", za koji ne verujem da ce se prodati u bas mnogo primeraka. I da budu pametni da naprave i destop verziju Stromberga, za nas smrtnike, mislim da im je to neophodno za ostanak na trzistu. Volim Waldorf kao firmu, samo moraju da malo budu mudriji.8-) Nada se da hoce:rolleyes: |
sto se vise igram, sve mi se vise svidja :da:
|
Quote:
Sprava je super, zvuk je ok, moze se izvuci dosta toga. Nije toliko dobar kao softver, ali sta da se radi... :rotfl: |
Quote:
Sad vidim da ima 3 lfo-a. Sjajno!!! |
Quote:
|
Koliko uzbudjenja oko jednog malog sintija...:confused: :confused:
|
ma nije to sto je mali, nego sto je beo...
|
ko razume, shvatice..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
super !! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
Quote:
|
evo sta sve moze "mali sinti"...
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
evo finog demoa coveka koji je napisao gornji tekst, poslusajte stvar conservation of energy koja je radjena blofeldom.. |
evo malo preseta http://www.youtube.com/watch?v=wZPdB5PuYlE
|
3xOsc iz Frutija jede za dorucak ovaj sint:D:D:D
|
|
|
stroj totalni nema kaj
|
ja bi... al ne mogu.. vera mi zabranjuje da imam vise od 2 waldorfa.. a ne mogu da se odvoim ni od microwave-a, ni od xt-a..
ovo djubrence zvuci genijalno po onome sto sam cuo do sad, ali je suptilno drugaciji od ove dvojice. Silicon: ako oces nesto tako sa analgo filterom, uzmi microwave. to postoji odavna. stormberg je pitanje oce li izaci na trziste. a i dodavanje analog filtera po voiceu tesko da moze bit 120 eura vise... ako si mislio na jedan filter za sve, onda evnetualno da ... al to mozes i sam... kupis frostwave, mnutator ili tako nesto i pustis ovo kroz njega.. novi polifoni hibridi su nemoguce skupi za napravit. |
@Cluster
Da, definitivno uzimam neki DOBAR filter, jos se troumim oko toga koji, svidja mi se jako Sherman, i zvuchno i sam koncept sa dva nezvisna filtera mi je jako "inspirativan", samo jako je skup:banghead: Mutator je jos skuplji al sve to vredi svaki cent... Videcemo... Jos uvek mi fali jak i dobar polifonik:( |
@clusterchord
blofeld je neka prica za sebe imao sam mini priliku da "isprobam" micro q i xt-a neko moje misljenje je da je iako kazu da je "hibrid" svih waldorf proizovoda definitivno je nesto drugo i sto je "najgore" sve vise i vise me privlaci , znaci uzimaj , prokleta da je vera ... neces nikako pogresiti niti se pokajati , mislim da ce uskoro biti najmasovnije koriscena spravica , mozda je malo u pocetku cudan ali ne znam kao sto rekox sve vise i vise mi se svidja ... |
evo jos malo teasinga :)
klik za vecu sliku http://img215.imageshack.us/img215/5056/sdmm5.png http://img215.imageshack.us/img215/2387/sd2fn3.png |
Quote:
250 dolara high pass i lowpass.. imaju CV kontrolu svih parametara. to ti je de facto MS-20 filter klon. za pare koilko kosta mutator, ja bih prije gledao polifonike.. najtopliji je istina ali.. shemrna mi je nekako predvidljiv, s tim distorzijama i to sve. dobar je, ali ne toliko za "zatopljavanje" barem po onom sto sam od njega uspio cuti. @alavuk: ma je znam da zvuci super. ali microwave mi je the BEST. a i trenutno moram da stavim rucnu na sve kupovine. jer se selim.. |
a da zaboravih na selidbu ... izvini ...
|
primetio sam da kada pojacam jacinu na kontroleru za monitore do kraja, cujem zujanje i pistanje sa sinta kao kod integrisanih zvucnih kartica na primer.
cim se iskopca usb, zujanje prestaje. probao sam i sa oklopljenim usb kablom sa feritnim prstenom, isto se desava. da napomenem da koristim 1820m . pretpostavljam da je ovo normalno za usb. |
oce neko od vas ko je nabavio Blofeld da postuje neki j*bitacni DEMO ili cete samo da pricate kako je super ???
:D:) |
ima lesha jedan lep test ;)
ja bi rado odradio demo i recenziju ali ga nemam , valjda cu ga imati jednog dana |
na waldorf mailing listi je postavljen link za neoficijelni softverski editor, koji za sada jos ima bagova.
http://img231.imageshack.us/img231/7264/bloeddz2.png |
novi video klip
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4IJTKuVPnww&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4IJTKuVPnww&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> |
Quote:
|
Quote:
8-) |
Quote:
|
Quote:
|
eee, moooreeee.... jedva cekam....
jos da mi je neki prijenosni sintic pa da ga mogu uzeti sa sobom... ---idem ja po microX:D |
|
Re: 3X OSC fl studio
Blofeld je mala zujalica koju vredi platiti pishljivih 380 eur
Nego jesu li sredili sve te bugove??? A i nekeko mi i nije sprava za usb kachenje na komp, taj protokol je jos uvek prilicno ne sredjen, cak i Access ima problema sa time... Nista bolje od editinga na samoj spravi a Blofeld ima pristojnu velicinu ekrana s obzirom na ukupnu velicinu sprave |
Re: 3X OSC fl studio
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:50 AM. |