![]() |
Re: Naši (vaši) textovi
Quote:
Mada text nije bio isti kao sada jer je morao biti modifikovan da bi lepo "legao" sa muzikom. Ovih dana upravo snimamo demo za nju. |
Re: Na?i (va?i) textovi
Jutros sam ukljucio radio,
neka lepa muzika je svirala. Ona je u moje lice gledala, njena me faca nervirala. Zeleo sam da je ne primecujem, ali doslo bi do tenzije. Svoje telo telo njoj posvecujem, da bih se dochepao njene penzije. Dolaze Russi, radio kaze! Stizu nam Russi i kao bube laze! Dolaze Russi, u dobar cas! Rusi su ovde, oni su tu zbog nas! :D:D:D :harmonikas: |
skoro sam imao kontak sa "starim friend-om", momkom koji je svirao gitaru u zajednickom bendu,...davno...
Iako zivimo jedno 1500 km udaljeni jedan od drugog, predlozi on da radimo par pesama (nasih starih naravno!) preko neta (ja malo nasnimim pa saljem na email, malo on, itd.) Naravno, on je vec imao "zelju" i dogovor je da (pre)radimo pesmu koja se zove "Ljubav" Moja prva misao je bila "Neeee, to sam pisao kad sam bio 19! Ma, nije sad to...znas...glupo zvuci...a, i ne secam se kako ide text". On je naravno insistirao na njoj i onda smo zajedno sklopili "puzzle" i text je sada "restauiran". Samo jos da ga podelim sa nekim i onda nista vise nemoze da zaustavi dalji rad na songu sa mojim "starim friend-om" :da: Moja ljubav se zove imenom tvojim. I, tvoja ljubav se zove imenom mojim. I na?e senke na zidu, vidim kao jednu sliku na zidu. Ljubičasto plavu? Nju zovem ljubav Ljubav! Zatvori oči, da ne čitas mi misli sa lica. I spusti glavu na čvrste grudi moje, Prisloni ruke svoje na moj vreo vrat. Provuci prste kroz moju kosu?pozovi ljubav Ljubav! Pod mutnim svetlom ?apućem ti reči za ljubav. Moju i tvoju dr?im sliku. I diram te za obraz i grizem ?i zovem ljubav Ljubav! |
Quote:
Hvala! Naravno da ne treba prestajati pisati o ljubavi...mislio sam samo, da drugacije se pise sa 19 nego sa 33 (a narocito o ljubavi):ups: ... Da, postoji i muzika za ovaj text. Nazalost niko od clanova tog bivseg benda (a pitali smo i svih 300000000 clanova naseg fan club-a :wink: ) nema snimak toga, zbog toga se i doslo na ideju da se pesma preradi....Kada bude gotova, mogu je i "okaciti".... |
"Daleko od ljubavi"
..............(mozda je malo mracna) veselo izdanje kontraverzne vere utice na zivot milione drugih pobudjuje strasti,al do koje mere da li ima zivih,da li ima budnih. zar u jednoj knjizi pocetak i kraj svega sto postoji,misli,cuje,voli zar u jednoj knjizi pakao i raj zar zbog jedne knjige neko da bori plamen nije nesto sto se vidja cesto onaj koji nosi sudbinu sa sobom put poznaje dobro cuva svoje mesto a sta je sa drugima,a sta je sa tobom Da li tvoje reci odjekuju negde pobudjuju strasti,navode na sumnju Ili samo cuvas drugom voje mesto Pa onda i njega da pljuju i truju.. Pogledi na gore svedu se na jedno pitanje od uvek nije bilo jasno ili padas dole,ili padas vredno svejedno je njima,oni znaju zasto. |
Hvala.............
oraspolozise....:dance: |
Quote:
svida mi se stvar. da je napisana pocetkom 70-ih, bila bi evergreen... |
@Labrys
Da, mirisi dosta na rane 70-te (htio sam doslovce prenijeti iz sna tu nostalgicnu atmosferu), ali opet, to je samo demo verzija sa prvim tejkom i u konacnici ce vjerojatno izgledati malo modernije (ili barem drugacije) a da ne izgubi dusu. Dalmatinac nisam tako da nisu iskljuceni sitni lapsusi :ups: . |
Evo jedne moje pesme. Interesuje me kako vam se čini..
Ti ?to sa zorom mi dolazi? ne?na kao mesec sjajna kao sunce Ti, već odavno mi prkosi? i neda? mi da ka?em ?ta mi je na du?i I poku?avam da spasim ne?to ?to je davno nestalo poku?avam a srce mi je umorno Sanjam dan kad smo se sreli sanjam pogled tvoj prvo buđenje kraj tebe, tihi nespokoj Sanjam tvoju dugu kosu, sanjam dodir tvoj sanjam da sam pored tebe, sanjam da sam tvoj sanjam i ne ?elim da se probudim jer kako mi zora dođe tako mi ode? ti. |
evo malo i moje epske poezije,
nadam se da ne smeta sto nije lirski text,ali se moze modifikovati, voleo bih vas komentar ima li tu osnove za dalji rad ili da se manem poezije. SAGA O CRKLOM LAMPASHU (vol.1) ................................... powered by milanCHE onomad mi crche ruski lampash, i jako bejah tuzan tad prezive mrcina svirki puno al' me izdade stari gad. al' sreca moja ubrzo dodje jer na rumskome spazih tred gde Deki hvali ruske avione i njihov cuveni "izraelski beg" MIG 25-ica brzi od metka u njemu ni jedan tranzistor nema vec same lampe, i odmah odlucih: milanCHE se sada za Rusiju sprema dva kila prshuta i litar domace da mi se cisto za usput nadje i nesto zensko do dva'es't leta sto kazu ljudi:tudje je sladje zvao sam Max-a da podje sa mnom jer se u lampe razume bolje a on se vadi :'Moram da mixam znas da bih posao drage volje" htedoh u Beckerek posle da svratim, jer mi je i Oggy usput bio al' se u zadnji chasak setih da prosli put alkohol nije pio a i znam da covek puca od "posla" i sprema neki novi spot danju mu "deca" pichvajz prave a nocu "snima" sa Lejlom Hot i ....tako milanCHE put nastavi pored lepih panonskih oranica pijuci shljivku i pipkajuc' malu, koja uzviknu:"ENO JE GRANICAAAAAA!" u trenu stavih zvaku u usta i brzinski skidoh ruku sa male nije zezanje,puno je murije ode dozvola ako me provale na madjarskoj granici vec prvi problem nadrkan carinik trazi mi shengen noga u jaja i gas do daske uspevam majstorski da mu pobegnem na put za Keckemet se spustila magla i zima mi sediste za dupe lepi, padaju pahulje kao zechevi mala za svoju sudbinu strepi vidim da je nostalgija hvata i da ce joj srce za domom puci "tresnuh" je brzinski jos jednom,s'nogu pa na prvi autobus - kuci a ti-milanCHE,bekrijo stara iako nikada to nisi vol'o hteo,ne hteo,ovoga puta "jurney to russia" nastavljas-SOLO ............................ ............................ |
ovo je predobro!!!
ovo triba uglazbit!!! |
Quote:
ako se ovo odnosi na moj text,onda hvala Labrys na recima ohrabrenja,vec sam poceo da sumnjam u svoje se...,pardon,textualne kvalitete:D sad mogu vec lakse da radim na vol.2 pozdrav:wink: |
Quote:
bilo bi zanimljivo cut ovo uglazbljeno... dakle, snimi nesto u trenucima odmora! |
:) ,pa ovo sam bukvalno malopre nabrabonjao,surfujem ja tako rumskim,citam postove,vidim Dekijev o ruskim avionima-lampashima,setim se svog crklog lampasha i.......boooop!padne mi ideja na pamet!a za muziku mi trenutno nista ne pada na pamet,sem nekog loopa u rap fazonu koji se ponavlja u nedogled, a to me prilicno smara.jer je delo epski preobimno,posto naginje da bude iz vise nastavaka,da radnju razvijem do kraja.muzika i sviranje su me smorili ovih zadnjih dana,jer sam radio po narudzbini neku muziku za nesto i potrudio se da bude o.k da bi mi posle par dana bez ikakve najave pala druga ideja na pamet(i to sam odradio samo u klaviru),i pogadjas-ljudima se vise dopalo to drugo sto sam odsvirao i usnimio za nekih 20-tak min,nego ono prvo sto sam radio 10 puta duze.
na kraju krajeva,zasto i silovati muziku po svaku cenu ako neki text moze i zasebno da se recituje na,npr.casovima samostalnog literarnog stvaralastva ,sto sam ja nekad imao u osn.skolici ili pionirskim priredbama.... a verujem da ovaj text ni jednu mladu uciteljicu ne bi ostavio bas skroz ravnodusnom.:D pozdrav |
hahahah.. daj bre, bacicu ti ja beat pa baci rep preko toga.. hahahah.. carski... moze u pochetku da bude kroz telefon ono "ruuumski foooruuummm.. svakiii daaan.." (zaboravih ko je to beshe radio)
hahhah.. umro sam.. :) |
nisan pjesnik, ali ako bas moran, evo jedna sto san je frisko sklepa.
da napomenen da ovo nije pop pisma, nego za dalmatinsku klapu. dakle, neki malo arhaicni, etno djir: lipa moja, reci pravo lipa moja, reci pravo je l' bacilas malo za me je l' vijole za me cuvas oli drugen resis dane lipa moja, danu reci je li štogo za me hajes je l' narance meni nosis ol' se s drugin ruvinajes lipa moja, sad je vrime za razgropat parangale sto se pletu kolo srca koje gubi sve sinjale lipa moja, sad je ura za discetat sve te krene je l' u noci njega sanjas oli mene lipa moja, reci pravo komu cuvas njidra bila za kin tvoje srce tuce dok moje puca na dva dila |
lip je text, mada mislin da ga vise od po foruma nece razumit...
i kako ti je zadnji stih 3. kitice ovako kratak? |
Vala bash, samo na momente :)
|
Ja se inače ne bavim zabavnom glazbom niti stihoklepanjem, ali prije nekoliko godina smo prijateljica i ja u?li u jedan dosta izazovan projekt, i?li smo s albumom s desetak pjesama za mlađi ?enski vokal. Ona inače studira teoriju na Akademiji, ali ima sjajan glas, dugo smo se premi?ljali i nakon nekog vremena krenuli s tim i ja sam napravio ove skladbe dolje, i tekst i glazbu. Napravljeni su i već i prvi demosi, rije?ili sve sa ZAMP-om, dogovorili studio, skoro i svirače i skoro smo već krenuli s produkcijom kad je sve propalo.
Pa, eto, stavljam to ovdje jer sam slučajno naletio na thread, a dugo nisam uopće ni vidio te tekstove, skroz sam na njih i zaboravio ... Pa ako je netko zainteresiran, eto, mo?e se slobodno javiti ... DJECA JESENI (ovo je bila pjesma koju je izvodio jedan stariji mu?ki vokal, i?li smo s njom na ZagrebFest) Sjeća? li se ?esnaeste i parka svog, boje smeđe-zelene, Klupe s urezom imena svog i mojeg pokraj njeg'? Stare ploče te, pjesme ulice, svijet gdje nema granica, Hladne večeri, lo?e ocjene i riječi "zauvijek" ... Plave boje na ?alovima svim, Riječi tvoje, jo? uvijek vjetar nosi ih. Negdje tamo gdje stvarnost prestaje na tren Ostat će uvijek jesen na?e ?esnaeste. I sada zbogom, onako kao nekada, Zauvijek bit će? princeza vjetra jesenja. I negdje tamo gdje stvarnost prestaje na tren ?ivjet će opet ta jesen na?e ?esnaeste. Stara buba u Vla?koj ulici dvije godine po tom, Prvi indexi, miris proljeća i krv na licu mom. Prvi rastanci, zadnji pozdravi, svijet gdje nema granica, Zauvijek će bit' tren bez prestanka, vrijeme vjetra jesenja. Sjeća? li se listopada tog, Mojih riječi u vjetru jesenjskom? Jer nikad vi?e taj vjetar neće imati ?um kojim ?umi od prve na?e jeseni. I sada zbogom onako kao nekada, Zauvijek bit će? princeza vjetra jesenja. I negdje tamo gdje stvarnost prestaje na tren ?ivjet će opet ta jesen na?e ?esnaeste. I negdje tamo gdje stvarnost prestaje na tren ?ivjet će opet ta jesen na?e ?esnaeste. SAVR?ENI SVIJET (mlađi ?enski vokal i dječji zbor ili za veći broj raznih izvođača) ?ENSKI VOKAL: Zaspalo je nebo jesenjsko, Zvijezde čuvaju ga sad, Sanjam svijet gdje snovi vladaju, Gdje ne umire se mlad. Svaka majka s istom pomisli Novi ?ivot udahne Jednog dana ovaj svijet postat će tvoj Gdje na kraju zadnji pozdrav bit će moj. Za?to heroj plače kad priči dođe kraj? Za?to du?a odlazi u nebeski sjaj? Uzmi me za ruku i poka?i mi svijet U kojem tuga bit će moj najveći grijeh. Zadnja lasta odlazi u ju?ni kraj, Zlatna duga nestaje i kreće u raj, Sada zadnji tren je, digni svoj glas Da ljudi promijene se i vjeruju u nas. Svaku noć se pitam iznova Postoje li ljudi zli, Ili to je samo stari mit, Ljudi dobrih, bogatih? I svaku noć kad tonem u svoj san Iznova se zapitam Koliko je dug taj put do svitanja Gdje prestat ću se pitat' ista pitanja. ?ENSKI VOKAL I ZBOR (2?): Za?to heroj plače kad priči dođe kraj? Za?to du?a odlazi u nebeski sjaj? Uzmi me za ruku i poka?i mi svijet U kojem tuga bit će moj najveći grijeh. Zadnja lasta odlazi u ju?ni kraj, Zlatna duga nestaje i kreće u raj, Sada zadnji tren je, digni svoj glas Da ljudi promijene se i vjeruju u nas. SAMO ZBOR: Za?to suza teče kad najsretnije je? Kada doći će taj najnoviji vijek? Uzmi me za ruku i poka?i mi svijet U kojem tuga bit će moj najveći grijeh. Za?to zvijezde ?ivot pi?u dan po dan? Vrijedi li nam sanjati na? ?ivotni san? Sada zadnji tren je, digni svoj glas Da ljudi promijene se i vjeruju u nas. ULICE (ovo je jedan od lo?ijih tekstova, na?alost, ali je ideja bila dobra, pa smo i?li s tim svejedno) Na granici lijepog sna, Na granici beskraja, Kad s neba grom sije bijes Iz tame se rađa krijes. Sad znam da svijet ne ljubi osmjehe, Da sve ?to sja je odsjaj drugoga. Sad znam i snivam, I s tim ja ?ivim. Strane su dv'je, Moj svijet sad su ulice. Kad oblake guta mrak Sa pločnika ki?a sja. Na vr?cima prstiju Ja opet te osjećam. I noć i dan moj svijet je ulica, I noć i dan ja čujem tvoj glas. Sad znam i snivam, I s tim ja ?ivim. Strane su dv'je, Moj svijet sad su ulice. ČOVJEK KOJI ČUJE TI?INU (?enski vokal i zbor) Uvijek sam se pitala, jo? od djetinjstva svog, Za?to bolji misle da ih vi?e voli Bog? Za?to stalno svađaju se ako govore Da na ovom svijetu sve su jedno drugome. Za?to plačem kada vidim labude na ki?i? Mo?da da mi du?u čisti, da me tuge li?i. Kad god ?etam pokraj rijeke i kad joj vidim sjaj Uvijek shvatim, svakoj rijeci mora doći kraj. Znam da negdje ?ivi čovjek koji čuje ti?inu, Koji ?eli samo jedno, umrijeti u miru. Znam da negdje teku rijeke jednog čovjeka Koji zna tajnu ?ivota i u njoj u?iva. Dođe mi da ka?em svima, koji ka?u da Pravda mo?da spora je, ali dosti?na, Recite toj onoj djeci koja svaku noć Tiho u sebi moleći se zovu upomoć. I svaki put kad iste misli uđu u moje sne Dođe mi da skrijem pogled, da odustanem. Al' svaka zraka sunca, svaki smije?ak tvoj Meni opet daju snagu za jo? jedan boj. Znam da negdje ?ivi čovjek koji čuje ti?inu, Koji ?eli samo jedno, umrijeti u miru. Znam da negdje teku rijeke jednog čovjeka Koji zna tajnu ?ivota i u njoj u?iva. |
ROĐENDANSKA
(ženski vokal) Kako samo lijep je feeling kada se probudiš Protegneš se, zijevneš i odjednom nešto skužiš. Ovo više nije san, niti mora bijedna, Od danas ti je, vjeruj, samo dvadeset i jedna. Nitko ništa ne može ti kad si tako mlad, Ne straši te manjak seksa, čak ni faksni pad. Nit' si starac, nit' si dijete, nit' si školski đak, Sve što staviš dobro stoji, pa i prsten čak. Gdje god kreneš okreću se, padaju im sline, Gledaju te, šacaju te, mjere ti obline. Jedino što, k vragu, fali vlastiti je stan, Zato nema druge nego stalno ići van. U godini ti ovoj želim cijelog svijeta sreću, Jedan osmjeh, jednu suzu, drugu, al' ne treću. Nek' ti zvijezde naklone se najljepšom sudbinom, Neka happy end ti dođe već sa prvim činom. Neka svaki dan ti bude kao Božić sniježni, A svaka mračna noć nek' bude kao dodir nježni. Nek' te nebo pospe prahom vječnoga veselja, Nek' ti dan za danom ostvari se svaka želja. Neka život ne bude ti ljubavnička saga, Nek' te samo jedne ruke nose preko praga. Nek' ti dan za danom bude okupan u smijehu, Nikad više da ne čuješ da živiš u grijehu. I onda kad ćeš mislit da je doš'o zadnji sat, Znaj da samo ljubav tebi snagu može dat'. Tad pročitaj ovaj stih, zaboravi na jad, Ako vječno voliš, vječno ostaješ i mlad. JA, MUŠKARAC (ženski vokal) Ma, pogledaj me, kako li sam samo lijep i zgodan, a savršenstvu tijela još i sexy look je dodan. Puna kosa, lijepe oči, bijeli zuba sjaj, može li svoj toj ljepoti ikad doći kraj? Svaka dlačica kod mene je na mjestu svome, ne znam više nikog tko ne zavidi na tome. Svaki mišić tijela moderna obleka slavi, ljepoti takvoj ide čak i kapica na glavi. Svaka pored koje prođem na koljena padne, za mene se lijepe čak i muškarače gadne. K'o priljepak su čak i one male sitne drolje, može li od tog uopće biti išta bolje?! Tražen sam na online forumima i na chatu, imam čak i svoju stranicu na internetu! Usprotivit' se me nije strah ni tipu jakom, sve što nije mi po volji brzo sredim šakom. Al, sve to nije jedino što ovo biće krasi, pamet moja leži ispod svih tih kose vlasi! Ono što je Sokrat jednom davno negdje bio, danas ovdje ja sam, iako to nisam htio. Ima samo jedna stvarčica koja me muči, za nju sam se, ako treba, spreman i potući. Poput tajne svemira ja oprezno ju krijem, jer inače bi bilo smijeha, barem to si brijem. Zato reći ću vam odmah da mi ne bi srali, tajna koju čuvam moj je khm khm mali. MOJ ZADNJI LET (ženski vokal) Pričaj mi o priči kojoj neće doći kraj Pričaj mi o trenu koji baš će biti taj. Pričaj mi o riječi koja neće mašta bit' I o jednoj slanoj kapi koja neće htjet se krit'. Pričaj mi o starcu koji tek je sada mlad, Pričaj mi o suncu koje otkrilo je hlad. Pričaj mi o klincu koji već koračat zna I polako sada kreće prema mjestu svoga sna. Pričaj mi o jednom malom cvijetu kojem sunce uvijek sja Da mogu uzet ovaj smiješak i podijeliti na dva. Reci da vjetar neće htjet' da umrem kao bijeli cvijet, Da mogu krenut' u zadnji let. Pričaj mi o danu kojeg neće mijenjat' mrak, Pričaj mi o pjesmi koju neće znati svak'. Pričaj mi o kiši koja nije htjela past' I o jednoj maloj kapi koja želi počet' rast'. Pričaj mi o priči koja sada počinje Pjevaj mi o riječi koja neće biti ?ne?. I reci mi da neće barem ovaj smiješak proć' I da neću zaspat' prije nego što će novi doć'. Pričaj mi o jednom malom cvijetu kojem sunce uvijek sja Da mogu uzet ovaj smiješak i podijeliti na dva. Reci da vjetar neće htjet' da umrem kao bijeli cvijet, Da mogu krenut' u zadnji let. (Postojalo je još, ako se ne varam, pet pjesmama koje se zovu ?Lj?, ?Bez naslova?, ?MP3?, ?Jedan život kasnije? i ?Mali moj čipiću?, ali ih ne mogu nigdje naći.) |
ovo sam malopre napisao bajkersku pesmu, sound je dark electro dancey fazon
Forgiving Much faster Avoiding Disaster We're driving Beauty night Lone heartbeats We're doing right We're gliding Through city Shiny stars So pretty The angels Are dreaming Elegant ride We're speeding 2 Move forward It's warmer Let's forget The former We're driving Beauty night Melting hearts We're doing right We're gliding Through city Shiny stars So pretty Suburb angels Are dreaming Greedy ride We're speeding |
Evo jedne moje komplet pesme do duse davno je snimljena,peva Maja Nikolic
Svaki sam tren tebi sudjena Umiru u meni,sve ptice svo cvece, sve sto je zivo iz mene nece. Ne zeli me ruka koja ume da voli, pomozi mi boze da sto manje boli. p.ref Dan u meni place ubila me tama, necu da kroz zivot idem sama. Smrti se ne bojim jaka sam ko stena, jer u meni zivi tako nezna zena ref Postoji li svet u kome mogu biti ja, smem li da molim dobrog andjela da te sacuva. Postoji li tama gde cu svetlost biti ja, u meni je jecaj divljeg goluba svaki sam tren tebi sudjena. |
Dolores - Da ti čujem korake
Ka?i dal je danas mo?da dan Kad postat će? mi stranac Bili pristao tad i ti sam Da ijedan budem ja Mo?da bi me volio i tad Ne znajuć da mamac Čeka samo na?a srca dva Da otpočne taj pad Ajde probaj dotakni taj dan Promijeni boje moga svemira Pomozi mi da nađemo taj put Van iz nemira I nije cijeli svijet ?to trebam ja Nego samo ljubav iskrena Ne bih nikad vi?e plakala Kad bi ki?a prestala I nije va?no ?to će boljeti Najlak?e je tebe voljeti Pustila bi tugu, oblake Da ti čujem korake Ja budim se u paklu gradova ?to nose samo tugu Ma da su i tristo rajeva Bez tebe ista stvar Koliko Bogu treba padova Da mi pomogne ko drugu I koliko treba krajeva Da te dobijem na dar Ajde probaj uđi u moj dan Promijeni boje na?e sudbine ?apni tiho vjetru sjevera Da srce ne gine I nije cijeli svijet ?to trebam ja Nego samo ljubav iskrena Ne bih nikad vi?e plakala Kad bi ki?a prestala I nije va?no ?to će boljeti Najlak?e je tebe voljeti Pustila bi tugu, oblake Da ti čujem korake I nije samo Sunce ?to mi sja To je tvoja ljubav iskrena Ne bih nikad vi?e plakala Kad bi ki?a prestala Al nije ljubav tu da ostane Da dio mene noćas postane Razmaknut ću tugu oblake da ti čujem korake? http://rapidshare.com/files/82415784...lores.wma.html |
Ja sam jako realna u textovima, uvek opisem situaciju bas onako kako se izdesavalo..
veujem da se i vama desilo da ste prespavali kod nekog koga u stvari ni ne poznajete ili sa kim niste dugo u vezi.. i evo pesme.. na tu temu.. Gde sam ja Jos ne znam kako dises a vec sam tu kraj tebe nosim tvoju majcu pijem tvoju kafu trudim da se naviknem Tu gde sam pala sinoc vodili smo ratove sad neki slatki umor i tvoj crni humor mi daje osmehe A ko si ti i gde sam ja? U ovoj sobi tisina odzvanja nezni dodir nasih stopala a ko si ti i gde sam ja? Kroz prozor gledam kako grad beli se smrzava se jugo i ja cu voziti dugo kad krenem od tebe Pod jorganom se krijem da sat navijem a ti spavas mirno i bas ti je fino dok ja grejem te A ko si ti i gde sam ja? U ovoj sobi tisina odzvanja Nezni dodir nasih stopala na tren se stidim jer noc je pobegla.. |
Quote:
jedna od boljih "sladunjavih" :wink: |
dajte malo na engleskom
evo ja cu prvi da ukradem ako mi se nesto zasvidja |
Quote:
Love Ain't No Stranger lyrics Who knows where the cold wind blows I asked my friends and nobody knows... Who am I to believe in love Oh, love ain't no stranger I looked around what did I see, Broken hearted people staring at me... All searching 'cause they still believe Oh, love ain't no stranger... I was alone and I needed love, So much I sacrificed all I was dreaming of... I heard no warning, but a heart can tell, I felt the emptiness of love I know so well... Love ain't no stranger, I ain't no stranger to love... Can't hold the passion of a soul in need, I'll look for mercy when my heart begins to bleed... I know good Iovin', I'm a friend of pain, But, when I read between the lines, it's all the same... Love ain't no stranger, I ain't no stranger... Love ain't no stranger, I ain't no stranger to love... Who knows where the cold wind blows, I asked my friends and nobody knows... Who am I to believe in love, Love ain't no stranger, I ain't no stranger... Love ain't no stranger, I ain't no stranger to love... Love ain't no stranger... :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cik ukradi ako smes,ce te ubije White Sinan:D </pre> |
Sok od gnjilih shljiva
Sok od gnjilih shljiva piju njih dvojica pa se sve plashe da ih ne bude trojica Sok od gnjilih shljiva Shljiva sok od gnjilih Oni imaju shvajs aparat i sa njime redovno kuvaju kahvu i pri tom se uopshte ne obaziru na anti-kofeinski preparat |
Quote:
drago mi je da ti se dopada.. :) |
O draga , o draga , o ,
ne mogu gladan da te ljubim. Idem ja nesto pojesti , a ti spavaj, pa cu posle da te probudim. :) ... :confused: ... :banghead: |
Quote:
|
Quote:
|
u brate mili danas mi je malo falilo da nabodem maju ili da joj izvuchem sisu tu pred svima kakav je kreten..
|
Quote:
|
Quote:
:rotfl: |
Ajd da pisemo svi zajedno jedan tekst ,to jest ,nadovezujemo se jedan na drugi stih .
I na kraju kompletiramo. |
samo da ne bude - mnogo babica, kilava beba.
|
cAAc je jaja prikljucio na kleme
ne moze da spava bez mnogo dobre sheme pola teksta je ukrao od malog iskompleksirane sisice sto ga guta stalno aj nek neko nastavi... |
ako si midijot,
bolje ne dolazi vamo ovo je r.u.m.s.k.i. bejbe, chaticemo te banom.. :? |
znam da bi voleo al ne ide to tako
jer banuje admin i ne moze svako tvoja me rima pogodila jako necu da se smejem ja bih ipak plako |
All times are GMT +1. The time now is 12:51 PM. |