![]() |
Re: Prophet 5
Ma radio sam to ranije al ne ide, koliko boliglava i pretnja je bilo tu uuuuuh...
Samo ipak cudno hebote, zasto 11 000$, zar stvarno toliko moze da stigne? Gledao sam ih za 7/8 al 11 je uh. |
Quote:
To što si ti dobio "dobar" P-600 ne znači da će ga i čovek dobit. Zato mu kažem da pripazi oko toga i obavezno da provjeri dal svaki puta "pali iz prve", a ne da jednom radi drugi put ne radi. Jer će onda opet morat to shipat do Grega, pa servs, pa nazad, a to su sve troškovi! I ne samo oni od servisa, nego oni od studijskog vremena. Stoga mislim da nije pametno unapred čovjeku govoriti da je "sve u redu", kad se zna da dosta P-600 ima problema i sa CPU i sa tuningom i još nekim stvarima (poput keymappinga itd). Naravno nisu svi takvi! Ali pogledaj malo po googleu, vidjet ćeš da se dosta ljudi žali. Pa sad, zašto bi se oni žalili ako je synth savršen kako ga ti opisuješ ??? |
Don ja ne googlam i ne citam sto nesposobnjakovici pisu..pa prepisujem
ja dajem info iz prve ruke..onaj prvi P600 nije bio kod Grega pa radi savrseno.... NE se bojati P600 to radi super...to je moje iskustvo s 2 komad i 14 mjeseci koristenja!!!!! a i slijedeci p600 koji naleti radit ce super!!!!!!:) |
a sto se analogija tice
BIT CE SVE TO SKUPA PUUUUNO SKUPLJE ...uskoro..... |
Don , ne ljuti se ali slazem se s Roginom, utoliko da tako precizne informacije i kvalifikacije bolje da dajes o sintevima koje si koristio iz prve ruke. znas i sam da su ovi strani forumi puni ekipe koja samo prepisuje postove i tudja misljenja, a to nema nikakvu objektivnu vrijednost. i samo se sire urbane legende. zato sam i otisao sa harmony centrala, izmedju ostalog. dosadilo mi citat stalno isti BS.
radije nam pricaj o monopolyiju kako napreduje ? :) i sto je s dovozom iz Japana (JP8 itd) ? ako ga ubodes prije Rogine znas da ce poluditi hahaha :rotfl: (kuliraj Rogina znas da moram malo da potpirujem vatricu.. nista od akcije na forumu :mrgreen: ) @Nedime: nisam ja vise na west coast-u. zivio sam tamo povremeno 80tih i studirao 90tih. al brat mi zivi u San Jose, Bay Area. Greg Montalbano je serviser za Sequential i Oberheim, i zivi blizu. Kad kupim sint u US, saljem tamo na servis, a onda mi ga brat donese avionom u Hrvatsku ;). Greg je radio je vrlo uspjesno na mom Rev2 i Jupiteru8. Inace tip koj prodaje CS-80 (Uro) je moj poznanik, bili smo jednom pregovarali za Chromu. Postao je oglas i na Analog Heaven mailing listu. Zahvalio sam mu se i reko , ako zaista proda ovo za 11K, ucinio me bogatim preko noci :mrgreen:, istina moj CS je bez midija i nemam namjeru da ga prodajem, ali nije lose znat.. ako uletim u neko sr*nje.. :o:o:D |
Ti imas CS80??? Onda me slobodno baniraj hebote...pa gdje nadje 11 000$,
ne znam nemogu se stime pomiriti, kaze da je nova, nazvo sam ga, mislim ocuvana i sve to i MIDI al hebote 11000$. MIDI nemas, snimas sve uzivo ili? |
Quote:
Uglavnom... ja sam na kraju samo zbrojio infromacije koje sam čuo. A) ekipa se žali na cpu, jednom radi, jednom ne radi B) rogina imao p-600 koji isto nije radio iz prve 1 - možda mi je roginator i rekao za hladan lem ali ja ga nisam pažljivo slušao taj trenutak, 2 - ili sam zaboravio u međuvremenu, 3 - ili mi možda nije stigao reći za hladan lem, pošto smo nastavili pričati o Polysix + Phaser. Jer da sam znao da je hladan lem u pitanju, sigurno to nebih smatrao kao neku ozbiljniju prijetnju ili BUG u uređaju. --->> Ako je moj zajeb (tačke 1. i 2.) baniram samog sebe sa foruma na mesec dana. Vidimo se 23.11. Quote:
Usput, još sam dodao par postolja na cjelu VCA ploču da mogu mjenjati operacijska pojačaja i usput provjerio stara i nova. Fakat ima razlika. Mala, ali ima je. Ona stara imaju malo veči PUNCH, ali im je ovojnica amplitude nepravilnija. Ova nova rade bez greške, imaju nešto bolji frekvencijski response (idu više), ali nemaju taj impulsni punch na početku. Ja ostavio stara.... :hyper: http://www.rumski.com/forum/images/icons/icon4.gifKad smo kod Monopolija. Filter dere ko blesav. Ajd mi molim te preporuči neki analogni kompresor. Jer kad odvrnem filter, to one na snimalici u distortiju, a ako stišam, onda se pak ne čuje ostalo. Quote:
|
Quote:
BIT CE SVE TO SKUPA PUUUUNO SKUPLJE ...uskoro..... |
Quote:
|
Ima na prodaju jedan Jupiter 8 :mrgreen: (12 bit version - no midi)... - NOV !!! ...al kom treba to bez midija.... :rolleyes:
|
Kolko mu trazis?
|
SrcE ne kakaj....:p :p :p :p :p ... cimas coveka ...
Nedim ne padaj na to to kaj on ima je J(upiter) V 1080 heheheheeee |
ne prodajem ja... ali posto vidim veliko potrazivanje... mozda ga i otkupim...
p.s. rogina, za tebe sam ga i na$o.... :da: |
Ka?e srce da je cena samo 5000 eur.
Jel to mo?da verzija "od zlata" ? |
hehe.. jeste zlatni je... a dugmici su od platine... :da:
p.s. poludeli ljudi ...traze mnogo para... |
mogu da tra?e i 50 000 eur. njihovo pravo. :da:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:05 AM. |