![]() |
Re: Poginuo Tose Proeski
Bili smo prijatelji.
Ovo je uzasan gubitak. Neka mu je laka zemlja. |
Tuzno i nepravedno...
Veliki gubitak za muziku naseg okruzenja... Izuzetan pevac i jedan od retkih koji u svom repertoaru nije imao seljoberije"koje raja trazi"... Nek mu je laka zemlja. |
Izuzetan i talentovan pevac pred kojim je tek trebala da bude prava karijera.
Strasno je kada neko tako mlad i perspektivan tako okonca zivot. :( Neka pociva u miru. |
auh, mama mi javila danas, kad sam cuo prvo nisam mogao da poverujem, a onda za malo da zaplacem... tuga... bio je jako talentovan, simpatican mladic...
izgleda da je ponekad lose biti predobar... izgleda da takve najradije primaju dole... :( :( :( |
Katastrofa...Ja josh ne mogu da verujem:o :o :(:(:(:(:(
|
26.godina,jedinac,fantastican umetnik,interpretator,neverovatno talentovan i prizeman mladic.Imao sam cast da ga upoznam na festivalu u H.Novom kad je pocinjao svoju karijeru van Makedonije.Verujte toliko sam tuzan,sokiran i besan(vozac dzipa je zaspao za volanom!!!!!!!!!),jos uvek brisem suze.Ne mogu da verujem da ovako glupo ginu ljudi koji su mogli toliko da ponude muzici na Balkanu i sire.Kakav gubitak.
Neka pociva u miru.... |
Quote:
Usput... koliko je on to ishao na sat, kad nakon udarca u sustizanju auto izgleda ovako: http://www.youtube.com/watch?v=iIiXarV4X4o , a misterija je (ako je tacna pricha autora snimka) i to sto se u autu ni jedan air bag nije aktivirao. http://www.index.hr/vijesti/clanak/s...ki/361750.aspx |
Strasno ...... :(
|
sta rec...?!
njegova djela zivit ce vjecno! |
1 Attachment(s)
...ovo su oni trenuci kad razmisljajuci sta da napises nikad nisi zadovoljan tezinom izabranih reci...
...moj naklon, duboko postovanje i saucesce njegovoj porodici i prijateljima... |
"Otiš'o je svak' ko valja... "
I stvarno... cijelo jutro se pitam zašto oni najbolji odlaze prvi... A bio je jedan od rijetkih na današnjoj sceni koji je zaista dobro radio svoj posao, bez foliranja... Iz srca i duše... Bila mi je velika čast upoznati ga i svirati sa njim! Neka mu je laka crna zemlja... |
:( :( :( ja jos uvek citam i ne verujem... kakva steta...tako mlad a toliko talentovan i pun entuzijazma...:( :( :( R.I.P.
|
strasno...
|
Pokoj mu dusi...:(
Premlad i predobar... |
Duboko me je potresla vest o njegovoj smrti. On je bio najbolji pevac uz Tonija Cetinskog za mene.:(
|
Rip-
|
steta, gde bi bili da nam je vise ovakvih i pevaca i ljudi..
|
:( Strasno tuzna vest i velika steta za Makedonsku ,Srpsku a i sire muzicku scenu.Njegovo izvodjenje Zajdi , Zajdi od muskih pevaca nece niko i nikad ponoviti,Neka mu je vecna slava.
Quote:
|
Tesko je bilo sta reci u ovom trenutku!
Tuga je u svim srcima. Napustio nas je jos jedan vrsan pevac i muzicar. Iskreno saucesce svim njegovim prijateljima i porodici za ovaj nenadoknadiv gubitak. |
Nevjerovatno, pored toga sto je bio veoma mlad, bio je veliki talenat! Veliki veliki gubitak!
|
Strasno! :(:(:( Toliki talent... toliki covjek...:(:(:(
|
Stra?no, tu?no, tragično ... :(
|
Zao mi je coveka.
|
Mene je strasno potreslo! Zao mi je samo sto iza njega nece ostati muzicki vise nego sto je takav talenat zasluzio! Takav se pevac radja jednom u 30 godina, i on je imao tu srecu, ali nije imao da pozivi i dobije pravu priliku. Ali ipak smo svi(tesko je to reci u ovakvoj nesreci) svesni o kakvom se bozijem daru radilo!
|
Neka mu je laka crna zemlja... Velika steta...
http://www.youtube.com/watch?v=LKRaXPYSzKY Kakav pevac |
Uzas...:(
|
Tuga...
|
zaista retko simpatican mladic, ne znam nikoga kome je isao na zivce ili bilo sta takvo.. a da je pevao, itekako jeste!
Pokoj mu dusi, nadam se da mu je lepse nego nama :( |
Sada reci pesme Zajdi, zajdi, u njegovom izvodjenju, dobijaju novo znacenje:
Mojta mladost ... nema da se vrati http://rodaplus.net/forum/images/smiles/please.gif Zbogom RM |
strahota. :(:(:(
bas me se dojmio kao drag decko pun zivota, koji zaista zivi za glazbu. kakva besmislena smrt, u naponu snage. stvarno su mi bile potresne snimke od dole, kad cijela Makedonija place. tesko je bilo ne pustiti suzu.. neka mu je vjecni pokoj. |
Počivaj u Miru To?e Proeski :(
|
R.I.P.:( ..Uzas:(
|
steta:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: :cry::cry::cry::cry: |
All times are GMT +1. The time now is 05:05 PM. |