![]() |
Re: Instant ventiliranje
Quote:
|
ja gledo formulu i popizdeo.... debil mentol ko da nikad volan vido nije... :banghead:
|
Quote:
|
dsafhohqr08jčasdčlkj
Ni dvije minute skladbe nije gotovo, sve štuca, zavlači, preskače.... http://rodaplus.net/forum/images/smiles/gaah.gif I onda hoću osloboditi malo procesora/RAM-a... a ne radi mi export iz GS-a.. nešto treba srediti u postavkama..još se nisam navikla na rme... sve sam isprobala i neće... i sad sam eto ovdje... ljuta kao pas.. i stvarno mi je dosta da nemam uvjete rada niti dobar komp, niti mir u kući, niti dovoljno vremena, niti dovoljno podrške.. svi me jebu.. svi bi htjeli da budem s njima, a ja želim raditi!!! Imam svoje ciljeve i dosta mi je odugovlačenja, dosta mi je gubljenja vremena... dosta mi je da se moj trag ispisuje sporije od puževe sline... Ok, to bi za sad bilo to. |
:rotfl::rotfl::rotfl:
Slatka si... :rotfl: |
Ti se rolaš na mojoj patnji? http://rodaplus.net/forum/images/smiles/zmaj.gif
|
:rotfl:
Hocu i ja te smajlice!!!!! :D |
mrzim xp, mrzim sp2 :banghead: :banghead: :banghead:
|
Quote:
~/sudo rm -r /Volumes/WindowsXP/ doduse, ovo ga mozda nece bas obrisati, ali ipak daje odredjenu satisfakciju ;) |
resio sam problem, a sto se tice unixa, bice i toga uskoro ;)
|
Quote:
Znas li onu staru (valjda englesku) poslovicu: "An apple a day, keeps the doctor away" Znaci HITNA terapija zagrizenim jabukama...(ne smem dalje, banovace me kakvi su postali) |
da nije logica, ne bih ni probao jabuku (jos ne mogu da prezalim prestanak podrske za pc) :rolleyes:
nista sto nova instalacija windowsa ne moze da resi, a jos bolje kupovina apotekarca samo za net i zajebanciju. |
Da se ja moram buditi u 6 ujutro zato ?to je njegovo zvono na mobitelu tako glasno? http://rodaplus.net/forum/images/smiles/gaah.gif
To nije ?ivot. Ka?u oni "Anita, pre?ivjet će?..." Da, pre?ivjet ću.. pre?ive i oni u logoru, ali vrate se s posljedicama. Mrzim jutra i mrzit ću ih uvijek osim kad u njih uđem svojevoljno i iz noći. Banovat ću mu?a iz kreveta pa nek mu njegove pjesmice na mobitelu bude ohlađeno tijelo koje je spavalo na tvrdoj i neudobnoj kutnoj garnituri. Tko mu je kriv. NEk kupi fakin sat koji ne budi cijelu obitelj. http://rodaplus.net/forum/images/smiles/gaah.gif Zar se ja moram svakog ponedjeljka ?ivcirati ovako.... i da je prvo ?to ka?em svakog ponedjeljka... neka psovka. Ako ovako nastavim, morat ću se dru?iti s kočija?ima vi?e, jer ponestaje mi jutarnjih "ideja". :banghead: sdfpowr |
I mrzim spam... ponekad se pitam, što misle o spamu ljudi koji sve što im se događa smatraju znakovitim. Kupe viagru?
|
ja opet gledo formulu al iako je malo falilo nisam popizdeo... Neka neka, samo nek se onaj napaljeni smarach mrshti :D
|
Kako se mozes zivcirati radi formula? Ja se zivciram samo ako se vozim U FORMULI ili u nečemu ?to moj suprug ?eli učiniti formulom. :D
|
I to mu ne uspjeva naravno. Srecom.
|
chuj, kuzish da se djecaci vazda loze na neke sportove i tak to? E pa mene su nogomet i ostalo zaobisli, jedino mi prijeti srchani udar kad se treba startat i prva krivina napasti a u prva dva reda su dva crvena i dva crno-sivo-bela bolida :D
|
Uh, drago mi je da te nogomet zaobi?ao. :)
Nego da nastavim sa ?aljenjem... ne mora nitko čitati.... Ujutro sam se probudila toliko lo?e volje da sam eto i?la farbat vrata od dnevne sobe. Ne znam da li je to bila dobra odluka jer tamnosmeđe u narančasto te?ko ide i nakon 3. ruke, ali ako budu tako ?arena, smislit ću ne?to kreativno na njima. :rolleyes: Isto tako... sinoć sam proučavala za?to nam je kutna garnitura tako tvrda i iako je nova udubljena je nakon 3 noći spavanja na?eg te?kog prijatelja na njoj i korak po korak raskopala sam je i rasparala materijal i i do?la do opruga... ne znam.... uskoro slavimo rođkas od kćerkice, a imamo lo?e pofarbana vrata i rastavljenu kutnu garnituru sa rasparanim materijalom. Hvala me panika kako ću sve to stići srediti do tada. A nedovr?eni poslovi? GS koji i dalje hebe? Pernata jakna koju sam uni?tila u ma?ini? Neprospavane noći.... premalo sexa... To je sve previ?e za mene. :( |
vidis da je ceo forum zanijemeo od zalosti zbog tvojeg premalo ... pardon, pernate jakne koju si unistila u masini :D
|
A tek ugaona garnitura.... :D
|
Anita usla si u emocije skroz, to je dobro, ali je ipak forum virtuelna prica. Ne otkrivaj previse, jer mnogi muski misle da su zene lepse kad su sakrivene, ako tako nastavis mozda se nekom osim tvoje muzike dopadnes i ti, pa eto belaja. A gde je tu muzika
|
Hm, dobro kako ti kazes, sve si u pravu, onda ne kritikuj supruga nikada na forumu. Posto i sama spominjes odgovor, znaci kreni u ovo nase prostranstvo zvukova, a onda ti ni ovaj thread nece biti potreban. By the way posle malo slusanja tvoje muzike bas mi je drago da si na forumu i da uopste imamo mogucnosti da cavrljamo sa tobom.Peace:)
|
ja ne znam ko prica o sexu ? Ogi pominje neku garnituru, a ja se sav iznerviro zbog jakne ;)
|
samo jos da nas izvjestish i za preostale probleme, pa da je celom forumu srce na mestu :twisted:
|
slikovito nema shta ;)
|
ja mislio da je ovaj topic pitanje kako resiti ventilaciju u studiju/gluvoj sobi :]]]]
|
juce mi neko odradio novcanik.. veoma iskusno :(
Stajao je u koznoj jakni na civiluku pored ulaza u studio.. I tamo je i ostao, kao i jakna kao i mobilni telefon na stolici pored, sve je tu, samo fali oko 90e i licna karta.. veoma iskusno... cak je ostavio i dinare i kreditne kartice.. samo evri i licna karta.. eto nek je ziv i zdrav, dabogda se zadavio prvim parchetom hleba koji proguta posle ovoga.. i umre :mad: |
Pa to je neko ko te zna... :o
Malo moras preispitati tvoja prijateljstva... Ako ti je izvukao pare iz novcanika, to znaci da ga je drzao u ruci, sto znaci da je ostavio otiske, sto znaci da vrlo lako mozes da saznas ko je, ali posto je cifra ispod 15.000 din, to se smatra "delom sitne kradje", pa moras sam da to pokrenes. Tu se ne radi o lovi, vec o tome da je neko iz tvog okruzenja spreman na tako nesto. Takodje to znaci da bi ti uzeo i 9000 evra da si ih tog trenutka imao u novcaniku. Moj savet ti je da isteras to i saznas ko je u pitanju ne zbog love, vec zbog svega ostalog ubuduce. Pozdrav! |
hmmm dade mi ideju... al proslo je vec 24h, i ja sam taj novcanik furao okolo sa njim... razmislicu...
|
Pa valjda ga niko osim tebe nije dirao? Prvi sledeci otisak je od "tvog coveka".
Ne radi se tu o lovi, vec o ljudima. Zbog toga mislim da to treba da isteras do kraja. |
i ja mislim da treba.. kontaktirao sam ono malo ljudi sto znam po policiji, i dobio uveravanja da niko ne bi prstom mrdnuo da mi to proveri.. tak da jbg.. dabogda se zadavio :(
|
mozda bas tad treba pritisnuti i istjerati to do kraja... :grin:
p.s. gdje je "namig" smajli??? |
suma sumarum koliko vidim iz svih tvojih postova, pretpostavio bih da ti i nije neki dan, ono nije ti bas extra :)
|
ne nemoj je pokazati... :D
|
:grin: samo da znas da na sve "fotografije" prvo gledam umjetnicki pa onda instinktivno (a nekad ni to, zavisi)... :rude:
|
Quote:
|
btw, meni poshtom stigla ukradena licna karta.. iz pozharevca!
cudno, zaboravili su da u kovertu stave i pare koju se bile sa kartom.. sta ces |
S' druge strane , bar imas jedan horor klip i jednu jazz glazbu :)
Nije ni to lose ...... :D Pozdrav |
Ja ti rekoh :)
Ali to uvek mozes da uradis ..... i preporucujem ti da uradis 8-) Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 11:41 AM. |