![]() |
Re: sonnox native vs sony powercore
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
A sto bi uopste slusali kad se okrene faza, ukoliko je doslo do apsolutnog potiranja?
Citate li vi uputstva samog Sonnoxa? |
Quote:
?ta reći a ostati dosledan.... |
Quote:
Nije mi jasno pitanje?.... To sto pise mi nije merodavno, i na tarabi pise svasta...., iz razloga sto ce firme napisati sve sto kupci hoce da cuju samo da bi prodali robu. Dakle, usi su jedino merodavne...barem meni. |
Quote:
http://img165.imageshack.us/img165/6936/39671329vw0.jpg Ako neko cuje nesto kad indikatori pokazuju da ne postoji nista sto bi se moglo cuti, onda je to vec nesto drugo... nije iz domena produkcije i testiranja pluggova, vec iz domena... uhhh... Boze me sacuvaj... ulazimo u natprirodne pojave i dela necastivog (ne onog necastivog sto nece da casti u kafani, vec nesto mnogo strashnije :o ) Zato sam pitao Google-a zasto je bitno na cemu se slusa u tom slucaju. Sonnox sam lepo kaze kod kojih plugova postoji razlika Native-DSP, a kod kojih ne... kaze i kolika je je ta razlika, a je ipak pre verujem proizvodjacu (jer nesmeju da lazu) nego necemu sto moze da bude trip, ili zabluda. |
Da ne otvaram novi thread, interesuje me da li je pogresno na buss stavljati i Sony Inflator zajedno sa buss compressorom??
|
Quote:
|
Instalirao sam Sonnox na drugom kompu gde mi je PoCo Element. U Sound Gorfge 9.0c vidi sve plugove a u Nuendu mi ne vidi Limiter i Inflator :confused:
Ima li neko ideju sta je? komp je AMD Athlon 64 3200+ Asus A8N-e... |
idi na plugin information u devices .. sigurno ih ne vidi .. cekiraj .. pa na update plugins .. restartuj .. i trebalo bi da ih vidi
|
Ne vidi ih tu. A folderu gde su vst ima ih. Zato radi u Sound Fogrge-u.:confused:
|
Probaj isto tamo u plugin manageru da 'rucno' add-ujesh folder sonnoxa ako vec nisi. Mozda pomogne..:)
|
Prebacio sam rucno, vidi samo Native.
|
E, ne znam......
A da probash da ih deinstaliras, ocistis POTPUNO iz registry-a, pa opet instaliras? Uvjek po neki cudni gremlin kod cika Gatesa. |
All times are GMT +1. The time now is 09:23 PM. |