![]() |
Re: Slika članova foruma - 2 dio.
....
|
|
Hm. Fenderov jasen, iz sedamdesetih?
Kako te služi taj kompresor? |
Quote:
jel ti je ta tetovaza analogna ??? :]]]]] |
Čovječe kako mi razgovaramo.... analogna tetova?a... ja sam maloprije spomenula glazbenu viagru... a sad upravo razmi?ljam da li bi deblja osoba (?ena) ustvari ?eljela da je se kompresira ili ne... Mislim da bi kompresijom izgubila valove i obline.... ono ?to uistinu treba jest? Limiter!? A mo?da nije niti on rje?enje jer ako re?emo vi?kove.... to mo?da mogu biti i dobri vi?kovi... pa unatoč tome ?to smo izgubili lo?e, oti?li su i dobri, ?teta.
Ono ?to treba jest? Ne?to ?to Sandro ne koristi, a sa njim se sla?e i Bob Katz?! Tko pogodi, mo?e smisliti slijedeću pitalicu. :da: |
Multi-multi model John Holmes
|
.....
|
Quote:
Radi se naravno o multiband kompresoru. Znači... svakoj popunjenoj ?eni potreban je multiband kompresor. OVo mo?e jako dobro doći u svakodnevnoj komunikaciji. "Hej, OFF, pogledaj onu tamo lijevo!" "Koju? Onu plavu tamo kod okrhnutog stolića? Onu kojoj je potreban multiband kompresor?" Ovo je klasičan primjer Anitinih neprospavanih noći i činjenice da nikome nije smije?no ono ?to je meni. :banghead: |
Quote:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: Oh kako te razumem ! Nemas pojma koliko te razumem .... :) Pozdrav |
Quote:
vidi samo sta je filmova snimio http://www.imdb.com/name/nm0001360/ :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
'79. kompresor je sluzija samo da se pojacan za solo. ako te jos sta zanima, imas puno vise na www.sjecanjenabijelodugme.com |
Quote:
Na prethodnu fotografiju sam samo nabacio 2 "light" efekta.;) Nego, mislim da bi bio red da se i ti predstavis cenjenom clanstvu i posetiocima www.rumski.com/forum !:mrgreen: P.S. Da ne bude zabune...Dejan i ja se licno poznajemo i par stotina metara smo udaljeni. A, samo smo jednom isli na pivo...:( Moracemo da inteziviramo trening:drunk:!!! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Evo mene s crvenom kosom.... jo? samo danas... sutra mijenjam boju, pa rekoh moram ostaviti (i) crvenokosi trag na forumu. :)
Ra?čupana i neugledna, s majcom obučenom na krivu stranu :banghead: , uhvaćena usred usredotočenog rada. |
1 Attachment(s)
ovo je muzika
|
drzox - joooooooooooooojjjjj... gdje si me našao sad......
Da, to je muzika. :) |
Quote:
|
Slowstar, ja čekam tvoju fotku! http://rodaplus.net/forum/images/smiles/0kava.gif
|
1 Attachment(s)
:D to sam ja...
|
..uff evo i moje..
mada, uhvatili me na spavanju.. a shto ces, da mogu drzat foto aparat u shapama slikao bi se sam u nekoj super cool pozi.. ono.. pored nekog mochnog uredjaja i to.. ..uff uhvatili me na spavanju.. |
Ma ne , on je ne vidljivi covek , mozes ga samo sa 3d naocarima videti :grin:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Quote:
|
Ej bre trebalo je pre no sto pokrenes ove slicice da prvo svako napise kako ko koga zamislja....
bila bi to zaaabava..... aj sta mislite kako izgledam pre no sto stavim sliku njuske mi.... mozete se izkazati i u smajlijima:komp: |
Sa dugom bradom i brkovima kako palis lulu... :rolleyes:
|
bas blizu:jupi:
|
Ja se shalih, ali moze biti da sam uboo nesto...
|
ajmo forumashi..jos malo slika pa da radim update slicica!! bilo je par novih od zadnjeg puta, ali ne dovoljno da bi se smarao! he,he..
|
Quote:
mada bih skinuo mutljavine oko 250-300... tu ima dosta celulita i sala :) |
|
Quote:
@DaBear Hahaha, ja nisam lose ispao na ovim fotkama sa taktonsa, mada mi se ne vidi lice, mozes privremeno da stavis neku od njih, mada i nema nekog smisla jer me ljudi ne mogu prepoznati... :p |
Hahaha, jbg, tako je, zato i ne volim da kacim nesto svoje fotke, vec vise volim da me neko upozna prvo uzivo, a ne da stvara neki utisak na osnovu slike... :grin:
|
Pa ok, dobra alternativa, kad se bas mora... :( No, kako ja imam zeleznicku kartu i placam desetinu cene u zemlji, a pola van, nista nije nemoguce (ako se imaju debeli zivci za cekanje vozova)...
|
1 Attachment(s)
Snasao sam se...Evo, uzivajte:D
|
Ipak si pio sinoc, i to pre svirke... :banghead:
BTW, preporucujem da se fotografije kace iskljucivo na rumski server, jer ako za par meseci neki nov clan pozeli da pogleda kako izgleda neko od starijih clanova, nece moci nista da vidi, jer ce hosting kompanije poput imageshack-a obrisati polovinu... Znaci attachments (ona spajalica gore) i to je to... ;) |
1 Attachment(s)
radno.....
|
Evo i moje malenkosti ...:D
http://a999.ac-images.myspacecdn.com...389c4fbbbe.jpg http://rumski.com/forum/C:/Users%5CN...85525_2102.jpg |
Re: Slika ?lanova foruma - 2 dio.
|
All times are GMT +1. The time now is 09:22 AM. |