Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Djogani - aranzmani/produkcija (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=18235)

iatros 31-07-2007 05:35 AM

Re: Djogani - aranzmani/produkcija

Ocigledno da sam lose informisan, mislio sam da je i ovaj put Abadic radio Bubu...hmm:banghead:

@kVu: Mislim da se neznamo...:)

Boki_R 06-12-2007 09:16 PM

Quote:

Originally Posted by perun (Post 157389)

Sa pesmom IDEMO NA MARS nemamo nikakve veze, obzirom da sam u vreme kad je radjena imao tacno 14 godina! To je radio Kobac.

Secam se, to je kad sam po povratku iz italije cuo za njega da je postao "nedostupan"

Quote:

Originally Posted by perun (Post 163309)
Cini mi se da je Daru Bubashvabu sada radio Kobac. Ni ne lici mi na Abadica, tj. njegove asistente...

Pozdrav!;)

Ipak sam trebao da mu slomim ruke jos kad smo pocinjali zajedno da sviramo psyho-punk u grupi "gonoreja":banghead::rotfl:

buzUki 13-02-2008 10:48 AM

Jbg zanimljivo da ti svi ljudi koji su ranije radili kod Mileta bassa i Save Bojica u Juznom mother fuckin' vetru i kod legendarnog Fute Radulovica i Zlaje Timotica(BMW bajker,brm,brm,brrrm :) )kao sto su Dara,mile i jos puno ljudi...chudno je to da kasnije pesme se vise u opste ne slushaju toliko dugo,evo recimo futa je radio KOSAVA SA DUNAVA koji se i danas slusha i ono Ja necu da ga vidim od dare,to dosta ljudi pamte,o dzeju da ne govorim,a sto se tice JuVe-a recimo Iz te case svi su pili,stavi karte na sto itd mile je proslavljen tim pesmama kao i sinan sa pesmama Ej otkad sam se rodio,sudbina me na put shalje,svi gresimo,casa po casa itd...jbg a danas gledam,kao "Lepa do bola" se vec izlizala,jbg danas je inache mnogo stvari prolazno i danas svi pljuju neciji trud,jbg,mada iskreno meni FUTA i ZLAJA period najvishe leze...jbg Radoslav Rodic Roki i giga mega hit - ZENA...jbg...raja danas voli tuc tuc sto mozda i nije toliko loshe,ali to je chudno da jako malo tuc tuc hitova u folk-dance pakovanju opstaje duze od 3 meseca...demantujte me...ipak govorimo o vecini i masi...Da li ste vi radili B3-u "Olovnu ruku" ko je radio onaj Jazzy solo,pitak je,skinuh ga,dosta zanimljivo za B3-a,kako se zove covek koji je to snimio??? Sve najbolje u radu...

Arthur 13-02-2008 12:12 PM

au sine, sta napisa??

Oggy 13-02-2008 02:56 PM

ludilo, shizenje, mednes... :rotfl:

Tribal_kg 13-02-2008 03:11 PM

"Nema vise cile-mile, stig'o Mile, Kitic Mile...". Odlican flow.. :)

Oggy 13-02-2008 03:25 PM

Ili "Ain't no body"... :)

HeatMan 13-02-2008 03:34 PM

@tribal: to su ti multizi.. mosh nauchish dosta od narodnjaka.. samo slushaj crnju dzeja.. to je taj flow i delivery.. :)

Arthur 13-02-2008 07:30 PM

hmm roman reka?

Danny Lou 13-02-2008 07:43 PM

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock::shock::shock::shock:

opet pravi covjek u pravo vrijeme na pogresnom mjestu...

HeatMan 13-02-2008 11:23 PM

ja? :)

Arthur 14-02-2008 03:44 AM

yu midi pravo mesto!

idekius 16-02-2008 02:05 AM

Quote:

Originally Posted by buzUki (Post 190785)
Zlaje Timotica(BMW bajker,brm,brm,brrrm :) )

:shock::confused: :(:(:(

LACKY 16-02-2008 02:48 AM

Moja komsinica od 2 godine babu sa kevine strane zove Brm Brm baba, nije bajkerka, zena dolazi kolima, a dete od 2 godine to tako kapira.

DADDY Z 16-02-2008 08:19 AM

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
ovako se nisam smejao davno...Buzuki svaka čast..

bole 16-02-2008 10:32 AM

Quote:

Originally Posted by buzUki (Post 190785)
Jbg zanimljivo da ti svi ljudi koji su ranije radili kod Mileta bassa i Save Bojica u Juznom mother fuckin' vetru i kod legendarnog Fute Radulovica i Zlaje Timotica(BMW bajker,brm,brm,brrrm :) )kao sto su Dara,mile i jos puno ljudi...chudno je to da kasnije pesme se vise u opste ne slushaju toliko dugo,evo recimo futa je radio KOSAVA SA DUNAVA koji se i danas slusha i ono Ja necu da ga vidim od dare,to dosta ljudi pamte,o dzeju da ne govorim,a sto se tice JuVe-a recimo Iz te case svi su pili,stavi karte na sto itd mile je proslavljen tim pesmama kao i sinan sa pesmama Ej otkad sam se rodio,sudbina me na put shalje,svi gresimo,casa po casa itd...jbg a danas gledam,kao "Lepa do bola" se vec izlizala,jbg danas je inache mnogo stvari prolazno i danas svi pljuju neciji trud,jbg,mada iskreno meni FUTA i ZLAJA period najvishe leze...jbg Radoslav Rodic Roki i giga mega hit - ZENA...jbg...raja danas voli tuc tuc sto mozda i nije toliko loshe,ali to je chudno da jako malo tuc tuc hitova u folk-dance pakovanju opstaje duze od 3 meseca...demantujte me...ipak govorimo o vecini i masi...Da li ste vi radili B3-u "Olovnu ruku" ko je radio onaj Jazzy solo,pitak je,skinuh ga,dosta zanimljivo za B3-a,kako se zove covek koji je to snimio??? Sve najbolje u radu...

jbg bate ...taki je zivot :)

buzUki 28-02-2008 12:44 PM

Molim,molim...uvek sam raspolozen za istorijat folk-a...ne pa ozbiljno...jbg bash sam neozbiljan i "temeljan"...nisam imao nikakvu zlu nameru,obecavam necu vise,u svakom sluchaju ozbiljno sam pitao za Olovnu ruku...mislim eto kao chisto pitah onako...pozdrav

p.s. Gotivim Futu,jbg jache od mene - Lucky Sound crew lives on 8-)

Danny Lou 28-02-2008 01:44 PM

oni su totalni hard core! :mase:

tom 28-02-2008 09:31 PM

Quote:

Zlaje Timotica(BMW bajker,brm,brm,brrrm :) )
"Otkachi..." (Zlaja na vokoderu)....:rotfl:

buzUki 02-03-2008 10:01 PM

Hahaha da,da,da,da,taj fazon,otkachi,pre neki dan neki ortak pustio taj spot na informatici sa you tube-a i u tom trenutku kada se chuje metalizirano ono chuveno"otkachi" tachno zlaja to izgovara...to je bilo to vreme kada je folk imao uplive roka i ostalih chuda,recimo bio je duet Zlaja i Mira ne secam se tachno koja je pesma u pitanju a i pesma tanana milena...to je tek pish a na pocetku "heavy" riff posle kojeg idu pichovani glas i violina :)

dvuckovic 02-03-2008 11:35 PM

Eeeee, srecno vrijeme hiperinflacije....

diviner 06-03-2008 02:01 PM

...i stanova za 5 maraka...

alavuk 06-03-2008 03:37 PM

Quote:

Originally Posted by buzUki (Post 193682)
Hahaha da,da,da,da,taj fazon,otkachi,pre neki dan neki ortak pustio taj spot na informatici sa you tube-a i u tom trenutku kada se chuje metalizirano ono chuveno"otkachi" tachno zlaja to izgovara...to je bilo to vreme kada je folk imao uplive roka i ostalih chuda,recimo bio je duet Zlaja i Mira ne secam se tachno koja je pesma u pitanju a i pesma tanana milena...to je tek pish a na pocetku "heavy" riff posle kojeg idu pichovani glas i violina :)

a bas linija majkl dzekson billie jean (otkaci)

sRce 06-03-2008 03:44 PM

http://www.youtube.com/watch?v=LyBSy1DOwig

02:20 vocoder

alavuk 06-03-2008 03:54 PM

ima ga i na pocetku ! mislim da ovaj spot moze da ide u rubriku spot the synth :rotfl::rotfl::rotfl:

tom 10-03-2008 12:30 AM

Quote:

ima ga i na pocetku ! mislim da ovaj spot moze da ide u rubriku spot the synth
korg - koji? MS-20? (sad se prosipam,ne poznajem dovoljno)

Sta bi sa Zlajom? Nema ga dugo....

alavuk 10-03-2008 07:07 AM

mislim da nije ms 20 ... ali da taj korg je u pitanju cuje se svo vreme ...

Steka 11-03-2008 05:30 AM

imala tada dobre kukove ??
Quote:

Originally Posted by sRce (Post 194300)

iatros 16-03-2008 05:35 PM

Da se malo vratimo na temu! Nedavno je izasao i posljedni album Djogani-a! Ne veruj, Zrno soli, Dan za danom, Odlazim (gjde je Avax takode zastupljen) su aranzmani/produkcija iz Atlelje-a Trag - koliko sam skontao! Mozda perun ?cak nesto dobaci na temu :wink: ! A uzgred mi zanimljiv prilog Milosa Roganovica i Filipa Miletica na albumu, Milosa (S. Aleksic - Aspirin hehe) stim sto je tip stomatolog. Uzgred ko je radio onaj duet Dragane Mirkovic i Daniela Djokica - Zivot moj? Pozdrav!

deejay_spook 19-05-2008 12:38 AM

Quote:

Originally Posted by iatros (Post 195770)
Uzgred ko je radio onaj duet Dragane Mirkovic i Daniela Djokica - Zivot moj? Pozdrav!

E to sam i ja jos ranije primetio, u hip-hop fazonu radjen beat, pa ko je... ?

Dexxy 19-05-2008 12:47 AM

Kobac i Kon arr muzika mislim da je Romario...

LACKY 19-05-2008 02:43 AM

Quote:

Uzgred ko je radio onaj duet Dragane Mirkovic i Daniela Djokica - Zivot moj? Pozdrav!

Kazu da je taj Danijel Djokic ozenio Danu Karic.
Njemu se u zivotu nista sem finansija nije promenilo! A ona ode sa veceg na manje-g.

Danny Lou 19-05-2008 11:01 AM

Quote:

Uzgred ko je radio onaj duet Dragane Mirkovic i Daniela Djokica - Zivot moj?

:kesa:

iatros 19-05-2008 12:36 PM

Quote:

Originally Posted by deejay_spook (Post 204662)
E to sam i ja jos ranije primetio, u hip-hop fazonu radjen beat, pa ko je... ?

Da! Upravo zbog toga pitam, a dobro i radi, originalno!

zmaj 19-05-2008 11:32 PM

Da originalno do mojega...francuska pesma neka,cini mi se da je Amine...to je valjda isti onaj lik kome su digli i onu stvar Na tvojoj strani kreveta ili kako se vec zove...

iatros 19-05-2008 11:50 PM

Quote:

Originally Posted by zmaj (Post 204796)
Da originalno do mojega...francuska pesma neka,cini mi se da je Amine...to je valjda isti onaj lik kome su digli i onu stvar Na tvojoj strani kreveta ili kako se vec zove...

Neznam, zaista za to! Poznata mi je pjesma "Ma vie" od Amine ali nevidim neku kopiju! Bas bi volio cuti pravi original ako je tako!

Dexxy 20-05-2008 11:02 AM

Quote:

Originally Posted by iatros (Post 204799)
Neznam, zaista za to! Poznata mi je pjesma "Ma vie" od Amine ali nevidim neku kopiju! Bas bi volio cuti pravi original ako je tako!

I ja bih voleo da cujem original ako postoji ili neka slicnost. Onaj intro u pesmi je sa Tyrus 2. To je potpuno isto. Ustvari sve je sa Tyrus-a.

Tribal_kg 20-05-2008 04:23 PM

A i spot im je originalan..

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VHT8EuRm5R0&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VHT8EuRm5R0&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XYzo449UATw&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XYzo449UATw&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

diviner 21-05-2008 01:39 AM

Suvi original !

kVu 21-05-2008 02:27 AM

meni je sve ovde genijalno, od beata preko pevackog umeca do spota!

All times are GMT +1. The time now is 05:34 PM.