![]() |
Re: Djogani - aranzmani/produkcija
Ocigledno da sam lose informisan, mislio sam da je i ovaj put Abadic radio Bubu...hmm:banghead:
@kVu: Mislim da se neznamo...:) |
Quote:
Quote:
|
Jbg zanimljivo da ti svi ljudi koji su ranije radili kod Mileta bassa i Save Bojica u Juznom mother fuckin' vetru i kod legendarnog Fute Radulovica i Zlaje Timotica(BMW bajker,brm,brm,brrrm :) )kao sto su Dara,mile i jos puno ljudi...chudno je to da kasnije pesme se vise u opste ne slushaju toliko dugo,evo recimo futa je radio KOSAVA SA DUNAVA koji se i danas slusha i ono Ja necu da ga vidim od dare,to dosta ljudi pamte,o dzeju da ne govorim,a sto se tice JuVe-a recimo Iz te case svi su pili,stavi karte na sto itd mile je proslavljen tim pesmama kao i sinan sa pesmama Ej otkad sam se rodio,sudbina me na put shalje,svi gresimo,casa po casa itd...jbg a danas gledam,kao "Lepa do bola" se vec izlizala,jbg danas je inache mnogo stvari prolazno i danas svi pljuju neciji trud,jbg,mada iskreno meni FUTA i ZLAJA period najvishe leze...jbg Radoslav Rodic Roki i giga mega hit - ZENA...jbg...raja danas voli tuc tuc sto mozda i nije toliko loshe,ali to je chudno da jako malo tuc tuc hitova u folk-dance pakovanju opstaje duze od 3 meseca...demantujte me...ipak govorimo o vecini i masi...Da li ste vi radili B3-u "Olovnu ruku" ko je radio onaj Jazzy solo,pitak je,skinuh ga,dosta zanimljivo za B3-a,kako se zove covek koji je to snimio??? Sve najbolje u radu...
|
au sine, sta napisa??
|
ludilo, shizenje, mednes... :rotfl:
|
"Nema vise cile-mile, stig'o Mile, Kitic Mile...". Odlican flow.. :)
|
Ili "Ain't no body"... :)
|
@tribal: to su ti multizi.. mosh nauchish dosta od narodnjaka.. samo slushaj crnju dzeja.. to je taj flow i delivery.. :)
|
hmm roman reka?
|
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock::shock::shock::shock:
opet pravi covjek u pravo vrijeme na pogresnom mjestu... |
ja? :)
|
yu midi pravo mesto!
|
Quote:
|
Moja komsinica od 2 godine babu sa kevine strane zove Brm Brm baba, nije bajkerka, zena dolazi kolima, a dete od 2 godine to tako kapira.
|
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
ovako se nisam smejao davno...Buzuki svaka čast.. |
Quote:
jbg bate ...taki je zivot :) |
Molim,molim...uvek sam raspolozen za istorijat folk-a...ne pa ozbiljno...jbg bash sam neozbiljan i "temeljan"...nisam imao nikakvu zlu nameru,obecavam necu vise,u svakom sluchaju ozbiljno sam pitao za Olovnu ruku...mislim eto kao chisto pitah onako...pozdrav
p.s. Gotivim Futu,jbg jache od mene - Lucky Sound crew lives on 8-) |
oni su totalni hard core! :mase:
|
Quote:
|
Hahaha da,da,da,da,taj fazon,otkachi,pre neki dan neki ortak pustio taj spot na informatici sa you tube-a i u tom trenutku kada se chuje metalizirano ono chuveno"otkachi" tachno zlaja to izgovara...to je bilo to vreme kada je folk imao uplive roka i ostalih chuda,recimo bio je duet Zlaja i Mira ne secam se tachno koja je pesma u pitanju a i pesma tanana milena...to je tek pish a na pocetku "heavy" riff posle kojeg idu pichovani glas i violina :)
|
Eeeee, srecno vrijeme hiperinflacije....
|
...i stanova za 5 maraka... |
Quote:
|
|
ima ga i na pocetku ! mislim da ovaj spot moze da ide u rubriku spot the synth :rotfl::rotfl::rotfl:
|
Quote:
Sta bi sa Zlajom? Nema ga dugo.... |
mislim da nije ms 20 ... ali da taj korg je u pitanju cuje se svo vreme ...
|
imala tada dobre kukove ??
Quote:
|
Da se malo vratimo na temu! Nedavno je izasao i posljedni album Djogani-a! Ne veruj, Zrno soli, Dan za danom, Odlazim (gjde je Avax takode zastupljen) su aranzmani/produkcija iz Atlelje-a Trag - koliko sam skontao! Mozda perun ?cak nesto dobaci na temu :wink: ! A uzgred mi zanimljiv prilog Milosa Roganovica i Filipa Miletica na albumu, Milosa (S. Aleksic - Aspirin hehe) stim sto je tip stomatolog. Uzgred ko je radio onaj duet Dragane Mirkovic i Daniela Djokica - Zivot moj? Pozdrav!
|
Quote:
|
Kobac i Kon arr muzika mislim da je Romario...
|
Quote:
Njemu se u zivotu nista sem finansija nije promenilo! A ona ode sa veceg na manje-g. |
Quote:
|
Quote:
Da! Upravo zbog toga pitam, a dobro i radi, originalno! |
Da originalno do mojega...francuska pesma neka,cini mi se da je Amine...to je valjda isti onaj lik kome su digli i onu stvar Na tvojoj strani kreveta ili kako se vec zove...
|
Quote:
Neznam, zaista za to! Poznata mi je pjesma "Ma vie" od Amine ali nevidim neku kopiju! Bas bi volio cuti pravi original ako je tako! |
Quote:
|
A i spot im je originalan..
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VHT8EuRm5R0&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VHT8EuRm5R0&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XYzo449UATw&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XYzo449UATw&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> |
Suvi original ! |
meni je sve ovde genijalno, od beata preko pevackog umeca do spota!
|
All times are GMT +1. The time now is 05:34 PM. |