Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Evrovizija (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=18005)

jaybox 14-05-2007 02:14 AM

Re: Evrovizija

Quote:

U Engleskoj nikoga nije briga za Evroviziju - to im je sprdnja, zajebancija, sramota, itd..kakva C liga...salju ZLJ ligu!! One najgore tezgarose koji su vec propali i samo mogu da pevaju na kruzerima...
zato sto sprdna bukvalno i jeste. mozda je pobedila najbolja pesma, ali najbolji krs od krseva i nije nesto cime bi se ja ponosio.
a to kako se pobednik izglasava na tim festivalima, kako to da bas kad je frka za kosovo i kad se rusi i ameri svadjaju oko njega i oko uticaja u srbiji, bas sad se srbi proglasavaju "pobednicima" i time ubija vise muva jednim udarcem.
malo se narodu mazu oci da "iskulira", ne bi bas zeleli da se narod inati opet ko sto uvek radi pa da radikali dodju na vlast pa rat na kosovu,
a i sledece godine festival je u srbiji (korak blize evropi, znaci zapadu, znaci nato-u). da se razumemo nemam nista protiv zapada (naprotiv pre bi tamo nego na istok:D ).

dobro hajde da ne kujem sad teorije, neka stoji da je pobedila najbolja pesma zahvaljujuci sms porukama. ali cela ta prica oko tog krs festivala i tog
"tralala-way-of-life" koji se dize u nebesa je ..jesus christ!!..

Quote:

Znachi moguce pitanje na FDU ove godine
U kojoj zemlji ce se odrzati sledeca Evrovizija?
*Srbija
*Crna Gora
*Zimbabwe
*Irak
*Iran
;)

roginator 14-05-2007 02:25 AM

Cestitke na pobjedi....stvarno odlican SONG!!!

a englezi ..idioti..sto se onda guraju u to ako to smatraju zaje.....
pa oni ipak tamo dolaze preko veze koju vec kodinama nisu opravdali...
jeb...njih.....sto je da je, pravite po ovom sto se vidjelo na euro songu bolju glazbu od pola svijeta... a i par zadnjih godina IMATE FEELING ZA TO..Joksimovic pa odlicni Flamingosi koji nisu vidjeli EUROSONG:mad: i sad MOLITVA....

inace meni je zao sto smo mi iz hrvatske poslali onako los song..bilo je na Dori boljih ali presudila je IGRA ..THE GAME OF BIG PLAYERS...pa ovo je ipak balkan a mi znamo kako to tu ide...ionako se ovde ne ulaze u glazbu koliko bi trebalo pa nam je estrada kakva je!!!!!!:mad: :mad: :mad:

Kapa dole!!!! original je mrak!!!!!!!

dance verzija je cool mada je dance de-mode!!!!!!!
jedino mi tu na balkanu nismo to dosada shvatili!!!!!

jos jednom pohvala ODLICNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:beer:

Zid 14-05-2007 07:03 AM

Srbijanci cestitam od srca:beer: (prognozirao sam 2 mjesto;) ).
Nasa BiH Marija nije uspijela osigurati ni ulazak u finale sledece godine.:banghead:

paki 14-05-2007 07:19 AM

.....

paki 14-05-2007 07:28 AM

....

Danny Lou 14-05-2007 09:14 PM

cestitke! hajde ljudi slijedece godine sve ce se vrtiti +/-500 km u krugu oko bg. bice ludilo! ja bih odmah rezervisao 3 ulaznice :)
cestitke mariji i vladi! :wave2:

e sad forumski: gdje je snimana, ko je radio aranzman i ko je uradio onaj los remix ovako solidno/dobre pjesme?

baterija 14-05-2007 09:58 PM

Evo Link gdje mozete da cujete Srpsku Evroviziju 2007

Looppoooviii SRBI to je vec replika od "LANO MOJE"

Ma ajde Srbi niste vi normalni

ncncncn

idekius 14-05-2007 10:15 PM

A ti si naravno banovan... dozivotno...
Valjda nije potrebno objasnjavati zasto...

aquariusvoice 14-05-2007 10:55 PM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 155101)
A ti si naravno banovan... dozivotno...
Valjda nije potrebno objasnjavati zasto...

Dobro. Svako ima pravo na svoje misljenje. U svakoj lazi ima zrno istine i obrnuto. Necemo sada da se secamo onoga sto je bilo. Bilo pa proslo. Mi smo i onako poznati kao narod sa kratkim pamcenjem. Trening je ozbiljna kategorija. Mi smo poznati i po tome sto smo dobro istrenirani da brzo zaboravljamo. U svakom slucaju, meni je drago sto ce gomila ljudi doci u Beograd, nadam se, ako nekom ne padne na pamet da Eurosong pravi npr. u Kragujevcu a vidim da ima i takvih predloga. Srce Sumadije. To volim! Sumadija je poznata po dobrim narodnim pevacima, a posebno Pomoravlje.
Sve cestitke pobednicima. Hvala susedima. Najsmesnije mi je bilo kada su na sredini glasovanja ostale zemlje pocele panicno da daju glasove svojim susedima videvsi sta se dogadja sa nama. A kako bi bilo npr. da svako moze da glasa za svoga ali ne moze za zemlje sa kojima se granici. What do you think?

sasa.ivkovic 15-05-2007 01:36 AM

Moje najiskrenije cestitke Mariji Serifovic i celom timu!!! Sta drugo reci? Konkurenciju u kojoj su ucestvovali nisu oni birali.
Slazem se sa misljenjem da ona tek sad postaje afirmisana pevacica i za domace okvire. Samantha Fox je afirmisana pre 20 i vise godina, pa ipak tvrdim da niko normalan ne uziva u njenoj glasovnoj interpretaciji! A, nakon "podsisivanja" i vizuelni efekat se izgubio, tako da sad nema nicega i uopste mi nije jasno zasto je dolazila!
Ja sam preslusao 2-3 puta 41 pesmu koje su se nasle u konkurenciji. Po mom misljenju, ima 10-ak pesama koje su vredne pomena, od kojih nekoliko nije ni proslo u finalno vece. Moj favorit je bila bugarska pesma (ocigledno imaju losije placenu dijasporu). Hrvatska, Rusija, Danska,..."deja vu" sto se pesama tice.I to poodavno.
Ipak mi je nekako vise krivo sto se Jelena Tomasevic sa pesmom "Jutro" pre 2 godine nije plasirala umesto grupe "No name", kako je realno trebalo da bude, nego sto mi je drago sto je pesma "Molitva" pobedila. Mozda je svaki utisak jos sirov, ne znam...

dexyco 15-05-2007 02:34 AM

Quote:

Originally Posted by zid
Nasa BiH Marija nije uspijela osigurati ni ulazak u finale sledece godine.

Nije!? Pesma mi je bila bas OK, i daleko iznad vecine...

Max 15-05-2007 10:03 AM

Quote:

Originally Posted by sasa.ivkovic (Post 155112)
Ipak mi je nekako vise krivo sto se Jelena Tomasevic sa pesmom "Jutro" pre 2 godine nije plasirala umesto grupe "No name", kako je realno trebalo da bude, nego sto mi je drago sto je pesma "Molitva" pobedila. Mozda je svaki utisak jos sirov, ne znam...

Potpuno se slazem ...... posto je Molitva stilska kopija doticne pesme .......

Ipak , cestitke Serifu Marjanovicu ....... ;)

Pozdrav

sasa.ivkovic 15-05-2007 11:06 AM

...

SandRob 15-05-2007 11:36 AM

cestitatan. :)
zasluzena pobjeda. :da:

Mogli 16-05-2007 02:41 AM

Meni se pesma dopala jos u polufinalu Beovizije, jer je odlicna i sve je na visokom nivou i zato su i pobedili! Marija je bila ubedljivo najsigurniji pevac i vladala je scenom! Svaka joj cast! Naroacito sam ponosan zbog nase Somborke Ivane Selakov koja je svetski back vocal!:)

SandRob 16-05-2007 08:35 AM

Quote:

Originally Posted by Mogli (Post 155209)
Naroacito sam ponosan zbog nase Somborke Ivane Selakov koja je svetski back vocal!:)

i ja bi ponosno snima sa onim backovima, samo se bojin da ti snimci nebi bili za mladje od 18, a kamoli za eurosong. :da:

Mogli 16-05-2007 09:48 AM

Quote:

Originally Posted by SandRob (Post 155217)
i ja bi ponosno snima sa onim backovima, samo se bojin da ti snimci nebi bili za mladje od 18, a kamoli za eurosong. :da:

Ma vi tamo na moru samo na one stvari mislite! To je valjda od vina i maslina!:p

Arthur 16-05-2007 10:52 AM

Quote:

Originally Posted by Mogli (Post 155219)
Ma vi tamo na moru samo na one stvari mislite! To je valjda od vina i maslina!:p

ja bi reko da je od sunca.. i ja kad sam na suncu, samo.. eto.. tako :p

SandRob 16-05-2007 11:13 AM

he, he :mrgreen:

nego, sto hoce rec da se jos ni javi oni perverznjak sa moravu?! :andeo:

idekius 16-05-2007 11:54 AM

Quote:

Originally Posted by SandRob (Post 155217)

Ako ti zatreba kaskader, za izuzetno opasne scene :twisted::) , javi se :da:

Danny Lou 16-05-2007 07:44 PM

ove danasnje mlade muzicarke su izuzetno opasne... ali dobro, ako vam zakaze stalno noseca oprema ima brate u studiu raznorazne opreme! :D

SandRob 21-12-2007 02:14 PM

Quote:

Originally Posted by Lou (Post 155278)
ove danasnje mlade muzicarke su izuzetno opasne... ali dobro, ako vam zakaze stalno noseca oprema ima brate u studiu raznorazne opreme! :D

upravo narucujem studijski trosjed. dvojim izmedju avalona i millennie.

All times are GMT +1. The time now is 04:56 AM.