![]() |
Re: Export traka u Cubase-u?
Stvarno bi to mogli da "smisle" unutar softvera vishe:mad:
|
pa jbg.. a shta se onda u freeze folderu stvara? :)
|
Ma da kliknes render i da pici.. To sam mislio naravno:)
|
ono moje je bio odgovor na kejkzov post.. :)
|
Quote:
Najbolje resenje za Cubase i Nuendo bi bilo da se ili naprave opcije za snimanje svakog kanala posebno u okviru render dijaloga u jednom koraku, kao kod mnogih drugih programa, sa mogucnoscu automatske zamene ili iskljucenja instrumenta i zamene starih trekova novim. Ili bi jos bolje bilo da konacno naprave ljudske mogucnosti za makroe, u kojima bi mogli da se programiraju sve moguce komande. Probajte Zynewave Podium npr. da bi videli jedno od inteligentnijih resenja za rendering, ili jos bolje Samplitude 9, koji proces freeza i rendera verovatno dovodi do savrsenstva. Za sada, pogledajte i makroe za rendering instrumenata u Cubase-u, i on je dobar kada treba instrument i njegove efekte "zameniti" rendanom verzijom. |
Quote:
http://img517.imageshack.us/img517/3830/exportkk2.jpg Mozes samo ove neznalice da nerviras :mrgreen: Kod mene radi sasvim lepo i sa obicnim export selected tracks, izbaci mi .xml i izbaci mi trake, a imaju i ove napredne opcije kao gore na slici. |
chekaj, pa kako onda to meni na cubaseu ne shljaka? nemoj me jebat, bolan.. :banghead:
|
Zato sto postoji razlika izmedju selektovanih traka tj. kanala i selektovanih audio fajlova unutar tih traka.
http://img501.imageshack.us/img501/8...ort1wm9.th.jpg Da bi cela stvar radila treba da selektujes trake, ne audio fajlove. Sad sam probao da selektujem audio fajlove i dobio sam istu "gresku" kao i ti, tako da sam skoro siguran da je ovo u pitanju. |
Dobro je da su implementirali tu varijantu u Live 6 jer u verziji 5 toga nije bilo...
Jel se meni cini ili Ableton radi realtime exportovanje!!!:confused: |
Quote:
|
ja i selektujem sve trake i izleti mi xml dokument.. ali meni trebaju audio kanali vst-ova eksportovani...
|
Creating Stem Mixes
Create Stems: Edit - Select All Transport - Locate Selection Tool - Range Tool Edit - Select All Audio - Bounce Da konsoliduje sve audio trake i da ih pripremi za multi export. |
Quote:
|
Quote:
|
onaj program sa prve strane ne mogu da skinem.. poshto se placa preko pay pala.. moram da nadjem nekoga ko ima mogucnost placanja preko pp-a..
|
Imam ja MEAP najnoviju pro verziju, mada jos nisam stigao da je isprobam...
|
ja to rjesavam tako da soliram traku koju zelim izbacit van i render to disk ili export audio mixdown...a ako mi treba zasebno samo jedan efekt koji zelim izbacit, stavim ga na send, posaljem mu audio signal koji zelim procesirat i mutam mu monitoring tako da dobijem samo produkt efekt procesora ili sta vec...:da:
ili sam ja totalno fulao temu i pricam gluposti... :D |
Quote:
|
Quote:
vala bash.. :) @dandi: baci to na heatman011@hotmail.com btw, jel to onaj prog sa prve strane? taj za export traka? :confused: |
All times are GMT +1. The time now is 09:40 AM. |