![]() |
Re: omiljeni producenti elektronske muzike?
šta vam znači to kida ili pokidao???:confused:
mislim vrlo pežurativno zvuči...probajte da nađete neke ne žargonske izraze...ne znam kako ostalima ali meni uopšte ne zvuči privlačno producent koji KIDA publiku.. sorry,nikog ne napadam ali malo me nervira taj mladalački sleng koji se svodi na agresiju... |
Quote:
ja se duboko isprichavam shto sam te nanervirao:confused:....mislim da se thread zove-omiljeni producenti elektronske muzike,pa sam naivno pomislio da se ovdje pricha o producentima u nekom pozitivnom kontekstu....i zashto si uopche pomislio da sam ja neki mladac...i agresivac... |
ma ok,sve 5
|
Astrix
Sub 6 Infected Mushroom ( samo produkcija, fazon im je postao odvratan ) Broken Toy Domestic Pixel Oforia Eskimo Protoculture itd... od non-trance muzike Freestylers Hyper Adam Freeland Lunatic Calm Junkie XL The Cristal Method The Prodigy Chemical Brothers Evil Nine Bodyrockers Post Human itd.. Videh da je neko pominjao terance fixmer-a, prvi njegov album mi je bio odlican ali ovaj poslednji je OCAJAN ! bar sto se produkcije tice, zvuci kao los demo.. |
Bill Laswell, Brian Eno, Burnt Friedman...
|
Autechre, Aphex Twin, Squarepusher, Venetian Snares, Datach'i, Xanopticon, Current Value, Juan Atkins, Mad Mike... itd.
|
Miko,znamo da krkas hard i schranz ....:D ;)
Mogao si makar Tuomas Rantanena,Glenn Wilsona ,Tomash Gee-ja i ostale da spomenes:D :mrgreen: :p |
ovaj Control Surface nije losh @ all..
hehe.. |
Olav Basoski
Fatboy Slim Moby |
archae & grovskopa, surgeon, makaton, luka baumann, regis, inigo kennedy, james ruskin, jeff mills, 65d mavericks, olga & jozef, dj boss, oscar mulero, pacou, jeroen search.
|
direct control
kalson microthol |
sramezljivo cu dodati flashbulba aka acidwolf aka flex
|
Quote:
ja tek sad video poruku :D pa kad bih krenuo sve da nabrajam, gde bi mi bio kraj :D |
Claus Larsen i Rudy Ratzinger.
|
ManasyT ,E75 psihopate , Crobot ekipa ...
Spisku nikad kraja!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
crystal method ekipa i propellerheadz crew... ostalo su sitnice.. aj josh i pendulum da ubacim u prichu i tu je tachka. :)
|
sofa surfers, pre fuse 73, funkstorung, chemical brothers, prodigy, junkie xl, noisia, roni size, amon tobin........................ . . . .. . .. i josh zilijardu njih
|
kraftwerk, bill laswell, jonah sharp, richard h kirk, carl craig, dr alex patterson, pete namlook, boris blank, ryuichi sakamoto, brian eno,...
|
dodao bi na ryuichi-a sakamoto-a logic system :]]] lik je lud a i neformalni clan grupe yellow magic orchestra
http://www.discogs.com/artist/Logic+System |
Photek,Subfocus,Adam F,Craggz And Parallel Forces.
|
Jeff Mills :rafal:
|
iskusno nema sta :]]]
|
Netko je vec spomenuo da ih ima zilijun, ja bih spomenuo samo ove svjezije:
Digitalism Simian mobile disco Justice Von sudenfed (ajd dobro polovica je Mouse on Mars:wink: ) Exile vec spominjani Black Strobe a od starijih moj top 3 su: Boards of Canada, Mouse on Mars i Air (stariji albumi) :D :D :D |
Quote:
ps: Dobar ti avatar :) |
Adam F...Ja sam od njega cuo samo par hiphop stvari i mogu da kazem da su to jedni od najboljih beatove koje sam cuo u zivotu
|
kad budes cuo drum odlepices :]]]]
|
adamski-matori elektro sound
|
Quote:
|
Quote:
ja obnovih kolekciju za 12 naslova nedavno |
Quote:
ista je priča i sa UR izdanjima... na subemrge.com sajtu su ceplo oko $6.99 12" i 4.99 7"... ja sam pokusao skoro da organizujem da mi neki ljudi tamo naruce pa da mi donesu, ali neuspelo... U svakom slucaju vredi se iscimati... duplo vredi pošto dobiješ izdanja koja ovde nemožeš da nađeš po jako dobroj ceni (skoro duplo jeftinije). |
Pa ne vjerujem da ste zaboravili Mirwaisa, Bangkok Impact i MR. Oiza...
:grin: :grin: :grin: |
damon baxter aka osc aka sem :]
|
Aphex Twin, Autechre, Murcof, Plaid,Squarepusher, Apparat, The Flashbulb, Gridlock........toliko :) |
bez obzira na muzicki kvalitet, produkciono su mi dobri od trance producenata koje slusam:
Shanti Matkin GMS (Riktam Matkin) Deedrah (frederick holyzewski i think) Simon Posford i jos neki ali da ne shirimo listu najvise uzivam slusajuci pomenute |
Quote:
|
James Holden
Alexander Kowalski Trentemoller |
Martin Freeland :D
|
A gdje su nasi producenti...Marko Marjanovic autor Dada Glisica,Sase Kovacevica,Bojan Marovic slusajte malo tu produkciju ne samo electro
|
pa druze naslov topic-a i jesu producenti elektronske produkcije , ako vec insistiras na domacim producentima/kompozitorima ima ih i nabrojali smo ih , eto da spomenem neke davor tolja (denis & denis) , goran vejvoda , zoran vracevic , sloba markovic , dream team (drugi album od ivana gavrilovica - hocu s'tobom da djuskam) , noise destruction , i gomila mladih producenata domace elektronske produkcije na ex-yu prostorima
|
toni maserati :D
|
All times are GMT +1. The time now is 02:19 PM. |