![]() |
Re: Rumski Majice...3 put...Akcija
Quote:
|
Hvala i SVAKA ČAST!:)
|
Juce sam bio do BG-a, svratio do Konjarnika, i pokupio majicu. Hvala. :D
|
takodjer ;) HVALAA!!
|
Juce mi stigla iz beogradskog Artista zajedno sa Toneport-om, :)
HVALA!!! |
Uzeli (davidov i ja). Hvala.
pozdrav bogi |
Pa ima li poshtena choeka odje da meni poshalje jednu???!
|
Quote:
|
Thx
|
Hvala na majici!!!!!!!!Pokupila je prijateljica posto je na Dusanovcu,ali na zalost jos do mene nije stigla.Cim stigne slikacu se u njoj da vidite kako stoji na zmijskom telu,hahahahah:o :rotfl:
|
Oni koji su u blizini NS mogu sada majice pokupiti u NS Artistu (pocetak ulice Nikole Pasica, u centru grada). Poz svima. |
Sto se tice majice, meni je Diviner licno urucio pre 20-ak dana...;)
Sa sve DAW-om zajedno! Eto bas ovim: http://rumski.com/index.php?categoryid=20 :D :D :D Pozdrav svima! |
jel to pretnja ??? ;)
|
I ja bi takav! Eh.. da mi je diviner blize... ne bi ja vise imala procesor za koji ne postoji maticna ploca vise na trzistu... smrc... ovako sam lijena mijenjati ono sto radi (tj. ne radi, jer ga ne palim trenutno)!
|
Ne brini Anita nacicemo nacina da se to dopremi, ako bude bilo potrebno u skorijoj buducnosti ;) |
@Sasa.Ivkovic
Sto se tice majice, meni je Diviner licno urucio pre 20-ak dana... Sa sve DAW-om zajedno! Eto bas ovim: http://rumski.com/index.php?categoryid=20 Pozdrav svima! __________________ Najbitnije pitanje:D :Koja je cena ruDAW-a XTM - extreme:) . Moze i na PM. Pozdrav P.S.Sorry za off topic |
http://www.rumski.com/forum/showthre...735#post127735 Quote:
|
Quote:
Samo jedna mala, javna pohvala za Diviner-a sto se tice samog gesta. Za licno urucivanje DAW-a i majice! Sto se tice pretnje...Mozda se i shvati kao pretnja, ako se misli na same mogucnosti DAW-a. Latenca 2ms bez problema, 60-ak VST traka-bez problema, temperatura CPU ne prelazi 53 stepena, sta god da sam radio. To je, kako sam video, najjeftinija masina. Kako rade ove druge "azdaje", ne mogu ni da zamislim. Jesam pristalica AMD procesora (na kucnom racunaru imam Barton 2500+), ali ovo je Best buy! Maksimum za te pare! Tek da ohrabrim ostale pristalice AMD-a. Za ovo za sta je meni trebala takva masina, sa znatno skupljom varijantom AMD ne bih dobio nista vise osim par stotina evra skuplju spravu. Ako ne i vise, ne secam se tacno. |
Jel ima negdje u BiH da se kupi famozna majica:confused:
|
Javi se tikiju (clan tiki the boiler) . Inace majice nisu na prodaju (dobices na poklon ;) ). ZNACI JOS JEDNOM DA PONOVIMO: SVI KOJI SU IZ HRVATSKE I BiH DA SE JAVE TIKIJU NA PM ZA MAJICE... |
odlicna majica...ja sam odusevljen..hvala :D
|
Stize leto..ima li majica? Ja bih da narucim.
|
I ja!
|
I ja biii :D
|
Mi Tu :d
|
mi 2
|
bez sale, narucio bih 5 komada, onih najvecih.
|
Veliko pitanje dal ima ipak je ovo topik od 2006...
Al opet vredi pitati, ima li ? I dal je postojalo neshto vece od XXL? |
Quote:
|
Nece ih biti ove godine, iako smo imali namjeru. Naime, imamo veoma, veoma skromne prihode, a gomilu drugih prioriteta (treba unaprijediti i razvijati proizvodnju ruDAW-a, uskoro uraditi novi sajt, registrovati radnju ili preduzece, itd itd). Nemate pojma koliki su to rashodi, tako da nista do sledece godine. Malo strpljenja, i od sledece godine ce biti svega :) (i majica, i okupljanja, i poklona, i nagradnih igara i vise para za saradnike itd itd)! To je moje predizborno obecanje ;) :razz: ... |
Steta :(
|
ja sam srpeman da pruzim materijalnu i logisticku podrsku, ako je jos neko voljan nek se javi.
|
Mogli bi...
|
ja radim u NSu u stampariji pa bi mogao popust da iskamcim neki. Ako ste za neka me kontaktira neko od moderatora ili ko bi vec trebao biti zaduzen za to. Mislim cak da kolicina nije bitna. Moze i u turama po dvadesetak majica. Tako sam bar ja za sebe radio.
|
Ako trebate kakvu pomoć oko nekakvih tehničkih stvari oko vB-a ili cms-a itd.. tu sam :)
Ekstremno sam zauzet, ali za Rumski :D |
Quote:
|
A ja gledam majice i mislim nisu valjda napravili iste kao i prosle godine :)
|
mozemo da napravimo konkurs za najbolji dizajn nove rumski majice :)
|
I da biramo najbolji dizajn putem missa mokre majice.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:50 PM. |