Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Bufet del Rumski Vol 2. (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14372)

Jana-018 19-05-2006 07:02 PM

Re: Bufet del Rumski Vol 2.

Posto sam ostala uskracena za pivo dosla sam da pospremim malo kafanu pa da se latim mikrofona pocinje mi jos malo radno vreme :mrgreen:

LACKY 19-05-2006 09:39 PM

Slutio sam ja da je "djavo odnio salu", em ona palikuca sprzi kafanu, em jedva spasismo ono malo sto ostade, em se ne placaju recke, em kako me nema 2 dana pocese i zene da dolaze. Jednom recju raspad sistema i bankrot.
Deder mala zapjevaj da se vadimo iz govana!

*Aleksa* 20-05-2006 12:35 AM

Jano,samo za Lackyja-"...Sta je meni ovo trebalo,vodu pijem vino prolivam...":)

Jana-018 20-05-2006 12:46 AM

Aleksa,a prvo da vidim pare pa onda pevam,nema gratis...:rotfl:
Stedim grlo,pocinje sezona:mrgreen:

*Aleksa* 20-05-2006 01:01 AM

Ih bre,ja reko zene smo,pa malo solidarnost,ovo,ono,...ali cist racun duga ljubav!Ce se dogovorimo!;) Za pocetak aj na pivo,moram ja da zovem kad ovih momaka nigde na vidiku...:confused:

Dushan_S 20-05-2006 01:05 AM

Ja sam samo u prolazu da ostavim gazdi pare od osiguranja za biv?u kafanu... A vas dve se lepo same zabavljajte... Mislim, 21 vek, slobodna shvatanja, otvoreni vidici... :p ;)

Jana-018 20-05-2006 01:08 AM

Aleksa,ja bogami sad s'posla pa pravo u krevet,ionako me grlo boli samo mi jos pivo fali:banghead:
Pozdravljam vas sve pa se kuckamo sutra:)

zvincic 20-05-2006 01:56 AM

How're you doing? :cool:

idekius 20-05-2006 07:21 AM

"...opasno sam nezno bice,
volim zene, volim pice...
"

aaaa? Otkud sad ova srcha na podu??? Off opet pravio s*ranje. Stavice njemu Lacky soli na rep (a mozda i Bibera) :)

I ko je sad ovde montirao binu i sipku za striptiz? Jel' se Oggy skida za kaznu zbog paljevine?
Da se ja pitam, ja bih Oggy-ju zabranio da peva pesmu: "I tebe sam sit kafano, da bog da se zapalila" :), a cini mi se da sam ga chuo da peva i varijaciju na tu temu: "I tebe sam sit marijuano, da Bog da te zapalio..."

He, he... Bog odneo mozak... idem ja za sto kod ove dve dame, red je da se popije nesto u drustvu lepsem od Zvincicevog, Perunovog, Off-ovog.... pre nego sto ovi fanatici od ove ugledne rockerske birtije naprave topless bar :da:

LACKY 20-05-2006 11:12 PM

Ovo ce da izazove tacku 23.

idekius 20-05-2006 11:20 PM

Castim celu kafanu zbog pobede Finaca!!!! :hyper::mrgreen:
A nisam ni hteo da gledam evroviziju, ocekujuci opet glorifikaciju turskih skala...:mrgreen:

LACKY 20-05-2006 11:25 PM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by LACKY
1.Kao i u svakoj kafani za stolove je dozvoljeno dobacivati meze i pice!
2.Bilo koje drugo dobacivanje(na naciojnalnoj,profesionalnoj,vredjanje debelih, ili nekoj drugoj bazi) smatrace se uvredom!
3.A za svaku uvredu sleduje Ban, Batine ili Perun na private(po slobodnom izboru)!
4.Postavljanje glupih pitanja se takodje sankcionise!
5.Ako vas bije maler treba ici u Smederevo!
6.Pijane goste ne sluzimo!(Clan uveden zbog Idekiusa.)
7.Dozvoljeno je kritikovanje radova clanova foruma, koji imaju vise od 100 postova samo uz novcanu nadoknadu!
8.Novac prikupljen od kritika ide u fond za letovanje!
9.Za letovanje je potrebno posedovati lemilicu!
10.Zabranjeno postavljanje bilo kakvih ozbiljnih i angazovanih pitanja.(krivci Arhtur i Zagor)
11.Zabranjeno je raspravljati o zejtinu i uopste o bilo kakvim mazivima sem slanine i cvaraka!(krivci Diviner i Boggy)
12. Zabranjeno je ozbiljno raspravljati(moze samo onako) o 1225 clanova foruma od kojiih samo 48 ima preko 300 postova(krivac za ovaj clan je Oggy)!
13. Posto nije41-prva, zabranjeno je govoriti u siframa sem Bati Zivojinovicu(clan skrivio Arthur)!
14. Zabranjeno vredjanje kamera, foto aparata(i uopste bilo koje video tehnike u svrhu izrugivanja debelih)( clan skrivio Off)!
15.Zbog ugrozenosti na forumu i restoranima(male porcije), debeli clanovi imaju posebne privilegije(ovo je moja samovoljna i diktatorska odluka)!
16.Pravilo broj 1 je "Sef je uvek u pravu". Pravilo broj 2 " I ako sef nije u pravu primenjuje se pravilo broj 1". Proglasavam Divinera za moderatora jer je pospesio moj diktatorski status(clan skrivio Diviner zbog svog Geblsovskog stava)!
17. U bufetu je dozvoljeno smaranje samo u slucaju ako je smaracu rodjendan( clan uveden zbog Lacky-ja tj. mene zbog smaranja za rodjendan)!

18. Zabranjeno je u buffetu kovati urote bilo koje vrste(kradja guma sa decijih bicikla,cevapa iz tanjira dok je covek u toaletu itd.) i uopste bilo kojih aktivnosti koje vode lakom sticanju dobara i pozicija.(clan uveden zbog Idekiusa i Oggy-a)
19. U buffetu je strogo zabranjen pristup zenama!( ovaj clan nije skrivio neko, cisto se namece zakljucak "sta ce ovde")
20. Za sefa sale proglasavam Idekiusa, a za zamenika Oggy-ja (clan se uvodi zbog navale gostiju u kafani i neko mora da vodi red. Zamolio bih sefove da posebnu paznju obrate na Peruna koji non-stop zapodeva kavgu) a za tehnickog konsultanta ( znaci ako se pokvari kaffe aparat ili vodo kotlic) proglasavam Boggy-ja, kao naj potkovanije lice. I jos jedna stvar, zabranjeno je stipanje konobar"a" ili "ce". Takodje proglasavam Off-a za zvanicnog izbacivaca u kafani ( cisto da bi nervirao pijane goste)!
21.Toalet se do daljnjeg zatvara (veliku i malu nuzdu od sada cete vrsiti preko puta u stubistu, a koga navataju stanari i ocinka da je iz buffeta bice banovan) i zabranjuje se diskusija o bilo kojoj fekalnoj disciplini (pravili uvedeno zbog vecine salnih gostiju)!
Izvolte!
22. Oggy je banovan iz buffeta sve dok neizvadi supalj zub(jer zbog zuba je zasrao celu stvar), i zabranjuje se svim moderatorima da ga ostavljaju samog( cak i kad ide na pisanje), i sme samo da sedi i pije pelinkovac(bez kisele vode).
23. Nemo da mi pravite kupleraj od kafane majke vam ga mangupske.

Ps. ovo su pocetna pravila koja ce se po potrebi prosirivati.

Saces ti da vidis!

idekius 20-05-2006 11:33 PM

Ali gazda... imamo sobe na spratu...:rolleyes: i onako nicemu ne sluze :)

Dushan_S 20-05-2006 11:36 PM

Ko časti? meni dupla! :D (soba na spratu)

LACKY 20-05-2006 11:36 PM

Ovo vazi samo za kafanu( nije na odmet, nekada, i malo tolerancije)!

LACKY 21-05-2006 01:22 AM

1 Attachment(s)
Evo ga Perun!

perun 21-05-2006 02:28 AM

Quote:

Evo ga Perun!

Jel to zbog obrva ili chashe??? Chuj, Gazda... nemoj da se sprdash!!!:cool:

OFF 21-05-2006 10:36 AM

Kupio sam ?ipku od 3 metra na buvljaku, samo da je plastificiram, pa cu je instalirati na sred podijuma:hyper:

*Aleksa* 21-05-2006 10:49 PM

Idekius,zasto gazda pominje kupleraj,neke mangupe..:confused: Uopste ga ne razumem,prejaka je i muzika,a izgleda da pocinje i ovo vino da me hvata..!A zasto li su namontirali ovu sipku,verovatno planiraju da renoviraju kafanu,a tek su je otvorili..izgleda da im je posao dobro krenuo od kada se Jana latila mikrofona!!!

Jana-018 22-05-2006 12:35 AM

Quote:

Originally Posted by *Aleksa*
..izgleda da im je posao dobro krenuo od kada se Jana latila mikrofona!!!

Ja se latila mikrofona a baksis nigde:banghead:
Dobro vece svima,svratih da vas pozdravim pre spavanja...
PS.nekom putuje kisshttp://www.clicksmilies.com/s0105/mu...smiley-006.gif

*Aleksa* 22-05-2006 01:01 AM

I ja odlazim ranije na spavanje,ceka me sutra 5 sati voznje u juzniji deo (od danas valjda samostalne)Srbije..Laka noc!I srecan Sv.Nikola onima koji ga slave sutra!

LACKY 22-05-2006 01:09 AM

Ajde mala i pazi kako vozis!

Oggy 22-05-2006 05:07 AM

Quote:

I srecan Sv.Nikola onima koji ga slave sutra!

19. Decembar? :o:o:o

idekius 22-05-2006 05:50 AM

Quote:

I ja odlazim ranije na spavanje,ceka me sutra 5 sati voznje u juzniji deo (od danas valjda samostalne)Srbije..Laka noc!I srecan Sv.Nikola onima koji ga slave sutra!

Nije valjda da ces da vozis posle toliko pica?:o:o:o:o

Arthur 22-05-2006 10:46 AM

nnnnegoo... slobodna 'vatanja... deder, ko je turiio janni pareeu dekolteee?...jkaaaaaaaaaa? di ja to smeemm...ce me utepaju

Jana-018 22-05-2006 10:49 AM

Vidim da vec postajem popularna u kafani cim sam se latila mikrofona:rotfl:
Nego,ko je reko "pare"...ja zut dinar nevideh od zarade od kad pevam ovde:banghead:

Arthur 22-05-2006 03:20 PM

pogle maaalko nize... :D neko te u prolazu munuo... jaaa? jock... mozda je deki..

LACKY 22-05-2006 08:28 PM

Virtualno ja sam tvoj, virtuelno moj si broj!
Ka ce da te cujemo?

idekius 22-05-2006 08:30 PM

Quote:

Virtualno ja sam tvoj, virtuelno moj si broj!
Ka ce da te cujemo?

Evo.. pevacemo i mi... i onako otkidam na tu pesmu :) Teko da sam ista smesnije u zivotu chuo... :rotfl:

-Permantno tvoj...:da:

Inace, tu pesmu je za Mirzu uradio Sead Lipovaca:)

perun 22-05-2006 08:32 PM

Quote:

Originally Posted by idekius
Evo.. pevacemo i mi... i onako otkidam na tu pesmu :) Teko da sam ista smesnije u zivotu chuo... :rotfl:

-Permantno tvoj...:da:

Jel idete na chat?:confused:

OFF 22-05-2006 10:13 PM

Quote:

Originally Posted by idekius

Se seca neko Zeletovog nastupa u Garazi, kad je pokusao da odsvira Turski mars? Auuu, mene bilo blam da gledam:(

lesha 22-05-2006 10:43 PM

Quote:

Originally Posted by p.e.r.u.n.
Jel idete na chat?:confused:

ja ne smem dok ne predjem na wireless, vise se ne isplati dialup zbog poskupljenja lokalnih poziva od 100% :banghead:

inace, proverim neki put sta se desava..

boggy 22-05-2006 10:47 PM

Sve je bolje od dial-up-a, odavno... makar ti internet bio besplatan, ubije te telefonski racun...
Pored wireless, dobro rade i kablovski i ADSL internet... ok, zahtevaju neke resurse, koji ti mozda nisu pristupacni tamo gde zivis, ali ce se vremenom i to menjati... sporo ide, ali sta se tu moze.

pozdrav

bogi

Dushan_S 22-05-2006 10:50 PM

a jel su poskupeli i ostale kategorije razgovora ili samo lokalni?

lesha 22-05-2006 10:54 PM

Quote:

Originally Posted by Dushan_S
a jel su poskupeli i ostale kategorije razgovora ili samo lokalni?

http://www.elitesecurity.org/tema/17...usluga-od-Maja

Jana-018 23-05-2006 11:27 AM

Quote:

Originally Posted by lesha
zbog poskupljenja lokalnih poziva od 100% :banghead:

"Lazu te dusoooooo,lazuuuuuu":mrgreen:
Dobar dan radni narode http://cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif

idekius 23-05-2006 11:20 PM

Quote:

Originally Posted by Jana-018
"Lazu te dusoooooo,lazuuuuuu":mrgreen:
Dobar dan radni narode http://cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif

Uuuu., j*bo te... kad su narodnjacu poceli da duvaju, znachi ode sve u p*cku lepu materinu :confused:

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

LACKY 23-05-2006 11:22 PM

Quote:

Originally Posted by OFF
Se seca neko Zeletovog nastupa u Garazi, kad je pokusao da odsvira Turski mars? Auuu, mene bilo blam da gledam:(

De se toga seti! Ono je bilo jezivo, ne samo Turski Mars nego sve zajedno.

OFF 24-05-2006 01:26 PM

A postoji prica u narodu da je Lipovaca odbio Whitesnake ponudu, jer nije hteo da zapostavi solo karijeru:o :banghead:

Arthur 24-05-2006 02:03 PM

narodnjaci duvaju? batalili koks? pu jebemu..

All times are GMT +1. The time now is 05:45 PM.