![]() |
Re: Bufet del Rumski Vol 2.
Posto sam ostala uskracena za pivo dosla sam da pospremim malo kafanu pa da se latim mikrofona pocinje mi jos malo radno vreme :mrgreen:
|
Slutio sam ja da je "djavo odnio salu", em ona palikuca sprzi kafanu, em jedva spasismo ono malo sto ostade, em se ne placaju recke, em kako me nema 2 dana pocese i zene da dolaze. Jednom recju raspad sistema i bankrot.
Deder mala zapjevaj da se vadimo iz govana! |
Jano,samo za Lackyja-"...Sta je meni ovo trebalo,vodu pijem vino prolivam...":)
|
Aleksa,a prvo da vidim pare pa onda pevam,nema gratis...:rotfl:
Stedim grlo,pocinje sezona:mrgreen: |
Ih bre,ja reko zene smo,pa malo solidarnost,ovo,ono,...ali cist racun duga ljubav!Ce se dogovorimo!;) Za pocetak aj na pivo,moram ja da zovem kad ovih momaka nigde na vidiku...:confused:
|
Ja sam samo u prolazu da ostavim gazdi pare od osiguranja za biv?u kafanu... A vas dve se lepo same zabavljajte... Mislim, 21 vek, slobodna shvatanja, otvoreni vidici... :p ;)
|
Aleksa,ja bogami sad s'posla pa pravo u krevet,ionako me grlo boli samo mi jos pivo fali:banghead:
Pozdravljam vas sve pa se kuckamo sutra:) |
How're you doing? :cool:
|
"...opasno sam nezno bice,
volim zene, volim pice... " aaaa? Otkud sad ova srcha na podu??? Off opet pravio s*ranje. Stavice njemu Lacky soli na rep (a mozda i Bibera) :) I ko je sad ovde montirao binu i sipku za striptiz? Jel' se Oggy skida za kaznu zbog paljevine? Da se ja pitam, ja bih Oggy-ju zabranio da peva pesmu: "I tebe sam sit kafano, da bog da se zapalila" :), a cini mi se da sam ga chuo da peva i varijaciju na tu temu: "I tebe sam sit marijuano, da Bog da te zapalio..." He, he... Bog odneo mozak... idem ja za sto kod ove dve dame, red je da se popije nesto u drustvu lepsem od Zvincicevog, Perunovog, Off-ovog.... pre nego sto ovi fanatici od ove ugledne rockerske birtije naprave topless bar :da: |
Ovo ce da izazove tacku 23.
|
Castim celu kafanu zbog pobede Finaca!!!! :hyper::mrgreen:
A nisam ni hteo da gledam evroviziju, ocekujuci opet glorifikaciju turskih skala...:mrgreen: |
1 Attachment(s)
Quote:
Saces ti da vidis! |
Ali gazda... imamo sobe na spratu...:rolleyes: i onako nicemu ne sluze :)
|
Ko časti? meni dupla! :D (soba na spratu)
|
Ovo vazi samo za kafanu( nije na odmet, nekada, i malo tolerancije)!
|
1 Attachment(s)
Evo ga Perun!
|
Quote:
|
Kupio sam ?ipku od 3 metra na buvljaku, samo da je plastificiram, pa cu je instalirati na sred podijuma:hyper:
|
Idekius,zasto gazda pominje kupleraj,neke mangupe..:confused: Uopste ga ne razumem,prejaka je i muzika,a izgleda da pocinje i ovo vino da me hvata..!A zasto li su namontirali ovu sipku,verovatno planiraju da renoviraju kafanu,a tek su je otvorili..izgleda da im je posao dobro krenuo od kada se Jana latila mikrofona!!!
|
Quote:
Dobro vece svima,svratih da vas pozdravim pre spavanja... PS.nekom putuje kisshttp://www.clicksmilies.com/s0105/mu...smiley-006.gif |
I ja odlazim ranije na spavanje,ceka me sutra 5 sati voznje u juzniji deo (od danas valjda samostalne)Srbije..Laka noc!I srecan Sv.Nikola onima koji ga slave sutra!
|
Ajde mala i pazi kako vozis!
|
Quote:
19. Decembar? :o:o:o |
Quote:
|
nnnnegoo... slobodna 'vatanja... deder, ko je turiio janni pareeu dekolteee?...jkaaaaaaaaaa? di ja to smeemm...ce me utepaju
|
Vidim da vec postajem popularna u kafani cim sam se latila mikrofona:rotfl:
Nego,ko je reko "pare"...ja zut dinar nevideh od zarade od kad pevam ovde:banghead: |
pogle maaalko nize... :D neko te u prolazu munuo... jaaa? jock... mozda je deki..
|
Virtualno ja sam tvoj, virtuelno moj si broj!
Ka ce da te cujemo? |
Quote:
-Permantno tvoj...:da: Inace, tu pesmu je za Mirzu uradio Sead Lipovaca:) |
Quote:
Jel idete na chat?:confused: |
Quote:
|
Quote:
inace, proverim neki put sta se desava.. |
Sve je bolje od dial-up-a, odavno... makar ti internet bio besplatan, ubije te telefonski racun...
Pored wireless, dobro rade i kablovski i ADSL internet... ok, zahtevaju neke resurse, koji ti mozda nisu pristupacni tamo gde zivis, ali ce se vremenom i to menjati... sporo ide, ali sta se tu moze. pozdrav bogi |
a jel su poskupeli i ostale kategorije razgovora ili samo lokalni?
|
Quote:
|
Quote:
Dobar dan radni narode http://cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif |
Quote:
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: |
Quote:
|
A postoji prica u narodu da je Lipovaca odbio Whitesnake ponudu, jer nije hteo da zapostavi solo karijeru:o :banghead:
|
narodnjaci duvaju? batalili koks? pu jebemu..
|
All times are GMT +1. The time now is 05:45 PM. |