![]() |
Re: Usnimavanje zivog hora i gudaca?
Akademiji? Studio Akademija? Sala? HOR??
Ako je to taj studio, zaboravio si i Ameka sa slike gore levo... Doduse gluvac ni pod razno nije adekvatan za hor.. |
Valjda je mislio na salu muzicke akademije u Kragujevcu. Zadnji put kad sam bio na toj akademiji sala se jos uvek gradila, nadam se samo da su nesto lepo sagradili ... akusticki lepo. ;)
|
Ne, ja nisam bio ni malo besan,samo me je povredilo to sto je neko poceo da mi prica sta ja i da li mogu, a sta ne mogu i da me odvraca od nekih mojih stavova i prica mi o necemu kao da sam juce poceo da se bavim muzikom.Sta god da sam do sada radio (a toga je bilo mnogo), na kraju je ispalo kako treba-a to znaci ako verujes u sebe da sve mozes postici, a hvala Bogu imam vere u sebe.I nisam imao nameru da se svadjam, ali sta nekom da odgovoris kada ti kaze:Zaba videla....Pozdrav i tebi Bobane,nemoj da se ljutis ali svako moze da iskaze svoje misljenje(kao sto si i ti u nekom ranijem postu)ali ono sto sam izjavio zaista i mislim i hvala ti na savetima (ali zaista mi nisu bili od koristi).I nemoj mo vise o tome jer ovo uopste nije ni bila svrha posta.Cujemo se!
|
Greska!!! slucajno sam otvorio neki stari post...Brisite!
|
Quote:
Ja sam snimao u studu 6 PGP. Ima dve horske pesme (3. i 7. na linku ispod). http://www.freemasons-freemasonry.com/oratorio.html Snimano je 2004, a snimak sam cuo pre mesec dana. To je toliko los snimak da sam se iznenadio. Evo to je snimak hora u gluvom prostoru. |
All times are GMT +1. The time now is 10:07 PM. |