Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   anketa - kako ste nasli forum rumski?! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=13031)

Arthur 05-12-2005 11:40 PM

Re: anketa - kako ste nasli forum rumski?!

stoo... meni se te devojcice sa VG-a svidjaju :) :) Ima tu jos nesto, ja nemam nista protiv postavljanja istih pitanja sa vremena na vreme, jer uvek dolaze novi ljudi sa novim pristupima, a i u software/hardware ludilu sve se cesto menja i modernizuje..

boggy 08-12-2005 12:42 AM

Quote:

Originally Posted by SandRob
kako i kad ste nasli rumski?!

meni je boskovic posla emajl sa linkom. :da:
25-06-2003

2005. leto...
nisam ja, stvarno :angel:, dvuckovic je kriv za sve vase sadasnje i buduce muke sa mnom :mrgreen:

pozdrav

Bogi

ANITA 08-12-2005 12:59 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur
stoo... ja nemam nista protiv postavljanja istih pitanja sa vremena na vreme, jer uvek dolaze novi ljudi sa novim pristupima, a i u software/hardware ludilu sve se cesto menja i modernizuje..

Ma bas se toliko cesto ne mijenja. Ne znam. Ok je pozitivno gledat na sve... ali ja biram realni pristup. Svatko bi prije postavljenog pitanja prvo trebao maximalno istraziti forum. I gotovo.

*Aleksa* 18-05-2006 02:55 AM

Google je kriv,pocetnik sam u sviranju gitare pa sam u vezi sa tim nesto pretrazivala..Provalila sam da su na forumu uglavnom ljudi koji se profesionalno bave muzikom..ja sam amater pa cak i u sviruckanju,ali ovde ima puno toga korisnog,a i pozitivna je energija..Nisam ni po cijoj preporuci ovde,niti sam sa foruma VG,nadam se da necu biti banovana u samom startu..:)
Anita,veoma je tesko bas,bas ograniciti ljudima pristup na javnom forumu,a bez obzira na "spoljne"uticaje jedan ovako kvalitetan forum moze samo da se razvija...

Oggy 18-05-2006 04:07 AM

Nema veze ko je amater, a ko je "pro", ako imas dobru volju, ovde si dobrodosla.
Ovde mozes naci puno stvari koje ce te zanimati ako volis muziku )pa cak i ono sto nema veze sa muzikom), a ono sto nema, ti pitaj, pa cemo da pomazemo.

Daleko od toga da iko ovde ima ista protiv zenskog sveta, cak naprotiv.
Jedino sto stvarno jeste opterecujuce su osobe koje su tu zbog nekog drugog, a ne zbog sebe, pa tako besciljno lutaju samo da bi bile tu. Sto se VG tice, nisu tu samo bile devojke koje su spamovale, vec ja potpisujem da je bilo barem 5 puta vise muskaraca koji su pisali samo "da bi pisali" jer im to imponuje, a ne zato da bi saznali nesto zaista korisno od jednog od ozbiljnijih ljudi "iz posla", tako da nemas brige ;)

Jos jednom, dobrodosla!

idekius 18-05-2006 05:08 AM

Vidi, vidi... nova cicimici :rolleyes:
Kao pravi dzentlmen, pozivam te na pice u Buffet Dell Rumski :da:

diviner 18-05-2006 05:33 AM

Quote:

Originally Posted by kVu
diviner je zaboravio da sam se ja (tad alias "don corleone") prepirao prvo sa njim na audio.co.yu forumu pa sam posle njega dosao ovde :)

True, True (BudWeiser) :)

diviner 18-05-2006 05:41 AM

Quote:

Originally Posted by *Aleksa*
Nisam ni po cijoj preporuci ovde,niti sam sa foruma VG,nadam se da necu biti banovana u samom startu..:)

Ma priznaj da volis Vladu, da te banujemo, pa da nastavimo razgovor :mrgreen: . Salim se naravno...Dobrodosla ;) .

Quote:

Anita,veoma je tesko bas,bas ograniciti ljudima pristup na javnom forumu,a bez obzira na "spoljne"uticaje jedan ovako kvalitetan forum moze samo da se razvija...
To je tacno. Ali Anita ipak jeste u pravu, ranije ipak jeste bila veca draz biti na forumu. Nekako je to bila nasa mala oaza na kojoj smo zedni novih saznanja, ali i upoznavanja nama slicnih, odlazili sa blagim odusevljenjem, svjesni da smo samo mi ti koji znamo za istu. Vjerovatno sada razumijes ;)

Ali tacno je, i cinjenica je da je nemoguce vratiti vrijeme unazad, te zato trebamo ,uprkos neminovnim promjenama, da radimo na tome da ovaj forum zadrzi svoj duh, i pozitivnu energiju makar priblizno onoj od ranije.

zvincic 18-05-2006 11:18 AM

najbitnije je da je ekipa ok :)

sve drugo je iza toga ;)

*Aleksa* 19-05-2006 12:01 AM

Hvala na toploj dobrodoslici Oggy,Idekius,diviner,zvincic,...bas ste fini momci!Jedino me perun jos uvek plasi,jer ako je avatar verodostojan...:o !I da,shvatila sam poentu cele vase price,zezanja i atmosfere od pre,ljudi istih interesovanja,energije-kutak samo za vas..ali necete valjda da tugujete,u to ime jedna tura na moj racun u Buffet kafani!;)

Arthur 19-05-2006 02:14 PM

perunov avatar nije verodostojan, jeziviji je u prirodnoj velicini .. :twisted:

Jana-018 19-05-2006 03:46 PM

Rekla mi pticica:D
Sala mala...jedan slatkis mi slucajno sapnuo:rolleyes:

Aleksandrija 22-05-2006 02:08 PM

Raspravljala sam sa drugaricom oko muskaraca sa dugom kosom,pa kada je ona rekla da joj je to odvratno,pokusala sam da je uverim u suprotno,te ukucah tu temu,da je uverim da ima devojaka koje razmislaju drugacije i otvori se ovaj forum.U pocetku nisam znala da su ovde muskarci zastupljeni 98%,ali kasnije sam saznala....:D Sve u svemu-dobar je forum;)

ANITA 23-06-2006 10:46 PM

Quote:

Originally Posted by Aleksandrija
Raspravljala sam sa drugaricom oko muskaraca sa dugom kosom,pa kada je ona rekla da joj je to odvratno,pokusala sam da je uverim u suprotno,te ukucah tu temu,da je uverim da ima devojaka koje razmislaju drugacije i otvori se ovaj forum.U pocetku nisam znala da su ovde muskarci zastupljeni 98%,ali kasnije sam saznala....:D Sve u svemu-dobar je forum;)

Ne mogu vjerovati da si tako dosla do ovog foruma!! Putem moje blesave teme!? Haha.. super! :)

Oggy 23-06-2006 10:56 PM

Vidis, kako medju zenama postoji hemija koja ih medjusobno privlaci... :rotfl:

Jos, ako je taj fudbaler... :da:

arajlo 23-06-2006 11:03 PM

trazio sam varez preko gugla :wc::scared:

Dushan_S 24-06-2006 12:03 AM

Quote:

Originally Posted by arajlo
trazio sam varez preko gugla :wc::scared:

Hahahaha :rotfl: E ovo je dobra fora... :D

andreja 28-08-2006 01:34 AM

Quote:

Originally Posted by Jelena
Ni ja ne mogu da se setim, ali je ovo definitivno forum sa najboljom atmosferom i to me je zadrzalo ovde :D

sto su ukusi razliciti.. :)
meni se bas nesto i ne svidja atmosfera ovde, pa zato i retko svracam...

Quote:

Originally Posted by Dushan_S
Sreo imenjaka ProkDu-a na Chillout forumu koji me poslao ovamo, nakon sto smo skapirali da se znamo sa neke prastare gitarijade. E sad otkud ja na chillout forumu, to je vec teze skapirati :D

da li si bas 101% siguran u tu verziju? ;)

poz!

---

inace, mislim da sam rumski nasao tako sto sam radio pretragu na guglu po kljucnim recima "emu 0404" (zezao me drajver :)) pa mi je izbacio rumski kao stranicu na srpskom, ili tako nesto...

Dushan_S 28-08-2006 08:39 PM

?to? jel si mi ti rekao pa sam se ja ne?to zbunio? Znam da sam se ovde upisao neposredno posle Chillout-a, i da sam tamo sreo Du?ana, pa ko zna mo?da sam pogre?no povezao. :confused: :)

andreja 28-08-2006 11:03 PM

Quote:

Originally Posted by Dushan_S
Što? jel si mi ti rekao

si, maestro. :)

oliver 29-10-2006 01:31 PM

Daemian je kriv za sve :)

Reaper_NS 29-10-2006 02:14 PM

Quote:

Originally Posted by oliver
Daemian je kriv za sve :)

Daemian nam je prosuo gossip o forumu i sad....
... sad moze lepo da se kaze da sam zavrsio sa zivotom :D

Zabagovao sam se u forum i citam vec .. hmmz ne znam tacno koliko...

Bravo za forum i trudicu se da postanem(ostanem) stalni clan :)

Pozdrav!

alavuk 29-10-2006 11:22 PM

pre godinu dana je zatrebalo nam je neko iskustvo na forumu digital cave-u pomoc oko sinhronizovanja delte i live karte i neko nas je uputio recima imas "naucnike" na ovom sajtu recice ti sve, ortak se registrovao ja nesto posle i nisam dobio autorizaciju tj aktivaciju naloga , pa sam opet pokusao i dobio je sa ovim nickname-om i eto me :] u pocetku i nisam toliko pisao , ali od kako sam pre mesec dana dobio kablovski postovi se posteno nagojili , obicno ne blebecem na net-u sem ovde :da:

diviner 30-10-2006 10:57 AM

Novajlijama zelim dobrodoslicu, a tebi alavukonja, ako hoces mjenjati nick name (posto kazes da si tek sa njim uspio da se uclanis), mozemo to srediti (mozda cak mozes i sam da ga promjenis u profilu :) )

alavuk 30-10-2006 01:08 PM

rekni jel ok da ti posaljem na mail/pm neku recenziju koju sam pisao , pa da to neko overi i pecatira ako je ok ?

PedjaBG 31-10-2006 12:37 AM

Preko Googla dok sam trazio nesto sasvim deseto. Registrovao se davno pame dugo nije bilo i sad kad je krenulo stosta da mi se desava u zivotu po pitanju muzike dodjoh opet

:p :hyper:

LACKY 31-10-2006 12:57 AM

Ja sam slucajno i odma sam bio banovan! Valda me to privuklo?

ceca 02-11-2006 10:48 PM

Sasvim slucajno-google je odradio na temu besplatan oglas...Moram da priznam da me Vasi razgovori sve vise odusevljavaju-CAREVI STE!
Zao mi je sto ne mogu malo vise vremena da posvetim citanju postova, ali valjda cu se popraviti...:banghead: Poslacu definitivno link ka sajtu na jos par adresa...:D .Pozdrav svima!

"7" 06-12-2006 11:15 PM

Trazio sam neku klavijaturu preko www.pogodak.co.yu i od 4 nadjena sajta 3 su bila sa Rumskog... malo pratio sta se radi i skontao da ovde ima puno pravih profesionalaca koji (a to je ono sto je bitno) stvarno hoce da pomognu i da podele svoje znanje sa drugima, sto je za svaku pohvalu.
Onda sam pomislio da ima jos ovakvih foruma i pretrazio net, otisao na dosta drugih foruma i shvatio da nijedan nije ni prineti Rumskom.

Rumski Rulez:mase:

diviner 06-12-2006 11:21 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY
Ja sam slucajno i odma sam bio banovan! Valda me to privuklo?

Ma svi smo mi pomalo djavolchici :mrgreen: .

Ostalima fala na pohvalama...trudimo se biti jos bolji...

Danche 12-12-2006 10:43 AM

Ja sam u casopisu "Svet Kompjutera" procitao za ovaj sajt... To je bilo pre jedno god. dana...

Manley 12-12-2006 03:35 PM

ja se ne secam, ali mislim da mi je dvuckovic rekao za vreme vladinog konceta za forum????? jel tako bese deki?

alfom 19-01-2007 08:41 PM

Meni rek'o TIKI kada sam kupio karticu pa nesto nije radilo.

Mika Technika 18-02-2007 01:18 PM

rekao mi direct control aka direct aka dajrekt aka zoran, dosta je informacija :)

supersonic 19-02-2007 10:53 AM

meni reko drug na irc... :D

Tomislav 19-02-2007 03:12 PM

Joooj ja sam ovdje bio u početcima... Jel i tad bio vBulletin instaliran?? Uglavnom... Naletio sam na google.com nekako na adresu i shvatio da je ovo vjerojatno mjesto na kojemu ću naći SVE informacije. Tada je ekipa zbilja bila kvalitetna, ja se nisam registrirao ali sam konstantno pratio forum i čitao sve. Ne postavljam često pitanja, ali slažem se da je masa članova došla često samo pametovati, reklamirati se ili ispitivati prije prethodnog pretraživanja foruma. Većina relevantnih tema vezanih za audio produkciju je temeljito obrađena i search je za novake najbitnija stvar. Danas Rumski smatram za mene jednom od najbitinijih stranica, tj. foruma. U početku mi je bilo fascinantno zbilja slušatio profesionalce o onome što me zanima. Sada vidim da na mjestu gdje ljudi znaju nailazim na najmanje sprdnje, egoizma i ostaloga, nego na mjestima gdje sam nailazio na quazi-profesionalce.

Pozdrav svima!

Bota 19-02-2007 04:37 PM

I ja sam prvi put svratio ovde na preporuku mog basiste, starog forumaša, Tikija :) Ispočetka nisam bio registrovan ali sam redovno pratio postove i dešavanja. U međuvremenu sam počeo prčkati po Cubase-u pa sam odlučio da postanem aktivni član :)

diviner 19-02-2007 06:26 PM

E zelimo ovim novajlijama dobrodoslicu :)

silicon science 05-03-2007 01:25 PM

Meni je Goran "liman 021" rekao za Rumski.

Dia 12-05-2007 01:43 PM

Zanimalo me je neshto oko SAE,pa mi je jedan dechko dao link...
Prelistala...shvatila da je forum dobar i da se vredi registrovati...i eto me....,
a da ne govorim o tome da ima dosta dobrih saveta za pochetnike.

All times are GMT +1. The time now is 03:50 PM.