Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Predlozi i sugestije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=104)
-   -   Gost producent (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12859)

SandRob 02-01-2006 05:32 PM

Re: Gost producent

Quote:

Originally Posted by idekius
I tata bi sine :da: (Pavle Vujisic - "Ko to tamo peva")

je li tad danilo bata stojkovic rece: 'kako ih nije sramota pred ljudima!?'.:mrgreen:

ali tijana mi je sinpaticna u onon pismi 'sve je isto, samo njega nema'. he, he :)
ima nekoliko dana da gledan balkan mediu. ima dosta sranja i dosta 'georgijev klonova', ali ima fantasticnih bandova, recimo onaj negativ mi je odlican... slusa san nekoliko stvari od tvojih nislija galije - bas lipo... ali tijana je vrhunska umjetnica, uf. :da: kad ono rece 'ovde nesto titka' :mrgreen:

idekius 02-01-2006 09:02 PM

"Negative" su stvarno odlicni... i meni se svidja njihova svirka...

SandRob 03-01-2006 09:24 AM

jesu, bas su super. ja bi njih u goste. ne mora bit producent. producentima i onako niko ne brani da se ukjucu u rasprave na forumu. zasto bi neko bi sveta krava?
hocu tijanu za gosta i negative!!!! :da:

Oggy 03-01-2006 04:49 PM

Tvoje je samo da se pobrines za Severinu, a mi cemo ove nase vec nekako srediti :) :D

LACKY 04-01-2006 01:19 AM

Nekako bih radije nekom dobrom producent dodelio status svete krave(ako nista zarad dobrobiti ove nase entuzijasticke produkcijske populacije).Nego sto bih neku obicnu pokusao da ofarbam usvetu!:)

ton_majstor 04-01-2006 02:27 PM

Narode, ovo je toliko oti?lo offtopic da predla?em modovima da ovo ili pobri?u ili zaključaju, da se ne proseravamo vi?e... :banghead:

Pozdrav!

LACKY 04-01-2006 02:45 PM

Pa otislo je u off kada se svasta predlaze.Na kraju cemo dovest Vokija Kostica, ali ne da prica o muzici nego kako se pravi Leskovacka Papazijanija
Ali dobro bolje i malo sale nego svadja!:)
I da vam se izvinem unapred mozda sam malo ugusio ali cim prodju praznici i krene posao redje ce te me vidjati!;)

SandRob 04-01-2006 02:55 PM

a zasto je ot? ja predlazen da u goste zovemo izvodjace i studijske muzicare. oni na isto gledaju iz drugog kuta i sigurno neke stvari vide bolje od nas. virujen da bi imali sto naucit i da bi bilo zabavno.
i ponavljan, svi producenti su pozvani da nan se prikjuce, ne znan zasto pravit iznimke?
negativ bi bili izvrsni gosti... i tijana isto. :mrgreen:

kompozitor 04-01-2006 07:20 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY
Na kraju cemo dovest Vokija Kostica

Na kraju necemo dovesti nikog , ocigledno ! :mad:

Pozdrav ...

Oggy 04-01-2006 10:18 PM

Quote:

Na kraju cemo dovest Vokija Kostica, ali ne da prica o muzici nego kako se pravi Leskovacka Papazijanija

MMMMMMMMMMMMMM.... :da:

:D

Zid 05-01-2006 06:22 AM

Evo moj prijedlog http://www.morphea-sound.com/index.p...d=15&Itemid=29

lesha 05-01-2006 09:35 AM

ako se ne varam, covek je vec na forumu..

Zid 05-01-2006 09:49 AM

Jeste covjek je na forumu ali ja nigdje ne vidim da je nekoga zainteresovalo i da je neko nesto konkretno pitao i trazio savjet za nesto...Trazimo tamo nekoga sa strane a imamo covjeka kvalitetnog ovde u kuci....To mi malo nema smisla.;)

idekius 05-01-2006 11:05 AM

Leskovačka mućkalica
Leskovacka muckalica
SASTOJCI

# 600 grama svinjske ili teleće krtine od najboljih delova
# 250 grama crnog luka
# 250 grama sve?ih paprika
# 250 grama sve?eg paradajza
# 2 ljute papričice
# 1 ča?a vina
# 1 ka?ičica senfa
# 1 vezica per?una
# so, biber
NAČIN PRIPREME

Čuvena leskovačka mućkalica mo?e se pripremiti i na ro?tilju, ali se često priprema sa dinstanim mesom. Isecite meso na manje komade i na brzinu ga propr?ite. Posolite, pobiberite i dodajte senf. Dinstajte dalje uz povremeno dodavanje manjih količina vode. Dok se meso dinsta, očistite luk, paprike i paradajz. Sve iseckajte i dodajte omek?alom mesu. Poklopite i dinstajte jo? oko sedam minuta. Na kraju dodajte vino, sitno iseckan per?un i ljute papričice. Poslu?ite toplo uz domaći hleb ili lepinju.

idekius 05-01-2006 11:11 AM

Jeste covek na forumu i svi ga znamo...

To sam bas hteo da kazem... Mozda stvarno treba zvati pevace, kao sto Sandro kaze... producenti su vec ovde, a mozda i nije uredu davati nekome specijalni status, dakle status iznad ostalih, kada je tu vec pomenuti covek, Max, Sloba Markovic, Shot... i bolje je da prekinem da nabrajam da ne bih uvredio nekoga izostavljanjem...

LACKY 05-01-2006 11:15 AM

Quote:

Originally Posted by idekius
Leskovačka mućkalica
Leskovacka muckalica
SASTOJCI

Bravo Voki nisam znao da se krijes pod tim imenom!:)

lesha 05-01-2006 11:59 AM

Quote:

Originally Posted by Zid
Jeste covjek je na forumu ali ja nigdje ne vidim da je nekoga zainteresovalo i da je neko nesto konkretno pitao i trazio savjet za nesto...Trazimo tamo nekoga sa strane a imamo covjeka kvalitetnog ovde u kuci....To mi malo nema smisla.;)

sto da ne..

kompozitor 05-01-2006 12:32 PM

Quote:

Originally Posted by Zid

Ovo je bio i moj predlog . Vrlo jednostavno .

Zasto ne dodeliti nekom specijalni status , ako ga zasluzuje ?

Zasto dodeliti samo jednom specijalni status ? Ako vec postoje moderatori i sl. ?! Nismo svi isti .

Zasto za pocetak ne otvoriti sobu za producente sa vec postojecim producentima , clanovima foruma ?!

Pa tek onda dovoditi druge , ukoliko uopste ima potrebe za tim .

Zasto dovoditi druge , kad vec imamo bar jednog dobrog ? A ima vise .

Glupo je , vrlo glupo ( ili ja ne razumem ) .

Pozdrav ...

SandRob 05-01-2006 12:47 PM

a zasto nekoga zvat na forum ako on to ne zeli? da zeli, vec bi bi ode s nama.

hocu tijanu! od nje mi 'nesto titka' :mrgreen: ... i naravno negative - najboji band na ovima prostorima. :da:

OFF 05-01-2006 04:46 PM

Quote:

Originally Posted by lesha
ako se ne varam, covek je vec na forumu..

A kako se covek kod nas zove?

Max 05-01-2006 05:15 PM

Ton majstor .... ili tako nesto

Jedino sto pise da je radio Madam Piano , a ja je pitam sta , a ona kaze da nije cula to ime i da ne moze da se seti ko je to ......

..... a mozda se folira :)

.... eh ti pevaci .... izgleda da smo mi za njih potrosna roba ....

Pozdrav

kompozitor 05-01-2006 07:11 PM

Quote:

Originally Posted by OFF
A kako se covek kod nas zove?

ton_majstor .

Moderator je na :

http://www.elitesecurity.org/forum/65

Imas par podataka na ovom linku :

http://www.morphea-sound.com/index.p...d=15&Itemid=29

Pozdrav ...

Oggy 05-01-2006 07:14 PM

Ton majstor.

Covek je vec tu i ukoliko zeli, svoje dragoceno znanje uvek moze podeliti sa ostatkom foruma.
Jako su glupa ova bespredmetna prepucavanja oko statusa jer termin "gost" se koristi za nekog ko nije inace clan ovog foruma, dakle "zovemo ga u goste".
Naravno, svako od "gostiju" ima pravo da se odomaci, ali ako je covek tu, onda je vec nas, "domaci" (a to je cini mi se veca cast nego biti "gost") i svakome dostupan da ga upita za misljenje ili savet.

Molio bih da posle ovoga ne krene lavina spamova ili raspravljanja, vec kome je potreban savet od coveka ili neka postavi temu ili neka mu uputi PM.

Vec sam rekao da je svacije znanje dragoceno i da ne postoji neko od koga se nesto ne moze nauciti, tako da bi bilo jako dobro da pozovemo sto vise ljudi "od znacaja" (i da se oni odazovu) jer je uvek dobro saslusati nekog ko je prelezao sve "decije bolesti".

idekius 05-01-2006 07:21 PM

Mislim da je ova tema greskom zalutala ovde, ili se nije racunalo sa tim u sta ovo moze da se izrodi.

Odabir gosta foruma (ako ga uopste bude) je posao za Admine i Modove i predlazem da se tema u javnom delu foruma zakljuca, jer se pretvara u nekonstruktivnu raspravu, a potom nastavi u moderatorskom delu.

Milosa Jevtica pozivam da prekine sa svojim dosadnim presing taktikama...

Ton_Majstora znam, cenim i postujem i zaista je u pitanju kvalitetan clan i covek na cije iskustvo se moze racunati i nesto sto najmanje zelim je da se zbog ovakve konverzacije stekne utisak da neko spori njegov kvalitet...

Upravo zbog takvih stvari, ovakva pitanja, vezana za nacin rada foruma, odabir gostiju itd. i nisu za ovakvo vodjenje polemike...

Na clanovima je da predloze, ali ne i da dosadno insistiraju!

idekius 05-01-2006 07:40 PM

Quote:

Bravo Voki nisam znao da se krijes pod tim imenom!:)

:rotfl::rotfl::rotfl:

sille 05-01-2006 08:23 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy
Ton majstor.

Covek je vec tu i ukoliko zeli, svoje dragoceno znanje uvek moze podeliti sa ostatkom foruma.
Jako su glupa ova bespredmetna prepucavanja oko statusa jer termin "gost" se koristi za nekog ko nije inace clan ovog foruma, dakle "zovemo ga u goste".
Naravno, svako od "gostiju" ima pravo da se odomaci, ali ako je covek tu, onda je vec nas, "domaci" (a to je cini mi se veca cast nego biti "gost") i svakome dostupan da ga upita za misljenje ili savet.

Molio bih da posle ovoga ne krene lavina spamova ili raspravljanja, vec kome je potreban savet od coveka ili neka postavi temu ili neka mu uputi PM.

Vec sam rekao da je svacije znanje dragoceno i da ne postoji neko od koga se nesto ne moze nauciti, tako da bi bilo jako dobro da pozovemo sto vise ljudi "od znacaja" (i da se oni odazovu) jer je uvek dobro saslusati nekog ko je prelezao sve "decije bolesti".

E,"svaka ti dala".

Max 11-01-2006 01:28 PM

i dr Ru .... je li se desio taj poziv ????

Pozdrav

All times are GMT +1. The time now is 11:27 PM.