![]() |
Re: Rumski Session
Ovo bi moglo biti interesantno. Malopre sam upoznao lika koji ima pristup Jazz klubu SKC-a dva-tri puta mesecno. Svakog drugog cetvrtka u mesecu organizuje neke umetnicke veceri a ostale dane uglavnom nema nista unapred isplanirano. Po meni bi prostor bio OK iz vise razloga:
- svi znamo gde je i dobro ga poznajemo, - velicina je taman, veliko a opet ne preveliko, - bina je takva da se na njoj lako smenjuju muzicari koji ce do nje doci iz publike, - mesto nije isfurano u bilo kom pogresnom smislu... Ovo je predlog pa sad vi recite... |
Nije loshe mesto. Ja sam ovo predlozio cisto kao ideju ali nemam vremena za organizaciju tako da ko je voljan to da organizuje nek izvoli!
I ja sam za to da se ne odredjuju stvari za svirku vec da bude pravi session! Aj ako neko ima jos nekih varijanti nek pishe! |
pa nije bilo nijednog drugog smajlija koji bi objasnio moj doprinos session-u...:mrgreen: a inace se NAJEZIM kad na nekom flajeru napisu da je neki DJ negdje SVIRAO...
|
Ljudi, nemojte se ?aliti, mi se ovde bavimo snimanjem i produkcijom, ne me?ajte muziku u celu stvar :mrgreen:
I jo? tako, u?ivo, bez kvantizacije, a i ne mo?e? da proba? par puta pa zadr?i? najbolji tejk. Totalno varvarski, znate li vi koji je vek? :rotfl: |
UHHH!!!
Tacno ovo sto rece Dusan... Nego... Da mi lepo donesemo vec snimljene tejkove, pa da to sklopimo na licu mesta? :rotfl: Ja predlazem da taj session ne bude toliko javnog karaktera i da ima pozadinski rostilj... Ili... jos bolje da to bude rostilj sa pozadinskim sessionom :rotfl: |
Ja mislim da je pivo glavni faktor bez koga se nikako ne moze ni zamisliti sve ovo
|
Quote:
|
vidim ja da se vi svi sprdate i da od ove ideje nece biti nista...ali samo opusteno :D
Ako budete hteli nesto da napravite obavezno me zovite da sviramo! |
Ajde ljudi organizujte se. Ja bih volela da Vas upoznam. Ako zelite mozemo to da napravimo i u NS. Onda bih ja preuzela organizaciju.
|
mislim da govorim u ime svih:
- I MI bismo voleli da Te upoznamo ;) |
NS je jos bolja varijanta :)
|
Ajde onda da uradimo nesto konkretno.
Dajte spisak ko bi mogao da dodje i da odredimo neki datum. 1. |
Jelena, na mene mozes racunati.
|
Ja dolazim ako neko iz okoline ide kolima :)
|
ok.
1. dr RU 2. Pure 3.... ajde pa ima nas jos.. |
... ja sam vec tu, cekam... :)
|
Moze sve sto je posle 29. Avgusta
|
Quote:
|
Quote:
|
Pa hajde da onda to bude neki septembar. Mozda 23 ili 24 (petak i subota). To je dovoljno vremena da se svi koji zele spreme i dodju.
|
Quote:
|
... Kosovska 33, showroom ? :) ili neko drugo mesto ?
pozz:mrgreen: |
evo ja vozim 4oro sa nbgd.. i doso bi vise radi druzenja i pive neg radi sviranja...stvarno nisam virtuoz..
|
Sta kazete na NS TIME? Mogla bih dogooriti da ga uzmemo na jedno vece.
|
NS Time savrseno odgovara :)
primamljivo je, i ocekujem dosta prijatelja i prijateljica |
Ljudi, vi to zivu svirku pravite ? :o
Za publiku? :o:o:o Pa to ce da pukne bruka... Ja sam mislio da je to neko interno druzenje i zezanje, tipa okupljanja... Tesko da ce to da bude kako reba. Mada, ima tu ljudi koji profi tezgare, pa bi eventualno to moglo da dodje u obzir. U suprotnom, tesko da ce koga zanimati da gleda nekontrolisano izivljavanje nekih tamo nepoznatih ljudi na bini. Mene prvog ne bi. Treba dobro razmisliti o tome. |
"profi tezgare" :rotfl:kakav izraz, treba ponoviti par puta ove dve reci da bi se shvatilo
profitezgare profit e zgare pro fit ez gare "profitezgar" btw mislim da niko nije ni imao na umu da pravi koncert pred 10000 ljudi vec vise malo sviranje, malo prica, malo koje pivo vec po osecaju kako kome dodje i svi srecni i zadovoljni, ako neko dodje da gleda dobrodosao ako se smori sta da se radi A i zna se sta je Jam session, tu "tezgarosi" nemaju nikakvu posebnu prednost. |
Ma necemo mi da najavljujemo "manifetsaciju". Dodjite i dovedite prijatelje da se malo zabavimo. Red svirke, red price, nekoliko redova pica, pa opet... :D
|
Pa ne zvuci tako lose ova ideja... majq mu... :cool:
|
Jelena, upishi i mene, ja sam 200m od Ns Time-a. Ajde ljudi stvarno se javite, ako se devojka vec ponudila da organizuje celu stvar.
Ne zaboravite opremu i ozvucenje. Ja cu doneti svoj klav i mislim da bi bilo u redu da svako ponese bar svoj instrument ako ne i pojacalo. Stalak za klav niko ne mora da nosi, ja cu poneti moj i to je to. p.s. A ko ce doneti bubnjeve?! :D |
Mislim da za ozvucenje ipak ne treba da brinete ;)
|
Quote:
Mnogo bolje je pitanje ko ce da ih svira????? |
Ja. :D
|
Poveshcu ja nekoliko bubnjara ako treba, samo vi dodjite kad bude trebalo!
I nemoj da je neko pivo zaboravio, imace posla samnom (jel se samnom pishe zajedno ili odvojeno?) :D |
Ljudi, mozete racunati na dobru ritam sekciju i mozda nekoliko slusalaca (Eon oglasi se) iz Banjaluke, ako se datumi poklope, tj. ne poklope!
:hyper: |
Ja cu vam sledece nedelje javiti tacan datum okupljanja.
Predlog : DR. RU mozda bi bilo bolje da se topik okaci na neko vidljivije mesto kako ne bi ispalo da neko nije znao za okupljnje. |
Ja bi dosao ali mi se oko 20 sprema diplomski tako da me tu nema nikako ali moci ce te i bez jednog slusaoca lako :)
|
Vazi Jelena,
ajde ovako, ako se slazete: napravicu banner na Forumu, i masovni mail clanovima. Samo mi je potreban datum i vreme. |
Quote:
zajedno sa apostrofom .... je li .... odvojeno .... :da: Pozdrav |
Quote:
ako moze i jedan zemunac da se uglavi kako? :D |
All times are GMT +1. The time now is 10:27 AM. |