Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   DSP forum (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   Pulsar & Preopterecenje PCI magistrale (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11120)

idekius 12-06-2005 04:56 AM

Quote:

Originally Posted by Oggy
Gde je bre rano?!?! Mixam vec trecu pesmu (htedoh reci danas, ali shvatih da sam upravo spojio dva dana) i ko zna dokle cu...

Mene je IvanStudiotonac navozio sa onim BackBeat za RMX i otkidam menjajuci bubnjeve u nedovrsenim pesmama... Stvarno mnogo dobar bubanj sa live zvukom :shock:

Eto ti posla do mile volje....

Oggy 12-06-2005 05:00 AM

Quote:

A ja mislio da cete da se nadjete u biblioteci
Ma trebali smo, ali kazu da smo stoke od ljudi i da mastimo knjige i tako...
A zato mi u kafanu, a iz dzepa dva prsta vire clanske karte i svi vicu: "Jebote, drugovi clanovi!"
:D :D :D

Oggy 12-06-2005 05:02 AM

BTW, Kod Backbeata utisak vara
Mnogo bolje zvuci sam nego u slici, a tesko se kontrolise jer je vec sa efektima i prakticno mu ne mozes nista. U masteru se jako lose ponasa i tesko prihvata brickwall kompresor tj. limiter, tj. nije ti bas neka varijanta.

SandRob 12-06-2005 08:27 AM

Quote:

Originally Posted by idekius
Zato sam i resio da dobudzim CW sa ADI-2 i ADA8000 i za dug period zavrsim posao.

ja san prova dbx pretvarace, emu pretvarace (sa semplera), iman doma adat ciji pretvaraci stvarno fino rabotaju i njega cesto koristin u snimanju, ali vokale i dalje sniman iskjucivo priko cw-a jer mi bolje ostaju nego priko adata.

nego ima jedan reverbic koji bi svakemu sretniku sa cw karticon napriporuci a to je timeworks p100.
virujete, judi, samo radi njega se isplati imat pulsar. :)

Quote:

Originally Posted by Eon
Znam da me cimas ali jace je od mene

jedva cekan kad cemo ucinit jednu visednevnu cw seansu (mozemo ovo lito u mene) na kojon cemo demonstrirat dio (sve je nemoguce) blagodati scope platforme. 8)
ako oggy i zvina budu dobri, povest cemo ih sobon ali ce nan za kaznu morat prat, kuhat, peglat i lovit ribu. :mrgreen:

Eon 12-06-2005 08:34 AM

Hehe, a ribe nema a ribe nema, nana nana naaaaaaaa :)

Oggy 12-06-2005 12:20 PM

Zvincic i ja cemo da jurimo "ribe", a vi demonstrirajte CW :D :D :D

Eon 12-06-2005 12:51 PM

Hehe mi cemo ribama da demonstriramo CW :)

zvincic 12-06-2005 04:17 PM

Quote:

Originally Posted by SandRob
ako oggy i zvina budu dobri, povest cemo ih sobon ali ce nan za kaznu morat prat, kuhat, peglat i lovit ribu. :mrgreen:

e, za lovit ribu nima problema (samo cete ostat praznog zeluca :mrgreen:)

al ovo ostalo....Oggy-u i meni ce bit dovoljna kazna sto cemo biti u blizini CW-a :mrgreen: :roll:

idekius 12-06-2005 05:01 PM

Kad budete videli delic mogucnosti SFP-a, lovicete i sharane u moru ako treba :-) Dobro, ne mora sharan, mogu i tunjevi i raze, naravno uz dobro crno vino...

Za Oggyja je preporucljivije da mu se poveri da recimo pravi umak od belog luka, ili nesto slicno, jer su njegove metode za lov ribe surove i opasne. Isto vazi i za IvanaStudiotonca, jer ako oni trokrilni shifonjeri skoce u more, jadne ribice izlete na obe obale i na Slo,Hr,Cg i sa one druge strane, Italy :-)

Vidi sta se desilo sa nuklearnom podmornicom "Kursk", kad su njih dvojica otisli na brckanje u Barentzovom moru :twisted: :D :D

Oggy 12-06-2005 08:59 PM

Eh, sta ti je sudbina...
Ceo zivot cinis dobra dela i onda jednom nesto malkice zeznes i svi te pamte samo po tome...
To sa podmornicom je bilo krajnje slucajno.... :D :D :D

ALI NECE BITI SLUCAJNO, DEKI KADA MI PADNES SAKA, PA TE ONDA PITAM KAKVI SARANI MOREM PLIVAJU!!! :!:

Mene su uglavnom svi mrzeli kada idemo na pecanje i posle celog dana przenja na suncu ja vratim ribe u vodu jer mi bude zao...

Takav sam ti ja...

(za sve ozim za onog CW Super-operatera)
:twisted: :twisted: :twisted:

zvincic 12-06-2005 09:17 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy
Mene su uglavnom svi mrzeli kada idemo na pecanje i posle celog dana przenja na suncu ja vratim ribe u vodu jer mi bude zao...

Takav sam ti ja...

e, kada bi to meni napravio....ostao bi gladan bogami :lol:

jos pogotovo kada su u pitanju "ribe"....ne bi ih tako lako pustao :twisted: :twisted: :twisted:

All times are GMT +1. The time now is 03:18 PM.