![]() |
Quote:
Eto ti posla do mile volje.... |
Quote:
A zato mi u kafanu, a iz dzepa dva prsta vire clanske karte i svi vicu: "Jebote, drugovi clanovi!" :D :D :D |
BTW, Kod Backbeata utisak vara
Mnogo bolje zvuci sam nego u slici, a tesko se kontrolise jer je vec sa efektima i prakticno mu ne mozes nista. U masteru se jako lose ponasa i tesko prihvata brickwall kompresor tj. limiter, tj. nije ti bas neka varijanta. |
Quote:
nego ima jedan reverbic koji bi svakemu sretniku sa cw karticon napriporuci a to je timeworks p100. virujete, judi, samo radi njega se isplati imat pulsar. :) Quote:
ako oggy i zvina budu dobri, povest cemo ih sobon ali ce nan za kaznu morat prat, kuhat, peglat i lovit ribu. :mrgreen: |
Hehe, a ribe nema a ribe nema, nana nana naaaaaaaa :)
|
Zvincic i ja cemo da jurimo "ribe", a vi demonstrirajte CW :D :D :D
|
Hehe mi cemo ribama da demonstriramo CW :)
|
Quote:
al ovo ostalo....Oggy-u i meni ce bit dovoljna kazna sto cemo biti u blizini CW-a :mrgreen: :roll: |
Kad budete videli delic mogucnosti SFP-a, lovicete i sharane u moru ako treba :-) Dobro, ne mora sharan, mogu i tunjevi i raze, naravno uz dobro crno vino...
Za Oggyja je preporucljivije da mu se poveri da recimo pravi umak od belog luka, ili nesto slicno, jer su njegove metode za lov ribe surove i opasne. Isto vazi i za IvanaStudiotonca, jer ako oni trokrilni shifonjeri skoce u more, jadne ribice izlete na obe obale i na Slo,Hr,Cg i sa one druge strane, Italy :-) Vidi sta se desilo sa nuklearnom podmornicom "Kursk", kad su njih dvojica otisli na brckanje u Barentzovom moru :twisted: :D :D |
:D :D :D
Eh, sta ti je sudbina... Ceo zivot cinis dobra dela i onda jednom nesto malkice zeznes i svi te pamte samo po tome... To sa podmornicom je bilo krajnje slucajno.... :D :D :D ALI NECE BITI SLUCAJNO, DEKI KADA MI PADNES SAKA, PA TE ONDA PITAM KAKVI SARANI MOREM PLIVAJU!!! :!: :D :D :D Mene su uglavnom svi mrzeli kada idemo na pecanje i posle celog dana przenja na suncu ja vratim ribe u vodu jer mi bude zao... Takav sam ti ja... (za sve ozim za onog CW Super-operatera) :twisted: :twisted: :twisted: |
Quote:
jos pogotovo kada su u pitanju "ribe"....ne bi ih tako lako pustao :twisted: :twisted: :twisted: |
All times are GMT +1. The time now is 03:18 PM. |