![]() |
dadada definitivno sam za
narocito naglasavam sveprisutnu potrebu za vecim modelima (XX...nL) i tome sl. |
Quote:
|
i obavezno ispod nicka broj postova :)
|
A kako onde banovati majice? :roll:
|
Utisnes Zig BANOVAN SA RUMSKOG ko u srednjem veku lopovima :) ako neko pretera moze i vrelim gvozdjem :twisted:
|
Apsolutno podrzavam, a ako neko stvarno zasere onda ga przimo u tiganju kao inkvizicija u Spaniji....
|
Mogu li na ovo racunati clanovi iz susjednih drzava???
Svakako da se slazem.. :wink: |
Nema problema zigosemo sirom balkana :D
|
Re: MAJICE RUMSKI
Quote:
|
...obavezno M velichina za nas patuljke :lol:
i mi od metar i sedamdeset imamo dushu :) |
Dokle je ovo doshlo?
|
Nije daleko od "onomad" :wink:
|
Shteta.
|
Imali smo nekih gorucih problema, pa je nepravedno ova tema zapostavljena. Ovog leta cemo realizovati.
|
Oooovaj... moram da se umešam... jeste da sam "junior member" ali mogu možda da pomognem... Naime moj jako dobar drugar drži štampariju i ja povremeno za njega radim dizajn i sve do sada što sam štampao kod njega je bilo smešno jeftino tako da kontam da bi nam i ovo uradio za lične novce. Da ne baljezgam više... znam koje pitanje sledi "a koliko će to da košta?" E pa odgovor leži u tome šta se štampa (koliko boja i kolika je "fleka"), koliko komada i na koje majice (one pijačne, malo bolje ili neke kvalitetne/da li su naše ili njegove tj. da li ih on nabavlja ili mi). Ako ste zainteresovani javite mi se na PM a ja ću od sveg srca prionuti da lobiram kod ovog da nam ih uradi za neke simbolične novce.
....i da naravno... nosio bih majicu s ponosom... :) |
Dobro bi bilo da napravi par ponuda, tek da steknemo uvid u raspon cijena.
|
Ja mogu da nabavim super-kvalitetne domace jednobojne majice u jednoj ariljskoj fabrici (koja proizvodi Exterme Intimo donji ves). Te majice nosim po par godina (ponekad i operem ;) ), i stvarno su extra, a kostaju oko 320 din.
|
Ja sam vec odavno sve sredio, ali smo imali problema u administraciji, tako da je stvar morala da saceka...Javicu pojedinosti uskoro, nadam se, pa cemo vidjeti sta dalje (ako negdje moze bolje a jeftinije, razmotricemo, zasto da ne).
|
i jos nesto. npr. da na rukavu se odstampa ime tog ko ce naruciti majicu ili mozda u gornjem desnom cosku torza.
a? :hyper: |
Super ideja.
|
Nisam siguran koliko je moguce raditi svaku majicu tako ("razlicito")...
|
Pa ako radi? sito ?tampom onda je skoro nemoguće. Mislim teoretski je moguće samo ?to bi te to ko?taloooooo... moguće je jedino uz relatzivno nizak tro?ak uraditi to preslikačima ali svi vrlo dobro znamo kvalitet takve ?tampe :rolleyes:...
|
moze da se radi vez tu nije priprema bitna tj moze svaka posebno a ne utice bitno na cenu
|
Hocemo sitan vez!!!!!!!
em,ca,em,ca,em,ca...:cool: znaci moguce je. napravicemo izbor od deset fontova pa cemo glasati koji ce biti na majici pored logo-a rumskog. posto sam predlozio tu ideju trazim pravo za predlog od 3 fonta. unaprijed hvala...:hyper: |
Ja mislim da na majci treba da pise samo "Rumski",onaj ko treba da razume,razumece sta pise i da obavezno bude vezena,a znam ko moze to da nam uradi jeftino u Podgorici,a mozda bih mogao da startujem nekog i u Arilju,ali mislim da niko ne veze,a vez je bolji,jer ce duze da traje:D
|
Hocu ja sa narodnim motivima iz homoljskog kraja
|
ja mogu da sredim vez i u beogradu...ja sam bas hteo nesto da radim zxa sebe... ;)
|
Arilje rulz
|
Ajde bre,odmori,vidi se da si Beogradjanin iz Arilja.Kako god hocete,samo da to uradimo valjano.
|
chova ocemo i imena na rukavu... ipak nisu to majice za radnike gradske trznice...:cool:
|
Ako stavimo imena,onda ce sigurno da kosta vise,jer se izgubi puno vremena na tome
|
Meni 5 majica, mnogo je hladno:cool:
|
Mislim da cemo imati majce do Nove Godine, a verovatno i mesec pre
|
Daj Boze :o .Kako ce u opste da izgledaju i hoce li imati svako svoje ime na majci ili ne? :hyper:
|
bilo bi lijepo da imaju imena ali ako to dodatno komplikuje situaciju onda boloje ne. Eh, da idu hladna vremena prije da ce biti duksevi... :) mogu li ja da narucim jedan sa kapuljacom i dzepom napred?
pozzzzzzzzzzzzz |
Nikad nije kasno za majice, sad je bas moderno da se nose preko dugih rukava!
|
e moj gladijtore...:) tu foru cu ti ispricati kad se upoznamo. a bezze je nositi preeko dugih rukava... fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...
|
Quote:
|
dizaca tegova?
sta mislis da li su oni veci dizachi ili veci gutachi? :) |
Ma nije vazno kad ce izaci ni da li su kratki ili dugi rukavi.. pricekat cemo do proljeca za nosenje po vani, a do tad mozemo spavati u njoj i slicno.... :)
Meni jednu XL..... ;) i jednu M/L ... obje za mene.... I neka ne budu one vrecaste, nego one malo uze, normalne, kao sto su obične skuplje majce npr... (mustang ili sl.) A sto sa spavacicama i pidjamama? Vecina nas je za kompom u 3 ujutro i tu smo na forumu.... zar ne bi bilo u stilu da surfamo u rumski pidjamama! :) Pidjama party... :) |
All times are GMT +1. The time now is 03:46 PM. |