![]() |
Trenutno:
Dire Straits-Brothers in arms Roxy Music-Taxi Depeche Mode-Exciter Timo Mass-Music for the masses |
Zamalo da zaboravim.
Alice in Chains-Unplugged-DVD 5.1 |
Quote:
|
Incognito - album "Positivity"
kako je to dobra mjuza, auuuufffffffff.... |
Quote:
blabalbalblabalbnajnajanjanjnajanjblbalbalbalbalba lbnjanjanaj... ma daaaaaaaaajjjjjjjjjj... zivincic ti brbljas, btw ******type mismacht error****** |
Quote:
http://webcdi.com/theater/theatre.php |
ma pametuje, ali ono opusteno engleski, uz caj... 8)
ne mogu naci rijeci hvale za njih... jos da skupim sve od nightwish pe sve preslusam.... |
Ja evo ne mogu da verujem sta sam propustio ove dve godine!
Younger Brother - A flock of bleeps [2003], znaci tek pre nekoliko dana sam nabavio album( sumanuti hvala brate! ), i evo od tad se jezim. A pesma konkretno : Evil & Harm (rmx), uf! Koga zanima, u pitanju je elektronska muzika, ali sa dosta vokala i gitara. Ne sumnjam da bi se svakome svideo nacin na koji covek obradjuje glas i gitaru, jer sa takvom vestinom stvarno mu nema ravnog u onome sto radi! Simon Posford kao Younger Brother - covece ti si moj *e*ni idol!!! Evo i link ko hoce : http://www.shpongle.com/hallucinogen/ i link za sample "Evil & Harm" : http://www.shpongle.com/hallucinogen...l_and_harm.mp3 Semplove ostalih pesama mozete naci na sajtu. |
Apex Twin - Windowlicker - ta stavr me radi vec nedelju dana non-stop. Kao i River of Bass od Underworlda.
pozz za elektronichare |
Uff evo mene sa novim utiscima. U subotu u "HI-FI Centru" kupljen Massive Attack - 100th Window. Sta reci jos sem odlican album, fenomenalan zvuk, savrseno isproduciran. I dalje sasvim originalni, "zamraceni" u transparentnu kristalno plavu boju... A pesma koja je na prvo slusanje ostavila najveci utisak: "A prayer for England".
|
Quote:
moj covek... mnogi su ispljuvali taj album, ali meni je odlican.....uzeh ga jos kada je izasao.... |
Menja se iz dana u dan...
Evo jutros su mi do jaja: Gadjo - So Many Times Shapeshifters - Lola's Theme Zanr: house |
u poslednje vreme mi svira u glavi...
Nine Inch Nails - The Hand that feeds |
po ceo dan mi se u glavi vrti Ain't Talkin' 'Bout Love od Van Halena, ne mogu da je se otarasim :skeptik:
|
Badi Assad
http://www.badiassad.com.br/siteine.htm Stevie B.- Because I Love You Ray Horton - Because I Love You Mark Oh Meets D.R. - Because I Love You (Radio Cut) |
Greske na snimcima
Jeste li uocili neke velike (ne mislim na sviracke) greske na snimcima poznatih pesama? Evo za pocetak moja 3 primera
*LED ZEPPELIN - Since I've Been Loving You - cuvena skripa bass pedale, kazu posledica prevelike kompresije ambijetalnih mikrofona *Leb i Sol - Nisam Tvoj - u (mislim) predzadnjem refrenu u pesmi cuje se neki tooiiiiing, nicim izazvan *Oktobar 1864 - Zelim te - sam kraj pesme, solo na sax-u, a u pozadini, kao iz rezije, cuje se muski glas koji kaze nesto kao 'Ostavicemo ovaj solo' p.s. prvi primer-bez obzira na skripu, jedna od meni najdrazih pesama ever. |
Ja sam ovih dana pod uticajem - Thievery corporation-the cosmic game ,a pravac svarno ne mogu da odredim jer ima svega i svacega :wink:
|
JAO , IZVINJAVAM SE!!!!!!!!
Molim administratore da ovo prebace u novu temu, pod RAZNO, pod nekim adekvatnim naslovom Pogresi covek.............. :( |
Ovo bas zasluzuje novu temu! :idea:
|
Ma i hteo sam da otvorim novu temu, nego, kad radis vise stvari u isto vreme......... Jos jednom SORRY
|
Re: Greske na snimcima
Quote:
a tijekom cijelog albuma moze se primjetiti zujanje singlova :lol: |
ISIS - "PANOPTICON"
|
Evanescence - My Immortal
prelepo |
George Michael - Amazing
Mix fenomenalan a mastering vjerovatno jos bolji. Neki jebeno dobar multiband limiter upotrebljen. Prisustvo bassa je bar meni savrseno. |
Ja cu odgovoriti samo na malo preformulisano pitanje. Umesto sta slusam zadnjih par dana, ja cu vam reci sta slusam zadnjih mesec dana, jer meni kad se nesto dopadne slusam i po mesec i vise, a to su Kraftwerkovi roboti. Od kad sam pre vise od mesec dana cuo da dolaze u bg, poceo sam polako da se "pripremam" i nacisto odlepio na The robots.
|
Slusam sebe uglavnom a volim slusati radio B92, ili da gledam i slusam MTV...sve sto je tamo moze da prodje ali ne bas sve :) ali nema veze...
Favorit pesme koje mi se svidjaju i rado slusam ponekad su svi hitovi iz 80's ili 90''s ili neki old time jazz ... ragtime......itd........ |
mtv, vivu i sl. kanale izbegavam..
ali je zato vh1 zakon :da: |
ma ja sam ponovo otkrio pesmu Roads od Portisheada... ne mogu da se smirim od onog rhodes-a... a i femme d'argent od AIR mi ponovo iskucava mozak u nepravilnom ritmu perkusija... matoro, al sta cu
eto, nabavih zadnjeg David Bowiea, Gorillaz, Jammira (kupio i kartu danas), zatim budha barove (ooodlicno!), novi Coldplay (i dalje dosadno) i malko se drogiram time ... i da, treba i Mobyja novog da preslusam |
U zadnje vreme(3-4)nedelje "trujem" se sa "A tribute to ABBA"-razni
bendovi (metalci) su obradili hitove ABBE(moj favorit Therion-summer night city,mnogo dobro). i od pre neki dan slusam"Gregorian".Jeli neko slusao ove "Gregorian"? |
Uuuuu, novi Audioslave - carovi!
Your Time Has Come - najbolji rif koji cuh u poslednje vreme |
e jel cuo neko novog Patrisa? Ima sad ovu neku ska pesmicu koja se vrti bas dosta i odllicno zvuci.. ja sam zbog nje nabavio neki album al ispade da je to neki stari, mada ni to ne zvuci lose
|
|
i jos jedna preporuka za elektronicare...
http://neonmusic.pararadio.hu/nuke/c...encd100web.jpg ovo i kraftwerk ne izlaze iz cd/mp3 plejera poslednjih nedelja... |
E imam ja nekoliko albuma od A.Tobina, al mi je nekako tesko svarljiv.. previse tripozan cak i za mene, okorelo ljubitelja tripova 8) ne vidim jasno koji si album ovde stavio?
Iskopao sam kod ortaka Buddha Bar kompilacije, i mogu ti reci da ima takvih biserA tj. dragulja medju tim pesmama... ja se inace bas dosta lozim na taj azijski trip/chill/elektro, i jedva cekam Nittin Sawnheya na Exitu... jos kad bi negde Talvin Singha izbunarili.... eh |
the sugarcubes - birthday
|
Quote:
|
Quote:
Sada ganjam ovaj Dire Straits, ima da odlepim od gitara :) |
ovi koje ja imam su malo bajatiji, po produkciji mi se cini da su iz 90tih
sto je narocito gotivno nabavi malo pomenutu gospodu N.Sawnhey i Talvin Singha, a ni Musrat-fati-ali-kan nije los |
Re: Vasa omiljena glazba (pjesma) u posljednje vrijeme....
Ovaj novi System of o Down je jako zanimljiv. Iako ne spadam u fanove takve svirke, ima mnogo interesantnih momenata. A tu je i Rick Rubin ;)
|
Re: Vasa omiljena glazba (pjesma) u posljednje vrijeme....
U poslednje vreme sam sam navucen (od strane jednog clana foruma ;) ) na Nathan Fake - The Sky was Pink EP...
Quote:
Inace, pise se Nusrat Fateh Ali Khan... |
All times are GMT +1. The time now is 10:34 PM. |