Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Predlozi i sugestije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=104)
-   -   GOSTI PRODUCENTI (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=10397)

Mogli 04-02-2005 01:30 AM

Quote:

Originally Posted by Pedja
Quote:

Originally Posted by idekius
Wow!!! Kad bi upecali Niksu Bratosa...

:wink:

On bi nas prvo naucio o umerenosti, odnosno, kako se prestaje sa sviranjem, citaj - davljenjem, u pesmi... :idea:

lesha 04-02-2005 04:09 AM

@dr.Ru

"soba slavnih" mi zvuci isuvise napadno... zamislite vladu kad bude video "sobu slavnih"... kod mene bi to izazvalo nelagodnost i pritisak.

mislim da treba da stvorimo opustenu atmosferu, jer i ti ljudi su normalni kao i svi mi...

zato predlazem da naziv tog dela foruma bude "Gost Foruma" - nepretenciozno i jednostavno.
a mislim da ce se i gosti bolje osecati :wink:

Max 04-02-2005 12:29 PM

Mozda je lesa u pravu ..na stranim sajtovima sobu nazivaju

OVOMESECNI GOST PRODUCENT.......................... !!!

Pozdrav

ANITA 04-02-2005 12:50 PM

Slazem se s Leshom i Maxom!

Arthur 13-02-2005 05:10 AM

licno mi se svidja cela prica, al se ljudi ponasaju ko da dolazi drug tito licno... opushteno bre 8)
ja mogu doprineti kontaktima na N.Vranjkovica i Saleta Jankovica, mada bi i sam Cile "Pink" bio dobar gost...

dr.Ru 23-02-2005 10:58 AM

Vlado Georgiev veceras pocinje kod nas kao "Gost Producent"... Molim bez negativnih akcija, jer ce biti redovno brisane. Ovo se odnosi i na naredne goste producente

cipela 23-02-2005 07:10 PM

Obzirom da je ovo profunkcionisalo, moje cestitke za Rumski Office.
Sta li ce sad konkurencija :idea: :?:
Ili bolje da kazemo : "Isto sto i do sada", jer :
RUMSKI NEMA KONKURENCIJE!!!
8)

ANITA 23-02-2005 07:17 PM

NAravno da je uspjelo

Cipela, ja bih voljela ovu priliku iskoristiti i obratiti se direktno tebi. :!: Naime, ti cesto volis puno pricati, a malo reci... i ok. Ali daj please da se ponekad usmjerimo na ucenje i na korisna i konkretna pitanja umjesto puno price ni zasto. Konkretno, mislim na nase goste producente. Bar njih pitaj JEDNO ILI 2 konkretna pitanja, a ne da ih trazis da ti opisu svoj princip rada jer ustvari ni sam ne znas sto te zanima.

SMISLIMO KONKRETNA I SVRSISHODNA PITANJA. COVJEK OVDJE NIJE DOSAO CAVRLJAT S NAMA! Ustvari, bar se nadam da nije. :wink:

cipela 23-02-2005 07:25 PM

Quote:

Originally Posted by ANITA

Bar njih pitaj JEDNO ILI 2 konkretna pitanja, a ne da ih trazis da ti opisu svoj princip rada jer ustvari ni sam ne znas sto te zanima.

Opet znas sta sam htio bolje nego ja. Nema veze. Bice dosta pitanja i kada sam posmatrac. 8)

ANITA 23-02-2005 07:33 PM

Quote:

Originally Posted by cipela
Quote:

Originally Posted by ANITA

Bar njih pitaj JEDNO ILI 2 konkretna pitanja, a ne da ih trazis da ti opisu svoj princip rada jer ustvari ni sam ne znas sto te zanima.

Opet znas sta sam htio bolje nego ja. Nema veze. Bice dosta pitanja i kada sam posmatrac. 8)

Izazivas! :!: Ali necu.....

Tvoja pitanja Vladi nisu bila nejasna i nerazumljiva! Nego presiroka, iziskuju previse vremena za odgovaranje i traze analizu i razjasnjenje od upitanog - sto je too much for ask.
Ok, kasnije si se bar ispravio ali i to si ucinio u temi DOBRODOSLICE! :?

idekius 24-02-2005 04:20 AM

Quote:

Originally Posted by dr.Ru
Vlado Georgiev veceras pocinje kod nas kao "Gost Producent"... Molim bez negativnih akcija, jer ce biti redovno brisane. Ovo se odnosi i na naredne goste producente

Ih bre... sto si ti neki tezak covek... Unistavas nam divnu priliku za lecenje kompleksa... 8)

ANITA 13-03-2005 01:34 AM

Ja predlazem da GOST PRODUCENT bude nas Shot! Da, svi ga znamo i clan je foruma ali na ovaj nacin bi ga "primorali" (sorry, Shot) da sjedne i odgovara nam na sve gluposti a i odali duzno postovanje njegovom znanju i talentu. :!: :D

Bilo bi dovoljno vec staviti sve moje meilove na koje je iscrpno izodgovarao i bio mi UVIJEK od veelike pomoci.

Necu ni reci da je Shot sad veeeelika faca (oduvijek bio, samo sad to kazu i mediji :wink: ) i da je postigao ogroman uspijeh sa svojim 3.albumom i mozemo mu skidati kapu kao i .. drugima.. koji to zasluzuju.

Zato mislim da zasluzuje svoj kutak.

dr.Ru 14-03-2005 07:00 PM

slazem se Anita

diviner 15-03-2005 02:24 PM

Jos jedan glas ZA !

Eon 15-03-2005 02:27 PM

jel potrebno da kazem ZA :)

Vidim da se Vlado ne skida sa foruma :D , a nadam se da ce to biti slucaj i sa Shotom jer ga nesto nema :D

idekius 15-03-2005 04:58 PM

Naravno, veliko ZA :!:

ANITA 16-03-2005 08:25 AM

Quote:

Originally Posted by Eon
jel potrebno da kazem ZA :)

Vidim da se Vlado ne skida sa foruma :D , a nadam se da ce to biti slucaj i sa Shotom jer ga nesto nema :D

Shot je GENIJALNO odradio koncert u Zagrebu vrlo bolestan i sa temperaturom tako da predpostavljam da se jos oporavlja...

Koncert je bio odlican!! :D :D

Kako su me neki pitali (haha) PM "tko je Shot".. evo za ostale koji bi isto pitali link do njegovog benda pa mozda tamo nadu vise informacija.

http://www.elemental.com.hr

bezsmisla 16-03-2005 07:12 PM

Ja sam odavno upoznat sa njegovim ''radovima'' ,jer odavno znam za Elemental ,i bilo mi je super kad sam ga video na forumu....voleo bih malo cheshce da slusam sta ima da nam kaze po pitanju produkcije....pogotovo sto radi pretezno hip-hop a to je ono sto ja volim :wink:

ProkDu 16-03-2005 10:22 PM

'ajmo onda. Shot gost. :)

kVu 16-03-2005 10:31 PM

deal. shot sledeci.. btw. probacu ja nesto da izmuvam da dovedem nekoga i ako uspem javljam. sve u svemu, cuce se..

poz!

ANITA 17-03-2005 08:03 AM

Cekajtee.... moramo ga kontaktirati da vidimo moze li sad.....

All times are GMT +1. The time now is 04:01 PM.