![]() |
Dragi MORITZ! :x
1) Ovakvim uvredljivim tonom (koji si koristio prema obracajuci se MAXU) ne razgovaramo na ovom forumu! :!: Jedno je izrazavati suprotna misljenja, a drugo je radi suprotnog misljenja nekoga vrijedati (i umanjivati njegovu vrijednost!). 2) Postoje ljudi (clanovi) koji su nam pruzili nemjerljivo puno znanja i to ?ine i dalje! Jedan od njih je i MAX! Ja bi na Maxovom mjestu bila prilicno povrijedena da mi se netko ovako obraca i kako ne zelim pod upitnik staviti Maxovu radost posjecivanja foruma, zamolit cu te lijepo da se ovako vise ne obracas nikome, a posebno ne Maxu. :arrow: A i isprika ne bi odmogla. Unaprijed zahvaljujem, Adminanita 8) |
Draga ANITA :shock:
1) Ako si vec krenula da pricas o uvredljivim tonovima prvo pogledaj sta tvoj ucitelj MAX pise na drugim postovima. Ja nikoga nisam vredjao nego sam govorio istinu a meni je jako zao sto istina boli. Kas smo kod vredjanja pogledaj sta je MAX napisao na postu PRO TOOLS NEWS ISPOD ZITA pa mi onda drzi predavanja!!! :!: 2 ) Tacno, postoje clanovi od kojih zaista moze da se nauci i zbog takvih sam ovde, ali MAX nije sigurno jedan od njih, ako si nesto uspela da naucis od njega lepo ali nivo MAXovog znanja je za mene diskutabilan, cak da stavim na stranu njegovo znanje samo arogantno ponasanje i davanje sebi za pravo da ne pozvan moze da nekome deli savete je za mene vise nego dovoljno da nekoga ne cenim :!: Neko ko nema hrabrosti da ostavi PM koju je poslao nego je umesto toga ukloni (sve sto sam uspeo da vidim jeste da je poruka bila od g. MAXa) koji se vec pokazao u prepravljanju poruka (brisanju celih ili delova poruka) sto je po meni jako ne kulturno. 3 ) Mislim da posle njegovog posta da treba da nadjem devojku nema mesta diskusiji o izvinjavanju :!: :!: :!: |
I verujem da ce moj post verovatno biti obrisan posto neki ljudi svoje administratorsko pravo koriste da uklone stvari koje im se ne svidjaju...sve jedno, na zalost istina je da ovaj forum pocinje da lici ne obojenu televiziju....cast izuzecima.
|
DRagi Moritz,
vidjela sam ono sa djevojkom. Istina. To je vjerojatno bila Maxova reakcija jer se uvrijedio. No, zaista, nije u redu tako sto od nikoga. Malo ste se izmacevali... sad bi trebali biti ok. Sto mislis?! :D Ove tvoje poruke nece biti izbrisane. Ja nisam ta koja prakticira brisanje poruka (a mislim da nisu ni drugi admini na nasem forumu). Neka ostanu. One su tvoje misljenje. Sto se Maxa tice. Nije on moj ucitelj. :wink: On je jedan od vrlo vrijednih clanova ovog foruma. Ne kazem da i ti ne bi mogao biti (ako vec nisi)... jednostavno on je to vec sada. Da li zasluzeno ili ne, stvar je nase procjene. Tko zna, mozda i grijesimo, ali vecina nas voli citati njegove postove i cuti njegovo misljenje. A naravno da svi mi, ljudi kao ljudi, koristimo tudje savjete onda kad potvrduju nasu namjeru. Znaci, ionako dalje radimo po svom. Ipak smo mi muzicari. :D Uzivajmo dalje ovdje zajedno! I ne ljuti se na moju opomenu. Moram reagirati na takve stvari. Kao sto rekoh... stvarno svi imamo pravo na izrazavanje svog misljenja! Ovaj forum nije "jednobojan"... Samo je vazno da nikoga pritom ne omalovazavamo jer onda je teze nasem malom raju da ostane pozitivan. I to je to. Razumijem zestinu i intenzitet i afekt u ljudima jer i sama "bolujem" od takvog temperamenta i lakse je reci nego uciniti... i ne biti takav. Ali probajmo! :D Pozdrav! Anita |
Uhh, a kako volim da diskusija odluta u potpuno drugom pravcu .... prosto vam nemogu opisati. :!: :!: :!: Na zalost uvek je tako sa skoro svim postavljenim pitanjima. I mozda iz tog razloga ne bi bilo lose neke postove obrisati ili ih prebaciti gde im je mesto. :evil:
|
@ ANITA
Vec sam ti napisao bitne stvari u PM, ali da ponovim najbitnije Drago mi je da se ova besmislena rasprava zavrsila..zahvaljujuci tebi. Izvinjavam se svima koji su se osetili uvredjeno ili povredjeno. @djole970 Izvini sto sam te jednim delom doveo do toga da se tako osecas, sa tim je gotovo :wink: ...jesi se odlucio konacno za PT ili i dalje istrazujes? |
@Moritz
Iskreno, mnogo me vise muci da li je uopste pametno to sto sam zapeo da napraviim studio u Jugi nego da kupim PT ?! Dosadilo mi je ovde a tamo neznam sta me ceka. A ako se ne vratim tamo od moje muzike nema nista. Kome ovde da snimam narodnjake? Sto je najgore, deo opreme sam vec prebacio tamo ... neznam ... :roll: |
Quote:
U svakom slucaju, sretno! Moritz Bas me veseli da je sve ok. :D |
Quote:
Ti si sa druge strane napao DIREKTNO mene , sto je prouzrokovalo moju reakciju . I dalje to radis cak vredjas i Anitu implicirajuci da sam njen " ucitelj " , samo sto je Anita dovoljno zrela da zbog viseg cilja predj preko toga . Quote:
Quote:
Quote:
U svakom slucaju Moritz , ako imas sta da kazes i znanje da podelis , molim te to i ucini , ja svoje stavove izlazem bez dlake na jeziku a o ljudima koji se bave tonom na filmu cu imati pozitivno misljenje onog momenta kad budem razumeo dijalog izmedju glumaca i kad muzika bude na nivou zapadne . Film koji trenutno radim cu se potruditi da ga celog i uradim ( mislim na muzicku produkciju ) pa cu napokon da vidim da li je problem oprema ili neznanje . Pozdrav |
Eh... rasprave, rasprave... :D
To uciteljima i ucenicima je tek stvarno smesno... Valjda na ovom forumu svako od svakoga uci... Od Maxa sam naucio dosta o masteringu, od Clusterchorda o AD\DA konvertorima... Verujem da nije redak slucaj da poneko nauci nesto i od mene... Takve stvari ne treba gledati i brojiti. Ovo je prevelika i suvise raznolika oblast za jednog coveka... nema mesta sujeti... Drago mi je sto se rasprava smiruje... |
Ja sam npr. od idekiusa naucila sve o rotkvicama... :D
|
Ovo je moj poslednji post na ovu temu.
istina je , kao sto sam vec napisao, da umem nekada da preteram sa odbranom nekih stavova ( PT ), ali ono sto je kod mene izazvalo bes jeste tvoje pogresno tumacenje mojih postova i samim tim dovelo do ove gluposti...ulje na vatru si dolio znas vec koji postom a nekom pukom srecom sam tek danas uspeo da procitam tvoj PM upucen meni IZVINJENJE ZA HRABROST, ALI SADRZAJ!!!!! Mislim da si jako preterao, ali posto je sve gotovo pokusacu da zaboravim. Cinjenica je da ni ti ni ja ne poznajemo jedno drugo da mozemo da se "castimo " takvim recenicama i pored svega mislim da ljudi (ovde ubrajam i tebe i mene) na ovom forumu imaju pametnija posla od citanja ovih gluposti. SHOW MUST GO ON.... :wink: @djole 970 Jako mi je zao sto to cujem ali te potpuno razumem. Ne znam tacno o kojoj se zemlji radi ali bezi dok mozes. Na zalost ovde uspevaju ili potpuni mazohisti ili ludi ljudi, za normalne nema mesta :lol: ....Isreno se i ja razmisljam da promenim planove, ovde stvarno ne funkcionise nista, a posebno ako treba da investiras toliko novca...jako rizicno.Srecno. |
Quote:
|
Re: Pitanje ProTools HD
Vlasnik sam 2 x EMU Paris sistema,sa 3 eds kartice i 2 meca,imam 2xtla Audio C1,2 x tl Audio EQ2,tubetech smc2b,DYNAUDIO BM15a monitora,imam hrpu mikrofona..u svakodnevnom sam poslu sa audiom,imam 37 godina,tonski studio,produkciju audio reklama,glazbeni sam, urednik,DJ i odgovorno izjavljujem da bi i ja htio imati pro tulse ..po mogucnosti sa ssl aws 900 controlerom...nije samo stvar kvalitete,nego i podrske,nadogradivosti...i SVEGA...svaki ozbiljni studio u svijetu ih ima...druga je stvar sto uskoro necu zaraditi love da ih kupim...sto se tice audia u filmu ne mogu vam pomoci u procjeni kvalitete...do mene dolaze samo lose kopije sa losim zvukom...no ne sumljam da u Srbiji postoje kvalitetni ljudi...boj se bije srcem u junaka sa svijetlim oruzjem:)...Pozdrav iz Osijeka
|
Svako ima svoju muku ..... pa i ti svoju :)
Pozdrav |
Quote:
|
Quote:
Hehehe...nisi ni ti naivan ;) |
Pa ne bih o necijoj inteligenciji .... ali zasto bi neko kupovao stvar koja kosta 100.000 $ kad moze za pola tih para da kupi ssl 6000 ..... ne kapiram .... 100.000 $ za kontroler .... mackie ih pravi za 1000 $ ...... a tih par kompresora i eq koji idu uz njega .... mozes da kupis za 20 % para .....
Mozda bi zato kupio i pro toolse .... ??? Ko zna ..... ima nas svakakvih :confused: Ko ima visak para ...neka mi da .... garantujem da cu ih pametnije potrositi .. Pozdrav |
Quote:
Pozdrav |
Max, kad si spomenuo Ivana Klajica, on je taj lik koji radi u SkyMusic-u i koji mi je rekao da originalni software zvuci bolje od crackovanog...
|
Quote:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHAHAHHHHHHHHHHAAAAAAAAAHAHAH HHHHHAHAHAHHAHA ...... NE SEEE..... uuuuuppssss ... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Ulepsao si mi dan .......... Kad god budes imao ovakav vic ..... javljaj !!!!!! cena se penje na 2000 e ..... Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 08:32 PM. |