Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=109)
-   -   Edirol PCR 50 ili Evolution MK449C [b]HITNO!!!![/b] (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=9990)

Defragment 02-12-2004 11:50 PM

Good lads!

Dear Zmaj,

Pa podicicu rado neki minut mp3 posto sam na dial up, ako mi neko objasni kako to izvedem posto ovde nevidim neki attach buton!

Nocni 03-12-2004 12:22 AM

Pozdrav
Sto se tice promocije radova, imas ovdje objasnjenje:
http://www.rumski.com/forum/viewtopic.php?t=397

Defragment 03-12-2004 01:21 AM

Za Zmaja i ostale

Podigao sam parce demoa i samo sto nisam :banghead: dok se uploadovao na Streamload mada sam ga sasekao i ogoleo; Pure ce da ga postavi gde vec treba za sve zainteresovane!

PS. Nocnom hvala za info!

ANITA 03-12-2004 02:43 AM

Defragment, dobrodosao! :D
Cestitke na uspjesnim suradnjama. Samo odmah moram reci dvije stvari:
1. 20% producentu od svakog ugovora ti je daleko too much!! Bolje ga plati fiksno i odmah.. ak vjerujes u ono sto radis. Preporucam knjige music business.. sto vise njih.... ima ih na amazonu koliko hoces.. nadi noviju! Ne daj se izrabljivati! To je sve business i treba ga uciti kao zasebnu granu (kompozicija, produkcija, mastering i music business :wink: ). Posebno u radu s ljudima vani.

2. Cini mi se da cu cesce defragmentirati hard od kad si tu.. jer si me odmah podsjetio.... kad sam to zadnji put napravila.... eh, predugo nisam, al cu veceras. :D

U svakom slucaju dobrodosao, bas mi se cinis simpatican! Uzivaj ovdje s nama, pitaj sve sto te zanima (cak i ono sto bi skuzio sam za koji dan... ubrzaj ucenje i pitaj)..... ja sam puno ovdje naucila a imam i jos toga za odvaliti, naravno.

Pozdrav
Anita

Defragment 03-12-2004 12:41 PM

20% jeste mnogo ali...

Cao Anita,

hvala na dobrodoslici!

Jasno mi je sta pricas medjutim, taj lik iz Liverpoola uzima do 1000 funti za remixe a koliko za produkciju fixno nemam predstavu. Nego, cim sam mu prvi dan pustio osam stvari koliko sam poneo njemu se to toliko dopalo da je odmah hteo nesto da uradimo zajedno pa sam smislio stvar sve sa textom i vokalima za deset minuta i to smo uradili sve sa ljudima koji u njegov studio dolaze i odlaze po ceo dan.
Elem, posto momak, mojih godina (Zivot Pocinje u Tridesetoj) ima i ime i veze njemu ce isto biti u interesu da konacno kompletan materijal i progura dalje, sto je jako bitno jer ima etiketa koje demo bez preporuke nece ni da poslusaju! A meni iskreno posto zivim od do 600 evra mesecno vise radi da mu dam 20% od virtualne kinte nego da ljuljnem par soma funti koje nemam! Pa ako upali, upali! San mi je da se resim kondicionala, aktiva i pasiva i glagolskih vremena koje predajem skoro 10 godina i da zivim za i od muzike. Petina mi se onda cini kao fer cena za streamlinig to music only!
No, nije to tako sve lepuskasto kao sto se cini, meni licno smeta sto to tamo ide katastrofa sporo jer su ljudi nonstop high i caj se stavlja svakih pola sata! Weird Brits, what can I say!
Verovatno si upucena, koliko se bilo gde na prostorima bivse Yu uzima za produkciju?

ANITA 03-12-2004 01:34 PM

Kuzim te skroz, sto se producenta tice. Da. I ovo za proguravanje da te uopce cuju... to je nevjerojatna istina! Jer znas da se tzv. "unsolicited" demo trake bacaju u smece zatvorene... radi copyright-a i potencijalnih plagijata za koje mogu biti optuzeni. Primaju demo iskljucivo kada sa njima dogovoris i to konkretno sa osobom KOJOJ saljes i cak i onda ga mozda na kraju ipak bace. Znam da je dobro imati preporuku (iliti pozitivnu predrasudu) u rukavu da bi uopce pitao... a oni culi.

Ali uspjet ce to. Samo treba puno radit, napredovati i uspjet ce.

milos 05-12-2004 10:27 AM

Da li je neko imao prilike da uporedi Edirola i Evolutiona i da li neko poseduje Edirola(cisto da nam kaze da li mu je preziveo do sada i kako se ponasa u radu :D ).Nadam se da ce se na winter namm-u pojaviti neki ultimate kontroler 8)

All times are GMT +1. The time now is 12:59 PM.