Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Zamolila bih..... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=9985)

ANITA 05-12-2004 10:30 PM

Quote:

Originally Posted by Eon
Saljem ti sutra osgovor, sorry za kasnjenje ali morao sam elaborirati :)

Ma nema frke. BAs sam dobila Shotov komentar pa se moram primiti posla. :wink: :D

puRe 05-12-2004 10:34 PM

Ja jos uvek nisam nista napisao :oops: :oops: :oops:

kVu 06-12-2004 01:09 AM

Nisam ni ja. Sutra cu opsirno da ti posaljem mail, ali ti mogu reci da je ovo sasvim korektno na prvo slusanje u svakom smislu. Podseca me malo na neke moje radove... :)

Shady 06-12-2004 04:00 AM

Prijatno me iznendadila promjena... ulaz na 1:21 !
O ostalom ?u naknadno na email... nakon ?to vi?e puta preslu?am. Pozdrav.

ANITA 06-12-2004 08:57 AM

Ovu stvar se izuzetno trudila "ne truditi" previse i ne komplicirati i napraviti sto vise sporijih.. new age-astih dijelova... a opet da ne bude skroz takva...

Jer kad me traze "background music" ja nikad ne napravim tako sto... ovo je bio pokusaj k tome... no dobro.

A i ova je dokaz da i ja mogu nesto sretno napraviti... :D

Samo sad sredujem probleme sa kontra-fazama na koje me Shot uputio. I mijenjam sample klavira iz steinway B u Bosendorfer 290....

Pedja 06-12-2004 12:33 PM

Quote:

Originally Posted by ANITA
I mijenjam sample klavira iz steinway B u Bosendorfer 290....

e to sam upravo i ja hteo da ti predlozim :wink: ........o detaljima cu kasnije.

ANITA 26-01-2005 01:14 AM

REZULTAT!!!

Dragi moji,
zelim sa vama podijeliti svoju srecu!! Upravo sam primila poruku da me TAXI forwardirao u ruke... kako reci... vvvvrlo vazne ruke !! :D :D :D Uzeli su obje pjesme koje sam poslala. Sad za detalje... gdje, za sto i koliko itd, itd.... to tek slijedi.
Sama ?injenica da su me poslali govori da je moj rad NAPOKON zadovoljio sa svih aspekata (do sad me radi produkcije nisu htjeli...)!! Zadovoljiti TAXI znaci od 10 imati minimalno ocjenu 9 (u 10-tak kategorija) a nekad ni to ne prode. To je njihova politika kojom zadrzavaju odnos sa facama glazbene industrije.

Nego da ja poradim na svom engleskom ponovno da mi se ne zapetlja jezik kad cu trebat reci nesto pametno... :D

Hvala vam svima na svemu!

Bas sam sretna!! :D

Anita

p.s. Ostanite pozitivni jer gdje nema mentalne i duhovne demokracije nema ni Anite. Bye! Puno pusa.......

dr.Ru 26-01-2005 01:21 AM

Sjajno :!:
Od srca ti cestitam :D To je izuzetan uspeh. Bravo :!:

LEpo je videti te medju starim prijateljima..... nedostajes celoj ekipi :D :!:

PS. ZG skup jos vazi jedom prilikom?

Shady 26-01-2005 01:29 AM

Moje ?estitke! Jo? jednom se potvrdjuje stara istina da trud jednom jednom bude nagradjen.
A ?to se ti?e same demokracije, za nju se svako dru?tvo moralo boriti i izboriti... jo? od najstarijih vremena, pa do danas! :wink:

Prema tome... :da:

ANITA 26-01-2005 01:41 AM

Quote:

Originally Posted by dr.Ru
PS. ZG skup jos vazi jedom prilikom?

Ma nema razloga da ne! Taman cu morati skidati plocice u kupaoni pa ste svi pozvani na ritmicko kupaonsko okupljanje. Ma salim se... malo sam sad u deliriju...

Naravno, ako je itko od vas koje volim (a vi znate koji ste) ovdje... ne da mozete nego morate doci tu!! I ako vas nema puno i ako ste manji od sport billy-ja i njegove torbice.. mozete svi kod mene! Ako niste.. onda jedno dvoje, troje...

Shady! Ti jedan vraze :wink: ... Ti se salis i onda prizoves pravog vraga. :rotfl: Onog koji u njih vjeruje. E, Shady, Shady.

All times are GMT +1. The time now is 01:24 AM.