![]() |
Quote:
ako zelis ostati bez daha..... pogledaj film : "Ljubavnici polarnog kruga" ili na originalu: "Los Amatnes" @arados: i ja volim skijanje i zimsku idilu. Intimnija mi je nego leto |
Ok. Posuditi cu taj film.
A sto se zime tice.... hm... ja vise ne volim zimu..... bar moja upaljena pluca tako kazu.... :( |
Zanimljivo!
Zamjetih kako se neki izrazavamo trotockicama... a neki lijepo jasno pocetak i kraj recenice i tocka. Jedna. Ja sam tip trotockice... |
:( sorry......
ipak, onda sagradi veliki prozor i u toplom domu gledaj belinu i uzivaj u toploti vatre. Pucketanje kamina je takodje tisina |
Quote:
eh, to je zato sto neko unosi ritam i harmoniju u pisanje..... da bi docrao kako bi bilo naglas ovo izgovoriti..... |
Mislis da je zima uzrok tvojih nedaca sa plucima?
Ja otkad idem na skijanje nisam imao prehlade! |
Quote:
A jesi ti romanticar!! :D Dode mi da odem na svoju vikendicu.... :D Kamin, vatrica, tisina, sum sume u blizini, puhovo grebanje u zidu, njeznost, seks, polumrak, bezvremenost... osjecaj sada i uvijek... uuuuhh |
Quote:
|
dadada...... :D
to je ta "tisina" koju svakom preporucujem..... I opet se krug zatvara: dolazimo do odgovora na pitanje "kako napuniti baterije?" Punite ih takvom "tisinom". :D |
Da, doktore!
Punit cemo ih takvom "tisinom"..... :D Odoh odmah! |
All times are GMT +1. The time now is 05:19 AM. |