![]() |
Da dodam da je kartica bez preterivanja losa i nista ne valja i nemoj je uzeti :twisted:
Ma odlicna stvar ako si zagrejan za ovakav nacin rada, ja sam citav moj sistem (setup) prilagodio pulsaru, emu-a 1820, dva racunara.... Kada se jednom zalepis za njega tesko da ces izaci iz njega, isto kao Mercedes |
Eon je u oba tabora, pa bi mogao reci i mnogo vise od ovoga :twisted:
|
Ne mogu kraj Sandro-a, uvek me preduhitri. :)
Imam jos jednu nadovezu, pulsarom dobijas sve, maltene citav studio,ako ti je opremanje studija pocelo uzimaj ga pa se osloni na njegov interface jer ces ga tek onda koriistiti u punom sjaju (kao ja), a ako ga uzimas kao dodatnu opremu onda neces koristiti vise od 50% kartice sto je sa druge strane dobra ideja jer neces videti ono DSP IS FULL. Efekti,synthov, mixeri, modular, sempleri, routing, jel se moze jos nesto pozeleti? :roll: :) |
ma tesko je izabrat 'pravu stvar'. ja san ode reka zasto volin cw, ali bi svejedno onemu tipu na yu midi, obziron na njegove zahtjeve, priporuci nesto drugo a ne cw.
|
Za Sandra:
Posto vidim da si sa Korcule (ne pise mesto, ali znam da nije velika), da li mozda poznajes Nebojsu Vlaskalina? Takodje se bavi muzikom, pa pretpostavljam da bi mogao da ga znas. |
Sama tvoja postavka i deljenje ljudi na mamicine i taticine i na one macho koji to nisu jeste ugrozavanje i predrasuda ali nebitno.
Sve pare koje sam ulozio na sprave sam sam skupio iz raznih izvora, a najmanje od mame i tate, nije da ti se pravdam nego jednostavno da se zna. Ja te prvi ne smatram neprijateljem nego covekom sa bezveznim misljenjem o tome ko i kako nabavlja sprave. |
oggy, dobro dosa na forum. 8)
ja san zamoljen da komentiran tvoj post i to sa napravi. mislin da se nemas zasto ljutit. dapace, u zadnjem postu (iznad tvoga) san napisa da bi i ja 'tipu na yu midi, obziron na njegove zahtjeve, priporuci nesto drugo a ne cw.' svejedno, se ne slazen sa vecinon onega sto si tamo napisa i sto se mene tice nemoj to shvatit osobno. :) |
Quote:
|
Ma ne ljutim se ja, niti sam u fazonu "macho tipa" (to pogotovo ne), ali komentare nisam doziveo kao neslaganje sa onim sto sam rekao, vec kao direkno povlacenje mene "od usta do usta", sto slozicete se, niko ne voli. Nemam neku preteranu potrebu za dokazivanjem ili isterivanjem pravde, ali mi ponekad bude krivo sto uprkos mojim naj iskrenijim namerama da nekom pomognem docekam slicne stvari.
@ Pure: Delim tvoje misljenje o Pro Tools-u @Sandro: To je taj Nebojsa iz Velaluke. To mi je ujak, iako je stariji samo 2-3 godine od mene. Pozdrav |
Dobrodosao na Forum Oggy :!:
Otvoreni forum poput ovog podrazumeva i otvorenu raspravu bez cenzure. Nadam se da se ne ljutis, jer je ovde to ponekad normalno :D (setimo se ranijih rasprava). Ipak.... zacudo... ljudima se to svidja, i na kraju svi postanu branioci takvog sistema. To je nacin da zavolis prvog do tebe a to je i sustina Foruma (lil diskusije/rasprave ako bi bukvalno preveli sa engleskog). |
All times are GMT +1. The time now is 07:10 AM. |