![]() |
E kvu zaboravi da te upitam , jel postoji neko pravilo za kontru kada kazes da ne ide u sredinu?
i aj objasni malo to sve izlazi ? edit: e da visoki su mrljavi na mp3-u, inace su ok :) |
Quote:
|
Ma nema pravila, ali za sve cinele uvek valja lepo postaviti pan. Sad dal ces ko ja iz ugla slusaoca ili bubnjara, your choice. U sredini nikad nisam stavljao... Osim ako nije ona fora da udarish dva crasha levi/desni u isto vreme. :)))
A za elektroniku stvarno ne znam. Mozda je i ok da bude posred mixa... Pa kad kazes "sve izlazi" znaci da nista nije muljavo, sve mozes jasno da cujes i razdvojis, bilo da je neki tih instrument ili nesto drugo. Prezentnost, bla bla bla... Zato uvek spominjem onaj album od Art Of Noise - Seduction Of claude Debussy... Ono je nenormalno kako je uradjeno, sta je sve potrpano, a sve se cuje. ;) I da, nemoj leba ti vise 128kbps kad vec saljes mp3... fuuujjjjj :))))) |
Slazem se za gore pomenutim komentarom o bubnjevima. To mi najvise "bode" usi.
Inace ovih dana intenzivno slusam album "ACOUSTIC ALCHEMY - The Beautiful Game" i cini mi se da si uspeo da ubodes tu neku emociju. Svaka cast. Samo napred. :D |
ma da to sam u masteru zeznuo, jel imas negde taj album da se skine u mp3 cisto da se malo jos ufuram
|
izguglaj mora da postoji na net-u, a ako ne onda neki od P-2-P programa.
:wink: |
Shpongle je ludilo (bar ono shto sam ja chuo) Around the world in a tea daze, 7th revelation
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:35 PM. |