![]() |
Quote:
|
Quote:
@Pure Nije valjda da je to samo update ONOGA...Da na njemu nije pisalo sax nikad ne bi provalio da je ono "saxophone" :lol: |
virtual guitarist je obicno smece,NEMOGUCE ga je valjano smixat (provlacio sam ga i kroz lampu u casovima dokolice (pozdrav za dvuckovica)), tako da licno ne ocekujem da ce ovaj bassista bit bolji, ali ajde, mozda bude upotrebljiv...
|
Quote:
u stvari...evo... Quote:
|
A sta bi sa Candy-jem?
|
Quote:
|
Quote:
|
Slazem se sa SandromB. VG je itekako korisna alatka dok se tek radi aranzman, posebno za ljude koji i nisu gitaristi...
Naravno kada bi imao gitaru da bi je svirao uvek uzivo... |
ma da. Nije pitanje da li virtual guitarist radi za reklame i jinglove , jer TO moze da odradi... ja sam mislio na onu produkciju kojoj tezimo valjda svi ovdje, a to je da natjeramo svoje DAWove i "DAWove" da ne zvuce hladno , digitalno. To je najveca mana Virtualnog gitariste, zvuci kao led ledeni. Ok ja sam gitarista, pa vjerovatno malo (!) pretjerujem. Kazem, provlacio sam ga kroz lampu (imam TLa VP1) i ne pomaze znacajno. Pomogne lagano i PAZLJIVA equilizacija. Ja ga iskoristim samo da otprilike vidim kako bi gitara zvucala u nekom ARR u preprodukciji, dok jos uvjek lutam trazeci najbolji nacin da se nesto izaranzira... eto, oprostite na OOOOOPSIIIIRNNOOOOSTIIIII :)
|
I ja sam mislio upravo na to...
|
All times are GMT +1. The time now is 10:20 PM. |