Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   SRETAN 3. "RODENDAN" SHOTU!!! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=9818)

STUDIOTON 05-11-2004 10:56 AM

Shot , Puno uspeha .. :D

Shot 05-11-2004 11:06 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur
jel elemental imao neku saradnju sa Marcellom?

Da, gostovali smo mu na albumu. Stvar se zove "Bekstvo"... ja sam radio beat i Remi i ja smo vokalno gostovali.

Inace, nadam se da cemo sloziti nekakav deal s izdavackom kucom Bassivity iz BGa pa imat distribuciju cd-a i po SiCG!

Starter* 05-11-2004 11:29 AM

Super stvari...cestitke... :D

ANITA 05-11-2004 04:46 PM

Quote:

Originally Posted by X-Dreamer
Obecavam casnom PIONIRSKOM da ga necu podmuklo i hinjski skinuti sa neta,nego cu ga lijepo i uredno kupiti sa visa karticom na nekom od nasih internet shopova.

:D I ja takoder. :D

I doista... ponekad mi se cini da premalo razmisljamo o tome kako kupnjom cd.a podrzavamo glazbenike koje volimo da izdaju jos koji album i odrze se i dalje. Ustvari, ako bi razmisljali onako u smislu da ne radimo drugima sto ne bi htijeli da bude napravljeno nama... onda bi kupili svaki cd koji smatramo vrijednim i time podrzali glazbu koju volimo i cijenimo.

diviner 05-11-2004 09:40 PM

Quote:

Originally Posted by Shot
Hvala ljudi!!!
:D :D :D :D :D

ne znam sto da kazem sad... :oops:

Nista drugar! Mnogo toga pametnog si vec rekao! Samo nastavi dalje ;)! Sve najbolje!

Arthur 05-11-2004 09:56 PM

Quote:

Da, gostovali smo mu na albumu. Stvar se zove "Bekstvo"... ja sam radio beat i Remi i ja smo vokalno gostovali.

Inace, nadam se da cemo sloziti nekakav deal s izdavackom kucom Bassivity iz BGa pa imat distribuciju cd-a i po SiCG!

ta je stvar ovde tako prosla da sam ja prvi bio ubedjen da je Marcello iz hrvatske... sto sam mu i rekao kad sam ga upoznao :)
Inace pesmica je skroz super, mada ja pamtim samo neku cicu pored marcella, a ona je vise nego skroz super :twisted:

Shot 06-11-2004 01:29 AM

Quote:

...mada ja pamtim samo neku cicu pored marcella, a ona je vise nego skroz super :twisted:

To je Remi... kolegica iz Elementala
:)

Arthur 08-11-2004 12:10 AM

e pa drago mi je.
Pozdravi je 8)

nESbo 08-11-2004 08:47 AM

Quote:

Quote:

jel elemental imao neku saradnju sa Marcellom?

"Bjezi djete, bjezi kud te noge nose..."

Bravo matori!!! POZ!!!
:beer:

Mandragora58 08-11-2004 10:14 PM

PUUUUUNO SRECE SHOT, OD SVEG SRCA!!!
Volio bih kupiti taj CD pa te molim da mi kazes gdje i kako? :beer:

All times are GMT +1. The time now is 10:28 PM.