![]() |
Poslusacu ipak divinera i pokusacu da duboko skanujem HD! Mozda mi i
prikaze kakav error, a ako ne uspijem onda cu se pravit kaaaaaao da se nista nije deeeeeesiloooooo, te cu disat duboko i nastavit sa radom. Do sljedeceg Hmmmmmmmmm, pozdrav od Debelog Bumbara! |
Quote:
|
?to se ti?e SCANDISK-a kojeg je spomenuo Diviner, sumnjam da ?e to pomo?i u ovom problemu! Jer, da je u pitanju neophodnost scandiska, sam defragmenter bi ti javio da prije defragmentacije mora? izvr?iti SCANDSK, koji ?e popraviti neke logi?ke erore na HDD... i sl. A ?im ti program ne predla?e SCANDSK, onda ni nije problem do toga (u ovom slu?aju)!
Evo mog iskustva, mo?da ?e pomo?i (trebalo bi). Kada vr?im defragmentaciju, na koncu mi se pojavi izvje?taj da jedan odredjeni broj fajlova nije mogao biti defragmentiran. Recimo neka je to 30 fajlova (to je samo primjer). Nakon ?itanja izvje?taja, ponovno pokrenem defragmentaciju i onda izvje?taj glasi da npr. 15 fajlova nije moglo biti defragmentirano. Ponovno pokrenem defragmentaciju i iz tre?i put (eventualno ?etvrti) svi fajlovi budu defragmentirani. Dakle, ponovi defragmentaciju nekoliko puta zaredom, svaki put ?e se umanjivati broj fajlova koji nisu mogli biti defragmentirani, dok na koncu sve ne bude defragmentirano. Pozdrav. 8) |
Ok, Shady probacu taj fol da ga zeznem pa cu vidjet'. Mozda si u pravu.
Skanir'o sam HD i nije nas'o nikakav error. Vjerovatno zbog "originalnih" software-a i VST-ova,kojih imam tonu,malko se prepadne pa mu (PC-u) treba objasnit' da to nije nista strasno i da se na te uljeze treba jednostavno naviknut'! Pozdrav od Debelog Bumbara! :wave: |
Javi ?ta si uradio.
|
Evo pocinjem,pa cu javit' sta se desava! :shock:
|
PROBLEM RIJESEN!
Ovaj proces cu nazvati po Shady-ju, tako da ce se zvati SHADYRANJE. Odlican fol, nakon treceg defragmentiranja izbacio mi je report da su svi file-ovi DEFRAGMENTIRANI! Sve je OK! Svaka cast Shady, vrlo jednostavan ali ucinkovit metod. Hvala i do sljedeceg Hmmmmmmmmmm! :P |
|
All times are GMT +1. The time now is 09:43 PM. |