![]() |
BFD se mora instalirati na C: disku odnosno sve po default-u.. drugi DVD bez mogucnosti biranja instalira se na C: .. ima i oko toga resenja ali sam zaboravio sta smo bese radili kada je do toga doslo .. ma za sve ima resenja .. samo treba se malo muciti :(
|
Quote:
|
da za prvi DVD .. pricamo za drugi??
|
Quote:
|
Quote:
|
It works, It works,yes yes yes!!!!!!!!!!!!
Thanks to mr. puRe.! After lot of problems finaly works goooooood! Talio installer is the key for DVD1 end DVD2. I Don't need serial nr. Destination is D: Sounds like Dave Weckl playing live Him self guy's! See You! :wave: |
Quote:
|
Aaaaaa jest bogumi,evo ga trazi ser.nr.
"eeee Jakovljevicu,jakovljevicu,pa ko si ti? Ti si neki veci kriminalac! from BALKANSKI SPIJUN" Serijski upisan. Sve normalno radi u VST. Operacija uspjela. Na mom licu osmijeh :P Jos samo da vidimo kako ce se pacijent ponasat nakon hirurskih zahvata koje sam mu pripremio. Pozdrav Dijagnostickom Timu! :drink: |
Dobro bre ljudi imao sam isti problem jel nisam imao dovoljno mesta na C: particiji i znam da sam se nervirao zbog toga i znam kako sam i resio
Znaci kad krene instalacija pita prvo za DESTINATION FOLDER zatim pita za VST PLUG INS FOLDER pa REWIRE FOLDER i na kraju najvaznije "BFD DATA FOLDER" taj zadnji odredjuje gde ce ici sadrzaj drugog DVD-a |
Ivane,negdje na forumu si pisao da nisu svi preseti u VST verziji,a u standalone su svi.Daj mi reci kako cu znat da nisu svi i kod mene.Ja nista nisam kemijao sa nijim.Pure mi je dao svjet kako da instaliram,ja tako napravio i sve je od prvog dana super.Na posebnom disku gdje su mi sve pizdarije od ostalih VSTi je data bank od BFD-a,a u sistemu ono sto je tamo i potrebno.Nesto si spomenuo nekih 15 dobosa,a u vst verziji ih je duplo manje....ili tako nesto.Ja imam svih 15 dobosa u vst verziji i u standalone.Jedino sta me muci je onaj add on koji ide na 5 dvd-a do kog jos nisam dosao. :?
|
All times are GMT +1. The time now is 05:03 AM. |