Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   ODABIR sample KLAVIRA ZA BRZE DIONICE - pomoc molim!! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=9530)

Jadran 04-09-2004 02:22 AM

Kako ga stvarno nabaviti dobro pitanje :roll: :wink:

Shady 04-09-2004 03:42 AM

Anita, jesi li probala klavir sa "HQ Orkestral"? Imaju samo taj jedan (u brdu guda?a, duva?a i udaraljki) ali fino zvu?i. Isprobaj ga, mo?da ti se svidi.

I vrati onaj stari avatar, ne ru?i mi snove!!! :cry:

ANITA 04-09-2004 01:24 PM

Quote:

Originally Posted by Shady
Anita, jesi li probala klavir sa "HQ Orkestral"? Imaju samo taj jedan (u brdu guda?a, duva?a i udaraljki) ali fino zvu?i. Isprobaj ga, mo?da ti se svidi.

Ustvari uopce ne znam koji je to klavir! Mozes pronaci neki link na net-u pleease!

Quote:

Originally Posted by Shady

I vrati onaj stari avatar, ne ru?i mi snove!!!
:cry:

A cuj..... znas, pms i to :wink: . Bolje da se zna. Cim se sredim, vratim normalnu sliku. :D

Sto se tice PMI-ja Old Lady i nabavke.... za mene ne brinite. :wink:

Shady 05-09-2004 02:45 AM

HQ ORKESTRAL (tvrtke EDIROL)

to ti je, Anita, jedan mnogo dobar software, koji sadr?i izvanredne farbe za profesionalni rad na projektima ozbiljne muzike. Zna? ono- francuske horne, guda?i, itd... Ma, cijela filharmonija je tu! Svaku boju bilo kog instrumenta mo?e? prije upotrebe preslu?ati u izvanrednom DEMO-u (to su ba? dobro odradili i dok slu?a? DEMO misli? da to nije farba nego realni usnimak sa neke opere, na primjer!)

Medju brojnim orkestralovim farbama ima? samo jedan, ali jako dobar klavir! Naravno tu su ponudjene opcije da taj klavir mo?e? editirati ako to ho?e?, tako da mo?e? da ga farba? kako sama ?eli? i onda to ?to uradi? mo?e? zapamtiti kao novi preset (ima? u samom programu mnogo slobodnih USER mjesta gdje mo?e? sa?uvat tu farbu) Ja, dodu?e, nisam obradjivao ovaj klavir jer mi jako dobro zvu?i i onaj jedan kojeg oni nude, i ne treba mi bolji za ono ?to ja radim.

HQ ORKESTRAL je vi?ekanalni program tako da sa njega mo?e? vu?i istovremeno vi?e farbi, razvrstanih u razli?ite kanale i midi trake... (imam ti jo? ne?to u vezi ovog programa ali to ?u na PM, pa pogledaj tamo). Pozdrav.

korg 06-09-2004 05:48 PM

... da.. i ja bih rekao da Anita ne treba brinuti nista za nabavku Old Lady... i jos sto sta... jel tako Anitice?

:lol:

:twisted:

korg

korg 06-09-2004 05:51 PM

pokusaj mozda Korgove klavire.. ne mislim moje.. nego klavire sa sample CD-eja.. best of T & M series.. itd itd..

korg

ANITA 06-09-2004 07:34 PM

Quote:

Originally Posted by korg
... da.. i ja bih rekao da Anita ne treba brinuti nista za nabavku Old Lady... i jos sto sta... jel tako Anitice?

:lol:

:twisted:

korg

:D A decki, super ste! Netko te vec preduhitrio.... a inace ga zovu brzi gonzales. Najbolje je kad ne napravi ono sto ga zamolite, vec ono sto zelite.... odnosno - on i cita misli.

Tko ga pozna, znat ce tko je. :wink:

Thanks "korg"..... i tebi. Vidimo se uskoro....

ANITA 06-09-2004 07:35 PM

Quote:

Originally Posted by korg
pokusaj mozda Korgove klavire.. ne mislim moje..
korg

:rotfl:

Shady 07-09-2004 04:48 AM

:mrgreen:

All times are GMT +1. The time now is 05:23 PM.