Shady |
05-09-2004 02:45 AM |
HQ ORKESTRAL (tvrtke EDIROL)
to ti je, Anita, jedan mnogo dobar software, koji sadr?i izvanredne farbe za profesionalni rad na projektima ozbiljne muzike. Zna? ono- francuske horne, guda?i, itd... Ma, cijela filharmonija je tu! Svaku boju bilo kog instrumenta mo?e? prije upotrebe preslu?ati u izvanrednom DEMO-u (to su ba? dobro odradili i dok slu?a? DEMO misli? da to nije farba nego realni usnimak sa neke opere, na primjer!)
Medju brojnim orkestralovim farbama ima? samo jedan, ali jako dobar klavir! Naravno tu su ponudjene opcije da taj klavir mo?e? editirati ako to ho?e?, tako da mo?e? da ga farba? kako sama ?eli? i onda to ?to uradi? mo?e? zapamtiti kao novi preset (ima? u samom programu mnogo slobodnih USER mjesta gdje mo?e? sa?uvat tu farbu) Ja, dodu?e, nisam obradjivao ovaj klavir jer mi jako dobro zvu?i i onaj jedan kojeg oni nude, i ne treba mi bolji za ono ?to ja radim.
HQ ORKESTRAL je vi?ekanalni program tako da sa njega mo?e? vu?i istovremeno vi?e farbi, razvrstanih u razli?ite kanale i midi trake... (imam ti jo? ne?to u vezi ovog programa ali to ?u na PM, pa pogledaj tamo). Pozdrav.
|