![]() |
Alene
je li ima? adresu za te Wuschel Asio drivere? |
|
Hvala Alene.
Ja ina?e imam kartu EMU 1820 i instalirao sam njen ASIO... Medjutim odlu?io sam instalirati ovaj ASIO radi probe, jer sam nekad prinudjen dizati latenciju i do 60.ms, kako bih izbegao ka?njenje i pucketanje. To pucketanje mi se de?ava kada unesem mnogo VST instrumenata. Mo?da je to zato ?to imam samo 1024. Mb memorije... :roll: No vidje?u kako ide sa ovim driverom. Pozdrav. :) |
Quote:
Shady, ni slucajno ne stavljaj to ... Asio podrska nikada ne moze biti bolja od fabricke .. da se zna :twisted: Ovo mu dodje kao kxproject drajveri koji prave teske pizdarije .. |
Quote:
Salim se naravno... Batalite to... Asio4All je dobra solucija za integrisanu zvucnu, ali samo za nju! Niposto za EMU,Digy,Motu,CW,M-Audio,RME.... |
Quote:
Eh CW .. zato sto ti je ionako slaba latenca : -) 4ms najmanje jel tako .. |
Najmanja latenca kod CW ti je jedna ms, pa ti vidi :wink:
|
a Pusar I :?: :wink: :wink: hehe
|
Quote:
Posebna prica je sto kada znas da lepo napravis project, latencija kod CW kartica za usnimavanje i direktno bojenje bilo cega uopste nije bitna. Nego da se vratimo na ASIO4All.... NIKAKO!!!!!!! |
Naravno da su fabricki drajveri najbolje resenje.
Ovi drajveri su namenjeni karticama koje nemaju fabricku Asio podrsku. Kada sam ih spomenuo nisam znao da se radi o EMU kartici. Na mom racunaru,kuci,kako sam izvadio Lunu,instalirao sam Asio4All u kombinaciji sa SbLive i rade perfektno,daleko bolje od KX Asia.Inace radio sam neke testove i razocarao se izvikanim KX-om,tj zvukom kojeg oni reprodukuju,pogotovo kad se slusa Mp3. Inace vezano za latenciju na Cw karticama,ukoliko se stavi mala vrednost,to zadovoljstvo kosta poprilicno zauzece DSP snage. |
All times are GMT +1. The time now is 06:29 AM. |