![]() |
Znam da mogu preko tastature da sviram, ali sam to probao i izuzetno mi ide na zivce. Moze neki deo da se odradi, ali malo iritira, moras da priznas, tako da cu ipak sacekati dok ne kupim ovo.
A za Jarre-a i viagru si me bas nasmejao. Gde ti samo pade na pamet :lol: :lol: :lol: 1200 dinara je oko 20? cak i manje, a na dunex-u dobijes 21? godi?nje 50MB/50GB 36? godi?nje 150MB/100GB 59? godi?nje 300MB/150GB Bolji su samo sto se tice prometa, a ako je sajt za download muzike onda bandwitch mnogo znaci. Sto se tice sajtova, kad bi svaki dovlacio posetioce sam za sebe, onda bi svuda imao losu posecenost, ovako nikad ne znas kakav ce posetilac da dodje na nixylive. Mozda ga uopste ne zanima muzika nego je slucajno tamo negde "izleteo pop up prozor" :lol: pa je zakasao na moj sajt. I ako mu izleti pop up za neki drugi sajt mozda mu taj drugi vise odgovara :lol: :lol: :lol: Nikad se ne zna. Za streamload sam mislio posto ti tamo kacis fajlove za download pa zbog toga. Znaci ja ti na e-mail posaljem nesto, a ti to okacis tamo. Da li ti je potrebno isto vreme kao i kad uploadujes nesto ovako, znaci par minuta za 4-5 MB. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Sto se tice pop up-ova znam da to ljudima smeta, al sta da se radi. Mora od neceg da se zivi :lol: Salim se. Ja koristim google toolbar tako da meni ni na jednom sajtu ne iskacu prozori. Neka i oni koriste to ili pop up stoper :D
Za streamload sam mislio da ja zakupim pa da ja kacim fajlove, zato sam te pitao kako funkcionise. Za bandwitch znam da je mnogo tesko da se potrosi 100 GB, zato verovatno i nude. Koliko ti potrosis mesecno za tih 200 dreaminga i 700 drugih pesama downloadovanih. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Imas VISA karticu za net koju mozes izvaditi u reiffaisen banci za nekih 10 evra ali kartica je samo za net.Sto se tice slanja para moze na svaki devizni racun al je transfer novca skup za male iznose a za ovu net karticu se nisam raspitao oko slanja novca mada bi trebalo
|
Jel mogu ja da prebacim novac recimo sa internet racuna tipa e-gold, pay pal, na ovu karticu. Jel mogu recimo da kupim nesto preko interneta u maxi diskont ili c market :lol: Znas ono, ako namlatim pare na netu, pa da ih pametno potrosim - na hranu :lol: Mislim ozbiljno za ovo dal moze. Uostalom skoknucu do par banaka da se raspitam.
|
Sve zavisi od banke do banke...PayPal ne radi sa Srbijom...
|
All times are GMT +1. The time now is 02:19 AM. |