Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Zrenjaninski festival... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=9260)

Pedja 02-07-2004 11:46 PM

Quote:

Originally Posted by Eon
ko je uradio?

Daj postavite pesmu da je cujem!!!!

Tek kad prodje festival....zbog festivalskih propozicija ne sme se nista emitovati javno pre samog takmicenja :roll:

diviner 03-07-2004 01:38 AM

Hehe...onim krvnicima nedam nijedan jedini SMS za glupe nagradne igre, (gdje ti u startu skinu po 40-50 dinara), ali za ovo mora da bidne kredita :) !

gorjan 03-07-2004 02:16 AM

Banjaninova racunaljka ne gresi samo kad sabira ojre, a nesto mi govori da ce da se zbuni pri sabiranju SMSa :wink:

Eon 03-07-2004 07:32 AM

dajte mi broj fona i objasnite mi kako da ga glasam pa da ih iznenadim iz bosne ako moze

Pedja 03-07-2004 11:52 AM

Quote:

Originally Posted by diviner
Hehe...onim krvnicima nedam nijedan jedini SMS za glupe nagradne igre, (gdje ti u startu skinu po 40-50 dinara), ali za ovo mora da bidne kredita :) !

Mora da bidne nego sta :)
Sinoc je cena SMS-a toliko sitno bila napisana :shock: da nisam mogao da procitam ali mislim da je nekih 10-12 dinara

Quote:

Originally Posted by Eon
dajte mi broj fona i objasnite mi kako da ga glasam pa da ih iznenadim iz bosne ako moze

nisam bas siguran ali bi trebalo da je ovako sa strane +381637722P_(pa broj pesme)
Javicemo ti veceras kad saznamo koji je redni broj :wink:

AVaX 03-07-2004 12:40 PM

Cekaj, jel glasamo u svakom slucaju, ili samo ako je pesma (i produkcija) dobra?
:lol:

Eon 03-07-2004 02:50 PM

pa glasamo za nase zar ne?!?!

AVaX 03-07-2004 05:10 PM

Ma naravno 8)

puRe 03-07-2004 09:40 PM

Najda je broj 15...na samoj bini bio je i Idekius (cisto da se zna ko je ovde zvezda) ;)

Znaci "S 15" (bez navodnika) saljete na +381637722 (kada zavrse svi izvodjaci znaci oko 11-12)

TOLJAGA 03-07-2004 11:30 PM

"Uzalud vam trud svira?i..." - nije zbog pjesme - NAPROTIV (pjeva? je prva liga i ostalo na mjestu) no VENI,VIDI,VICI
Ne va?i to ni?ta na Zrenjaninskom. Pa evo vam la?i u lice: npr: Bebi Dol,pa KAROlina, pa Zorana EEEEEJ!
SVe pjesme sa albuma od prije 4 godine i vi?e i to ba? u izdanju PGP-a!
I ZORANA - SA ISTOM PJESMOM ZBOG KOJE JE PRO?LE GODINE BILA IZBA?ENA SA ISTOG FESTIVALA !!! I to ba? zbog jednog od najja?ih kodeksa festivala: Pjesma ne sme biti objavljivana
Da se par novinara nije diglo drugi dan i od toga nebi bilo ni?ta. A i ovako joj je pjesma na tom disku,a i nastup je odradila pa joj je svejedno - NEGO SE ?ENA POJAVILA PONOVO I OVE GODINE I TO SA ISTOM PJESMOM!
A da ne govorim o DU?INAMA koje su propisane (a nekima su trajale 12min.!!! :oops: :cry: :oops: )
Kom obojci, kom opanci...
Pure, popij ?ta ima tu da je FREE i idite momci na Igija dok je u NS - zajebite Zrenj...

Odoh da popijem ben-sedim, popizdih po-ko-zna-koji-put zbog iste stvari... Oti?o mi pritisak u Kvrc... :banghead: :banghead: :banghead:

Ma uostalom GLASAJTE... ?iv je ko ima nade....

ROKERI SVIH ZEMALJA - UJEDINITE SE!
(mo?da operateru padne server...)

Naravou?enije: :idea: Oka?i Pure stvar i zajebi sistem, ni Matrix im nije ravan...

Long Live R'n'R!!!

All times are GMT +1. The time now is 12:08 PM.