![]() |
Inace, ja sam u poslednje vreme fasciniran klavirom iz Garritana (Personal Orchestra)...
|
Quote:
Koja ti je konfiguracija kompa? *Mislim da sa update-om nema veze .. ne moze sada ja instaliram update i vise mi ne uzima memoriju .. nesto postoji a ne znam sta i pokusavam da utvrdim da li je problem samo kod mene ili i kod drugih sto bi znacilo da za toj soft treba azdaja od kompa!? |
Quote:
1GB RAMa HD 3x 120GB + 1x 20GB |
Quote:
|
PIV amd 2.4+
1gb RAMa HD 120 +80 gb |
mozda cu resiti problem jer sledece nedelje menjam plocu i processor pa ce verovatno raditi dobro sobzirom da sistem dizem iz pocetka ..
|
Quote:
Sa Barthonom 2500+ i 512 mb ram-a, Bosendorfer radi bez greske u rezimu 48000 Hz 24 bit i 4 ms latencije. |
:D imam drugi komp koji koristim za internet i ostala sranja
Znaci komp u kome radim muziku je samo za to namenjen i nemam nikakve nepotrebne stvari poput modema isl.. instalirano imam samo muzicke programe i semplove i to je sve .. Ne znam kako je sve ovo moguce i do cega moze biti .. sve mi je uredno podeseno u kompu i sve ostalo radi onako kako hocu .. ajde ako nadjem do cega je napisacu , nego znate ono kada zatreba ne mozes koristiti .. GRAND je super ali jebi ga malo da promenim aranzmane a ne da se sve svodi na jedan isti zvuk .. Ocekujem EMULATOR X i uz njega se dobija 2gb semplova a akcenat je na grand pianu ..kako kazu do sada nista nismo culi nalik tom klaviru .. |
Quote:
Ima li kakvog resenja? (instalirao sam novi DFD, al opet nista) |
Quote:
Najbolje ti je resenje da se vratis starom i dobrom THE GRAND-u .. inace nece biti dovoljno ni 2gb memorije da pokrene taj djavo .. Niko ne zna resenje jer se to nikome ne desava .. samo meni i sada tebi .. to treba odlicno da radi i sa 512 mb rama .. ali .. mi nismo te srece :cry: |
All times are GMT +1. The time now is 04:29 AM. |