![]() |
Htedoh pitati... :roll: :lol:
Odakle downloadujete ove velike stvari :?: |
Quote:
culture se, ko i vecina instrumenata, buni kod otvaranja ako nema baze. znaci, on nalazi bazu, samo nesto sa njom nije ok. |
Evo sad sam regularno iskopirao oba DVD-a, sve kako tamo pise i ponovo iskopirao .dll u VSTPlugins folder. Potpuno ista stvar mi se desava. Mada oni kazu da ne mora sav sadrzaj da se iskopira, samo ono sa cim hocu da radim. :?: :?: :?: ......... :!:
|
evo, bas gledan sto je meni kopirano...
ima niki .DS_Store file u istemu folderu di je culture.dll?!?! |
Ja na install disku imam prazni Culture Data, .dll, pdf broshure i "Problems in Nuendo 2". To nemam, a mozda mi ne valja ovaj .dll.
Za Puratora: - Radi li tebi ovo u Logicu? - Da li u EXS24 instrumenti mogu da se guraju direktno sa harda (kao u onoj varijanti Kontakta - DFD). Ovaj Scarbee je ludilo ali mi se mojih 512MB RAM-a napuni skroz kad ucitam program sa 12 layera. |
EXS24 je svira sa harda prije od kontakta.
|
A kako da to enable-iram, posto mi Scarbee ucitava oko minut i po i skroz zauzme RAM?
|
Quote:
|
:roll:
Ukapirao sam, ta opcija mi jeste aktivna ali izgleda on mora da ima nesto u RAM-u. P.S. Site ti je za medalju, tek sam ga sad vidio! :wink: |
Nesto mi nije u redu sa ovim Culture.dll file-om, ista stvar mi se desava i u Nuendo. Moze li neko da upload-uje "zdravi" Culture.dll file pa da probam?
Hvala! |
All times are GMT +1. The time now is 12:49 PM. |