![]() |
Ahaaaa... a da ti nije XP u Fat32 umesto u NTFS ?
|
Re: STYLUS instalacija (MAGIJA, softw. GREMLINI ILI ... !?
Quote:
|
imao sam i ja isti problem....pravi image i resenje je tu
u pitanju je citac 95% :!: :!: :!: |
Hvala ljudi, proba?u i to sa Nerom.
Mada... probao sam ve? sa Teac, ASUS i LG. Sve reza?i - ipak su za ?itanje oni kvalitetniji od obi?nih playera. Ina?e NIKAD ni sa Teacom ni sa LG mi se nije desilo do sada da nekakav disk ne pro?ita pa makar bio izgreban ?estoko. Nije ni do diskova. Imam dve kopije. Kod prijatelja i prvu i drugu ?ita jako star Teac bez problema(naravno XP javi onu klasiku, ali uz ignorisanje instalacija se nastavlja). Odgovor za XP: Na NTFS je naravno, s tim da je na D: particiji. Proba?u ovo sa Nerom pa ?emo vidjeti radi li. :arrow: |
Re: STYLUS instalacija (MAGIJA, softw. GREMLINI ILI ... !?
Quote:
|
ako ti prijatelj ima dvd przac neka ti sprzi stylus.dat. onda ga stavi na hard, instaliraj samo dll od stylusa i sa spectramove mu asociraj stylus.dat :roll:
ako ni ovo ne upali. pokusaj toljagom ;) |
:D :D :D ALELUJA!!! :D :D :D
Rje?enje na neo?ekivan na?in. Prvo da se zahvalim SandRobu kao i drugima na pomo?i! ?im sam ugledao "spectramove" sjetio sam se da mi je neko pri?ao o postojanju takvog program?i?a i rekoh sebi: Eto rje?enja! Ali ovaj ne napravi ba? ni?ta. Odnosno,nudio je samo :MOVE ali nije mogao otvoriti putanju do fajla kako bi poslije ponudio Finish. Ba? ni?ta! (U svakom slu?aju SandRob ima? pivu od Toljage ako svrati? u ove krajeve ili ja mo?da ve? na ljeto si?em do Jadrana pa te po?astim za trud. Bevanda? Gemischt?) Ono sa Nerom mi se nije dalo radit, jer sam ve? imao na hardu "stylus.dat" kopiran sa harda od frenda, te sam sa istim izvodio svakakve ludorije ali nista nije palilo. Bila mi je potrebna ba? ta prepravka u reg.. No nije palilo. I onda onako bezveze... ajd probam da ga metnem u "Stylus Data" gdje se po pravilu i trebao na kraju na?i. I GLE: Otvorih ga pod Logic-om! Prosto nisam vjerovao o?ima. Pa da vas nela?em; sigurno 4 sata neprekidno isprobavao sam loopove&resto ?to su ljudi napravili. Stra?na stvar! THE HAPPY-END :?: |
TOOO. Jos jedan LAP-ovac !!! :D
|
Quote:
Expliciraj mi to malo... |
Logic Audio Platinum - ovac.. jel jasnije ? ;)
btw. Godfater soundtrack je najjaci na svetu... morao sam da kazem... :oops: |
All times are GMT +1. The time now is 05:29 AM. |