Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   DSP forum (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   SFP 4.0 HOT!!! HOT!!! HOT!!! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=8858)

Eon 01-04-2004 09:57 AM

pa mozes ali pitanje je gde ih staviti...u dupe??? :lol:

@pure

hmmm da li se to moze izvesti...pa jedino kao sto Sandro kaze ili da jedan izlaz iskoristis te kartice iskoristis za analogni ulaz u pulsar i onda ga saljnes u Asio dest. ili vec bilo gde hoces(ovo u slucaju da nemas Spdif)

puRe 01-04-2004 01:32 PM

Sve bi to bilo savrseno ali evo kako ja to mogu da povezem pa vi odlucite sta je najbolje.

1) Da stavim Digidesigna u Standalone Mixer mod gde mogu preko jednog optickog kabla da prenesem sve kanala u SFP. To je i najbolja varijanta ali je problem sto tada radi samo na 44.1KHz :(

2) Da u isto vreme drzim ukljucen ProTools softver i Nuendo kako bi dobio dobar sample rate. Problem u tom slucaju je CPU/RAM koji ce sam ukljucen ProTools da pojede.

Jedini nacin da dobijem ono sto mi treba je preko ASIO drivera a svi znamo da ne mogu dva istovremeno (u Nuendu) da koristim. Jedina solucija je da CW napravi neki modul koji bi "uzimao" ulaze od drugog ASIO drivera i prikazao ih u SFP-u kao modul.

Mogli 01-04-2004 03:37 PM

Quote:

Originally Posted by Eon
pa mozes ali pitanje je gde ih staviti...u dupe??? :lol:

Pa, dobro ti bi ih tu stavio, a ja bi ih spojio po tri, stavio u dva racunara, a ostatak podelio prijateljima sa foruma koji ih nemaju. To mi je nekako bezbolnije... :wink:

Eon 01-04-2004 04:11 PM

kako si dobar :roll:

ma ja bi ih stavio i u moje dupe i u caletovo dupe samo da ih imam...

a radis sa dva racunara??

Eon 01-04-2004 04:13 PM

Quote:

Originally Posted by purator
Sve bi to bilo savrseno ali evo kako ja to mogu da povezem pa vi odlucite sta je najbolje.

1) Da stavim Digidesigna u Standalone Mixer mod gde mogu preko jednog optickog kabla da prenesem sve kanala u SFP. To je i najbolja varijanta ali je problem sto tada radi samo na 44.1KHz :(

2) Da u isto vreme drzim ukljucen ProTools softver i Nuendo kako bi dobio dobar sample rate. Problem u tom slucaju je CPU/RAM koji ce sam ukljucen ProTools da pojede.

Jedini nacin da dobijem ono sto mi treba je preko ASIO drivera a svi znamo da ne mogu dva istovremeno (u Nuendu) da koristim. Jedina solucija je da CW napravi neki modul koji bi "uzimao" ulaze od drugog ASIO drivera i prikazao ih u SFP-u kao modul.

Bolja ti je prva varijanta.KHZ nema toliko veze jer sa Lunom mozes raditi najvise sa toliko sa obzirom koliko ce ti DSP-a pojesti 48 ili cak 96

puRe 01-04-2004 04:58 PM

Quote:

Originally Posted by Eon
Quote:

Originally Posted by purator

Bolja ti je prva varijanta.KHZ nema toliko veze jer sa Lunom mozes raditi najvise sa toliko sa obzirom koliko ce ti DSP-a pojesti 48 ili cak 96

pa kako kada u toj varijanti luna mora da radi na 44.100 zbog optickog/digitalnog kabla.

Eon 01-04-2004 05:10 PM

pa neka radi ako moze da radi ja nisam isprobavao....inace sam radio u 48 ali cini mi se da radi u 44.100 sa optickim kablom

puRe 01-04-2004 06:45 PM

Quote:

Originally Posted by Eon
pa neka radi ako moze da radi ja nisam isprobavao....inace sam radio u 48 ali cini mi se da radi u 44.100 sa optickim kablom

ma radi, nije to problem...ali ja hocu 48 :)

Eon 01-04-2004 08:40 PM

ma veruj mi radio sam i ja i nije neka velika razlika

Mogli 02-04-2004 06:37 PM

SCOPE/SP+.......1950.-
15 DSP hardware,
i/o dboard,sinc plate.
Novo

All times are GMT +1. The time now is 03:09 AM.