Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Opet problem u problem-programu (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=8775)

SandRob 11-03-2004 01:22 PM

da mi zbog uadovih i powercoreovih pluginova ne treba automatska kompezacija kasnjenja, ja nikad nebi napusta cubase vst32.
sad radin samo u nuendu, ali jos uvik nemogu prezalit vst-ov logical editor, drum editor, key editore i sve vezano za midi.
doduse, midi u nuendu sad radi bez greske, ali mu je komfordnost miljama daleko od one u vst32.

e, a kod audia je prica obrnuta i u korist nuenda.

Goran 11-03-2004 03:58 PM

Quote:

Originally Posted by ANITA
Da budem iskrena, meni se Logic oduvijek najvise svidao

:D :D :D

ANTISHA 12-03-2004 10:33 AM

Quote:

Originally Posted by sandrob
da mi zbog uadovih i powercoreovih pluginova ne treba automatska kompezacija kasnjenja, ja nikad nebi napusta cubase vst32.
sad radin samo u nuendu, ali jos uvik nemogu prezalit vst-ov logical editor, drum editor, key editore i sve vezano za midi.
doduse, midi u nuendu sad radi bez greske, ali mu je komfordnost miljama daleko od one u vst32.

DRUUUUUUUUM editor iz VST32, nemoj me podsje?at na slavne lipe dane ponosa i slave, itd

puRe 12-03-2004 10:38 AM

Quote:

Originally Posted by ANTISHA
Quote:

Originally Posted by sandrob

DRUUUUUUUUM editor iz VST32, nemoj me podsje?at na slavne lipe dane ponosa i slave, itd

:roll:

Shot 12-03-2004 11:31 AM

Hm... jesam ja nesto pobrkao? Kako nema drum editora?
Jel mislite na onaj editor di se sa malom palicom stavlja kockice i slaze ritam? Ak na to mislite - to ima! I radi super!

Eon 12-03-2004 11:48 AM

ne misle na onaj drum editor gde svaki zvuk namestas na posebnu tipku (mislim da je to)

slowstar 01-10-2007 11:55 PM

Re: Opet problem u problem-programu

Anita,
prelistaj malo casopise, idi na poneki ozbiljan forum, kupi Sound on Sound, ili FM, ili MIX ili EQ, vidi sa cime profesionalci rade....Cuo sam tvoju muziku, napisao ti svoje misljenje o njoj, zakljuci sama koji ti soft treba, ja vise ne smem nista da predlazem, jos ce i fizicki da me napadaju zbog misljenja (uverenja) i po soft i po hard temama, mogu samo da ti predlazem da se manes Carla Steinberga, ipak nije dovoljno ozbiljan za tebe...

slowstar 01-10-2007 11:57 PM

Quote:

Originally Posted by Goran (Post 56846)
:D :D :D

Gorane, sto se smejes na Anitinu izjavu, verujem da je ozbiljno mislila, zar ne?

Oggy 01-10-2007 11:59 PM

Hehehe...

Zakasnili ste 2 godine otprilike... :D

LACKY 02-10-2007 12:43 AM

Quote:

Originally Posted by slowstar (Post 172604)
Anita,
prelistaj malo casopise, idi na poneki ozbiljan forum, kupi Sound on Sound, ili FM, ili MIX ili EQ, vidi sa cime profesionalci rade....Cuo sam tvoju muziku, napisao ti svoje misljenje o njoj, zakljuci sama koji ti soft treba, ja vise ne smem nista da predlazem, jos ce i fizicki da me napadaju zbog misljenja (uverenja) i po soft i po hard temama, mogu samo da ti predlazem da se manes Carla Steinberga, ipak nije dovoljno ozbiljan za tebe...

Mackintos i Logic po glavi stanovnika!
Reci bre Slobo slobodno nije 41-va sta govoris u siframa!

All times are GMT +1. The time now is 11:47 AM.