![]() |
Quote:
|
ne znam ali deluje mi da ili su bas u skripcu ili ne znaju dalje ili ih je drzava zakopala...nesto nije u redu jer posao ne puca tek tako...postoji uvek neki put spasa a posto je to firma koja ne radi od juce trebala bi se znati snaci...jedno je sigurno ako puknu pulsar ode dole sa cenom :lol:
|
da video sam to sa newsa i znam da traje jos od letos ali mi je delovalo bezopasno i mislio sam da je proslo :cry:
|
a vidi sta si steinberg i emagic uradili; emagic je kupljen od apple a steinberg od pinnacle i sa tome je osigurana further eksistencija; mislim da danas bez neki jaki partner na svoju stranu za ove male firma tesko je preziveti; tako da creamware tu mozda malo gresi;
|
Quote:
|
Quote:
http://www.planetz.com/forums/viewto...0&start=80 ima vec ovaj link; keyboards-forum je forum od onoj german magazina za recording & computer |
Quote:
Quote:
|
Definitivno je da je sa CW-om gotovo (osim ako se neko cudo ne desi :roll: )...najzanimljiviji predlog je spojiti dve firme u bankrotstvu i tako dobiti jaku firmu :D (minus + minus = plus)...
Creamware + Hartmann = ULTIMATE SYNTH ;) (...i potpuni bankrot...) |
e da...i koliko CW postoji?
Ja se secam samo onih malo starijih kartica (elektra recimo)... |
vrlo tuzno...moj predlog je da pisemo peticiju za creamware:
Glasice ovako....(bicu slobodan da predlozim) :roll: Dragi nasi Creamware(tvorci) molimo vas da nas primite kako ne bi pali sami nego zajedno da padamo a zauzvrat da nam poklonite po 6 DSP-ova svakome :roll: Prijave: 1................. 2................. 3................. 4................. 5................. itd................ p.s. ne zamerite ovo mi je emocionalno pogodilo tako da sam u bunilu :punch: |
All times are GMT +1. The time now is 12:12 AM. |