![]() |
Quote:
|
Pjesmica je zaista simpaticna, i jeste komercijalna (lici vise na dance nego na trance, ali dobro...) ! Rekao bih da je suvise prosta (jednostavan aranzman) za jednu tako "vatrenu" temu ;) , kao i da ima par tehnickih nedostataka u pogledu produkcije (no jako su sitne stvari u pitanju, tako da ih cak ne bih ni spominjao...izmedju ostalog, moguce je da su one posljedica lose kompresije od 96kbit/s) !
Svakako zasluzuje da bude pustena u eter (prosjecan slusalac sigurno nece ni pretpostaviti da je ovo radio neko sa "balkana" ;) ) . :wave2: |
Sa tim se potpuno slazem sa tobom Divineru.Ono zvuci mi totalno DREAM DANCE VOL.10.Mada ne mislim da nije losa, cak sta vise jako je melodicna,nesto ala melodican trance.PVD roola.
|
Pocetnik
-Ima li neka izdavacka kuca u Svedskoj koja bi ovakvu muziku izdala? Cim budem razgovarao sa nekim ljudima u vezi moje muzike javicu ti kako stvari stoje..Ovde je trziste jako cudno jer su zaglavljeni u ABBA vremenu jos uvek i sve pesme domacih autora podsecaju jedna na drugu..Mislim da cemo imati vise srece sa Svabama i njima slicnima... A jos da dodam da je stvar jako dobra i jedino sto bi mogao eventualno da izmenis je pocetak koji bi mogao biti za nijansu duzi sa postepenim ulazkom svih mogucih bubnjeva..jako dobar posao si uradio sa glasom i steta da stvar ne bude top.. :D ja bih cak promenio kompletan ritam jer ovaj kakav je sad malo ide na nerve...bar meni :twisted: :D :D :D Pozdrav.... |
Quote:
zna se komu ta lova ide. to je najobicnija mafija. |
Quote:
ma znam i ja ali neka bude sve regularno. Ko ce ga znati mozda jednog dana bude nesto :roll: |
@Pedja
- Nadam se kompresija od 96kbit/s ne smeta da se pesma emituje na radiju.Ako mislis da je los kvalitet zvuka, uradicu manju kompresiju.A sto se eventualne najave/potpisa tice... Pa u SOKOJ-u sam Aleksandar Vlajkovic.A za etar slobodno neka bude Avax. 8) Hvala ti jos jednom! @Sandrob - ne znam za zamp, ali SOKOJ sigurno isplacuje autorska prava. Jeste da je kinta smesna, ali to se ipak postuje. Znam iz licnog iskustva. @Pocetnik -ionako moram da uradim jos 2 remixa ove pesme, tako da tvoje sugestije mogu da uzmem u obzir. Hvala. @X-Dreamer & Diviner -Pa OK. Ja volim EURO TRANCE pa sam mozda tendenciozno rekao da i moja pesma spada u ovaj fah.Sasvim je moguce da sam se presao, ali nije toliko bitno. |
Quote:
velika je tu lova u igri :? |
Quote:
Quote:
|
nazalost ja ne mogu da skinem fajl kaze: you cannot currently acces the file...contact the owner of the file
a toliko bi zeleo da cujem |
All times are GMT +1. The time now is 11:05 PM. |