Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Computer Hardware (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=83)
-   -   SYNT ZA ODLIKA?E (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=8444)

SandRob 07-12-2003 08:29 AM

Quote:

Originally Posted by Eon
Quote:

Originally Posted by ANTISHA
Ma ja bi danas ulagao samo u RAM I CPU,najisplativije je za ono ?to radim.VSTi su mi sasvim dovoljni.
Nebi bilo lo?e imat ni kakvi APOGEE AD i DA,radi bolje konverzije signala, ali ko?taju ko jedno novo auto.

pa to ti i kazem...

oooopa, bato! eon nam s odrice dsp-a?! :?

ANTISHA 07-12-2003 08:58 AM

Koji si ti Sandri?u moj zaj..ant! Pusti ?ovika Eona na miru, jer ?u ti kad do?em u Kor?ulu donit 4.CD od Trilogya a ne 5. koji ti fali.

Eon 07-12-2003 09:46 AM

hehe pa posle 15 DSP-a :oops: zaboravi reci :wink:

SandRob 07-12-2003 11:56 AM

Quote:

Koji si ti Sandri?u moj zaj..ant! Pusti ?ovika Eona na miru, jer ?u ti kad do?em u Kor?ulu donit 4.CD od Trilogya a ne 5. koji ti fali.

:oops: drzis me u saci :oops:

puRe 07-12-2003 12:00 PM

Quote:

Originally Posted by sandrob
Quote:

Ne vise, poslacu ti ja sta ti fali :D

SandRob 07-12-2003 12:06 PM

antishaaaa, :P :P :P :P :P :P :P :P :!: :!:

ANTISHA 07-12-2003 12:55 PM

Quote:

Originally Posted by purator
Quote:

Originally Posted by sandrob
Quote:

Ne vise, poslacu ti ja sta ti fali :D

Nemoj tro?it, ja ?u ga vidit u?ivo i osobno odnit, ?uvaj lovu za crne dane!

dlukace 19-01-2004 08:28 PM

bila nekad a nikad priznata-mnogi tuku glavom u zid zbog kupnje ...
to je kao da danas da? 120 000 kn za moog modular a ima? plug-in od arturie(moog modular)za 2500kn...neznam u dinarima jeb...!
uostalom to je bio prvi fm sint i za prevelike novce a malo kasnije je iza?ao kralj fm sinteze,a radi se naravno o yamahi dx7 koja je u ono vrijeme stajala oko 1800 funti pa si ti ra?unaj...
isti bi "problem" mogao biti i danas s hartmann neuronom koji do?e oko 3000 funti a software bi sigurno bio mnogo mnogo jeftiniji....eh to digitalno doba!

puRe 19-01-2004 09:28 PM

Quote:

Originally Posted by dlukace
isti bi "problem" mogao biti i danas s hartmann neuronom koji do?e oko 3000 funti a software bi sigurno bio mnogo mnogo jeftiniji....eh to digitalno doba!

Nije bas tako.
Procesor Hartmann Neurona je Intelov i radi na skoro 2 GHz...cak i sa tom brzinom Neuron jedva izvlaci desetak tonova polifonije (zavisi od kompleksnosti patcha) tako da neko vreme mozemo da zaboravimo softversku verziju ;)

Boskovic 21-01-2004 02:26 AM

A algoritam onoga blendera, ili shta li je vec je majka!

All times are GMT +1. The time now is 01:17 AM.