![]() |
hi,
hmm neznam dali to moze neko da uploadira to su 5 cds ili? meni treba stylus :D pozdrav andrija |
Pa ako uplatite account na www.streamload.com mogu vam poslati sta vam treba preko njega.
Znaci samo zavrsite to i imacete sta vam treba. |
hi purator,
hmm ima li mozda neka druga opcija osim streamload? rado bi uplatio account ali momentalno treba mi svaki denar :D mogao bi ti da upload/naravno ako mozes, posle mi da skinemo to?? imas li vec vlp 120 i plp 120 dva novi vsti from ueberschall??? andrija :mrgreen: |
moze li se automatizovati spectrasonic jer kako vidim u CM-u ne moze..ima li iko iskustva
|
Quote:
|
pa to sam i mislio ali u Computer Muzys-u..kada odaberem assign midi controller to parameter....nemam nijedan parametar da oznacim na midi kontrolu
|
Quote:
|
hmmm ne znam to je jedino sto se manualno setuje...probacu jos malo da iskombinujem a reci mi Spectrasonic-s se moze automatizovati...jesi li ga automatizovao
|
Nisam probao :oops:
|
daj stari uzmi si wavestationa ili jd990,ako ne to bilo koji hardware ili software synth poput pro52,fm7(ionako svi imaju krekane!) i radi layere i ubacuj u wavelab i imat ?e? svoje originalne zvukove.ovo ionako koristi cijela europa i amerika-?to je tu originalno? ili u halion ubacuj zvukove s sample cda i ubacuj efekte i eksperimentiraj...
|
All times are GMT +1. The time now is 02:55 PM. |