Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   DSP forum (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   Creamware OptiMaster (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=8346)

Mogli 14-11-2003 05:19 PM

Quote:

Originally Posted by idekius
iZotope Ozone 2.0 je verovatno odlican ali treba znati raditi sa njim. Ja sam sa njim uvek uspevao da samo pogorsam stvari... :roll: A oni njegovi preseti nisu ni za goli k. Masterizaciju sam sveo na mb compresor umesto eq (ako bas mora, a obicno ne mora, L2 final master i eventualno skidanje shuma. Takodje nije losa ni ona Yamaha Final Master. Meni je malo zaguljenije jer radim obavezno zive instrumente (gitaru,bass gitaru,glas...) i uvek postoji verovatnoca da iznenada ispliva u masteringu neki puc, krc i sl. koji do tada nisi ni primetio. Inace, nameravam uskoro da pokusam da ozvucim Hammonda da vidim kako ce to da izgleda. Za to mislim da iskoristim digitalni Beringerov 32 kanalni mixer, opticke kablove do Lune i nekoliko kondenzatorskih mikrofona. Ako akcije uspe, dobro je, ako ne, salili smo se...

U potpunosti se slazem sa tobom, da su mu preseti losi, ali je Sandrob jako lepo primetio gde mu je kvalitet. Inace i ja sam odusevljan onom Yamahom. Sto se tice Hammonda, cini mi se da znas sta radis :idea:

Mogli 14-11-2003 05:23 PM

Quote:

... i neznan kako ga nemozes registrirat?!?!
polysquasher sam zaboravi sto je? iman ga ali ga ne instaliram. od voxenga koristim samo eq i elephant.
Pa jednostavno mi trazi serijski broj ili svakih 45 sekundi pucketa, a sto se tice Polysquashera, on ti je novi mastering kompresor iz iste firme -
Polysquasher's features:

New compression technology
Transparent sound
Real-time gain reduction scope
Variable knee
Three operation modes
"A-to-B" comparisons
Factory presets
Mono-to-Stereo, Stereo-to-Stereo processing modes
Sample rates up to 192 kHz supported
Highly optimized DSP code
64-bit internal precision

Solozabal 14-11-2003 05:29 PM

Quote:

Originally Posted by idekius
iZotope Ozone 2.0 je verovatno odlican ali treba znati raditi sa njim. Ja sam sa njim uvek uspevao da samo pogorsam stvari... :roll: A oni njegovi preseti nisu ni za goli k. Masterizaciju sam sveo na mb compresor umesto eq (ako bas mora.......

Izasla je trica Izotopa sa mnostvom preseta, ali i dalje jede CPU ko lud :lol: Samo za one sa jakom makinjom!

SandRob 14-11-2003 08:05 PM

Quote:

Originally Posted by Mogli
Pa jednostavno mi trazi serijski broj ili svakih 45 sekundi pucketa,

ma to nesto nije ok. nemas pravu verziju.
daj mi emajl da ti posaljem.

Mogli 15-11-2003 01:26 AM

Quote:

Originally Posted by sandrob
Quote:

Originally Posted by Mogli
Pa jednostavno mi trazi serijski broj ili svakih 45 sekundi pucketa,

ma to nesto nije ok. nemas pravu verziju.
daj mi emajl da ti posaljem.

mogli@ravangrad.net

pulsar 2 15-11-2003 02:15 AM

Dali postoji neka krakovana verzija miksete 2448 pulsara ?

idekius 15-11-2003 05:17 AM

Quote:

Originally Posted by pulsar 2
Dali postoji neka krakovana verzija miksete 2448 pulsara ?

Mrzi me vise da pisem o crackovanim SFP platformama jer sam vec sve vise puta napisao. Ne postoji crackovani mixer, ali postoji crack kojim obescascujes platformu pa svi mixeri rade. Kada imas instaliran crack ne radi par stvarcica tipa master verb pro,vocodizer,optimaster... i zajabava XTC mod. Zato ti rade svi moguci sinthovi, mixeri, brdo efekata itd.

pulsar 2 16-11-2003 09:10 PM

Znam da si odgovorio nesto dobro, ali nista ne moze se procitati od zvezdica. Pokusaj jos jednom, molim te.

SandRob 16-11-2003 09:38 PM

Quote:

Originally Posted by pulsar 2
Znam da si odgovorio nesto dobro, ali nista ne moze se procitati od zvezdica. Pokusaj jos jednom, molim te.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mogli 16-11-2003 09:46 PM

Nebo je zvezdano...

All times are GMT +1. The time now is 09:43 AM.