![]() |
Meni recimo kasni Waves XNoise koji sam obilato koristio.
|
stvarno ovaj SIR radi besprekorno..odlicna spravica
|
:evil: :idea: :?: :?:
Ajde malo nama trolebusima malo objasnite(bukvalno)rad sa SIR-om :shocki onaj vra?ji PDC di ga ?ovik mo?e upotrebiti i kako? eh da to vam je to telac je telac! :shock: |
Sir koristis kao i svaki drugi plug in, i ne znam sta tu ima da se objasnjava? Ako si radio sa bilo kojim drugim efektom, onda ces znati i sa Sir-om! Dll od njega ubacis u VST plug-in, presete sa cd-a snimis na hard, otvoris SX, otvoris projekat, markiras audio traku, u editu pozoves Sir na insert ili send, kad se Sir otvori sa desne strane mu ubacis presete,tj.wav, i doziras po potrebi. Verujem da ti je sve to poznato. Mozda tebe nesto drugo muci?
|
Inace sto se tice Nuenda i Sx-a, pomalo sam razocaran njihovim ponasanjem u midiju. Citave su porodjajne muke da se jedan midi obradi i onda eksportuje opet kao midi. Verujem da se oni iz Cakewalka dobro podsmejavaju. Mozes komotno skuvati kafu dok Sx obavi jednu tako trivijalnu funkciju.
|
Quote:
|
Dobro dosao Antisha i lep i ugodan boravak zelim....
sa VST-om je bilo dobro raditi u midiju i slazem se sa tobom vezaono za SX...pravo tvrda stolica za MIDI ali za audio su idealni zar ne?? |
Re: nuendo/sx - utisci
Quote:
ustvari je automatizacija sto puti boja nego u vst32 :roll: sad san nasa u cemu je caka. u nuendu (valjda i u sx-u) ima 5 (slovima: pet.-) vrsta automatizacije i to: - touch fader (ta me je izludila) - autolatch - x-over - overwrite mode - trim a barba karl mi je lipo govori da procitan manual, a ja ga nisan slusa :roll: sori sto unosin pomutnju :oops: |
Quote:
SX i Nuendo su odli?ni za audio, nema spora oko toga.No, ja sam naj?e??e u funkciji aran?era po studijima pa mi je MIDI korisniji. Valjda ?e sve do? vrimenom!!? 8) |
Re: nuendo/sx - utisci
Quote:
Iako su "Manuals are for pussies" :D Nazalost prvi ja josh nijedan nisam iscita :roll: |
All times are GMT +1. The time now is 02:53 AM. |